İnşaallah vardır canım sevincimiz tamam olurHayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
İnşaallah güzel kardeşim ii umarım geliyordur bebişTebrik ederim fatma sağlıklı kolay bir gebelik olur inşallah darısı tüm anne olmayı bekleyenlere hayırlısıyla.
kübracımm betam hcg 164.07 çıktıı
Ay çok sevindiiimİnşaallah güzel kardeşim ii umarım geliyordur bebiş
kübracımm betam hcg 164.07 çıktıı☺
Allah razı olsun güzel kardeşim benim.Ay çok sevindiiimtü tü maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Adetime üç gün var inşallah yükselmeye devam eder değil miAy çok sevindiiimtü tü maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Yükselir inşallah içini ferah tutAdetime üç gün var inşallah yükselmeye devam eder değil mi
İmşaallah canım benim ya darısı tüm isteyenlere inşallah ben oldum ya herkes olurYükselir inşallah içini ferah tutben burda ilk öğrendiklerinde hcg 20-30 olanları bile okudum seninki 164 çok güzel maşallah istersen 2 gün sonra tekrar kan ver kontrol ettir 2 günde 2 kat artıyorsa sıkıntı olmuyormuş diye okudum
Sen ne yaptın kübracım test yaptın mıydıYükselir inşallah içini ferah tutben burda ilk öğrendiklerinde hcg 20-30 olanları bile okudum seninki 164 çok güzel maşallah istersen 2 gün sonra tekrar kan ver kontrol ettir 2 günde 2 kat artıyorsa sıkıntı olmuyormuş diye okudum
Hadi bakalım darısı banaVar canım çok şişti.
Dokunamıyorum bile
İnşaallah canım benim ya sende alasın bu güzel haberi.Hadi bakalım darısı bana
İnşallah canımİnşaallah canım benim ya sende alasın bu güzel haberi.
Bu arada yaşın kaçtı acaba
Tamam ablacımİnşallah canım26 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 yıldır da çocuk istiyoruz
Maşallah erken yaşta anne olacaksın ne güzelTamam ablacım
Bende 21 yaşındayım bir yıllık evliyim bir yıldır istiyordum çok şükür bugünlere inşallah sana da nasip olsun güzel ablm
İnşaallah güzel kardeşim ii umarım geliyordur bebiş
kübracımm betam hcg 164.07 çıktıı
İnşaallah layıkıyla ablacım☺Maşallah erken yaşta anne olacaksın ne güzelinşallah canım benim
Tabi ki ederim güzel kardeşim hep aklımda buradaki isteyenler inşallah sizlere de nasip olsunMerhaba hayırlı olsun canımçok sevindim inşallah bizim içinde dua et olur mu? bende bugün dr a gittim perşembe iğne olmuştum çatlama kontrolüne çağırdı her şey yolunda dedi ve progestan verdi varsa tutunsun diyeymiş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?