- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümElinizde test varsa her gün yapıp koyulaşmayı takip etmek en mantıklısıbenim 10 ve 13.gün silik çıktı 15te tek çizgi 17. Günde adet oldum maalesef tutmadı yani iyice emin olmadan heveslenmemenizi tavsiye ederim sonra kötü oluyor inşallah sizinki olumlu olur
Test yaptım yine silik çıktı 13.günümMerhaba, silikte olsa bir çizgi var ama henüz erken çünkü ilacın etkisiyle yalancı pozitif çıkabiliyormuş sen 2 gün sonra tekrar yap emin olmak için
Canım bu çok güzel bi haber demekki birşeyler var ki silikte olsa çıkıyor benim silik çizgi dahi çıkmadı 14.günümdü sabah yaptım negatifTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Yarın tartlar ya o içini ferah tut 17.18 gün öğrenen bile varmışCanım bu çok güzel bi haber demekki birşeyler var ki silikte olsa çıkıyor benim silik çizgi dahi çıkmadı 14.günümdü sabah yaptım negatiftekrar pozitif çıkma şansı var mıdır da bilmiyorum
İnşallah canm hayırlısı allahtan biliyorum ama yinede insan üzülüyor bu kaçıncı negatifYarın tartlar ya o içini ferah tut 17.18 gün öğrenen bile varmış
Güzel düşünİnşallah canm hayırlısı allahtan biliyorum ama yinede insan üzülüyor bu kaçıncı negatifRabbim büyük elbet benimde yüzümü güldürecek birgün
Evet tedaviye daha yeni başladık ilk aydan umutsuzluğa kapılmak yok olacak inşallahRabbimden umut kesilmez tatlım. sen umudunu yitirme inşallah
Önceki ile aynı siliklikte mi yoksa koyulaşma var mı? Resim atsana ikisini yan yana koyup karşılaştıralımTest yaptım yine silik çıktı 13.günüm
Şimdiden bu kadar ümitsiz olmayın adet olana kadar şansınız var demektirCanım bu çok güzel bi haber demekki birşeyler var ki silikte olsa çıkıyor benim silik çizgi dahi çıkmadı 14.günümdü sabah yaptım negatiftekrar pozitif çıkma şansı var mıdır da bilmiyorum
Attıyorum birincisi dünkiÖnceki ile aynı siliklikte mi yoksa koyulaşma var mı? Resim atsana ikisini yan yana koyup karşılaştıralım
Sanki biraz koyulaşmış gibi geldi inşallah hamilesinizdirAttıyorum birincisi dünki
İkincisi bu sabah
İnşallahŞimdiden bu kadar ümitsiz olmayın adet olana kadar şansınız var demektiryarın tekrar test yapın bakalım belki çıkar kısmet
Yaptım bugün bu çıktı, yarın kan testi vereceğim. Belki ilaç etkisidir hala ümitlenmemeye çalışıyorumYap istersen 16.güne kadar yap çıkarsa kan verirsin
Tabiki yarın tekrar yapacağım hatta akşam erken gebelik testi yapacağımSanki biraz koyulaşmış gibi geldi inşallah hamilesinizdirbence yarın tekrar test yapın
Evet erken gebelik testinde daha iyi çıkarTabiki yarın tekrar yapacağım hatta akşam erken gebelik testi yapacağım
Gamilesin canım bence tebrik ederim 14.gün iğne kalmazYaptım bugün bu çıktı, yarın kan testi vereceğim. Belki ilaç etkisidir hala ümitlenmemeye çalışıyorumbugün 14. Gün. İğneyi olduğum günü sayarsam 15 gerçi.
Canım benimse böyle idi şuan hamileyim.Yaptım bugün bu çıktı, yarın kan testi vereceğim. Belki ilaç etkisidir hala ümitlenmemeye çalışıyorumbugün 14. Gün. İğneyi olduğum günü sayarsam 15 gerçi.
Aynen canım ne güzel düşündün.Rabbim yar yardımcın olsunEvet tedaviye daha yeni başladık ilk aydan umutsuzluğa kapılmak yok olacak inşallah
Doktor yarın kan ver dedi sordum hemen. Yarın belli olur büyük ihtimalleCanım benimse böyle idi şuan hamileyim.
Sana ümit vermek gibi olmasın ama yarın tekrar yap pozitif çıkarsa pazartesi kan ver derim
İnşallah hepimiz mutlu oluruz yaGamilesin canım bence tebrik ederim 14.gün iğne kalmaz
Bak Buda benim bugünki testim 13.günüm
İkinci foto dününki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?