Ekim çatlama iğnesi olanlar

Canım bugünde yaptım test çift çizgi oldu
Yarında yapamam.
Pazartesiye kan veririm inşallah
Yarıdna çift çizgi olursa
Bugün çok ağrım var öyle yatıyorum
Yine çift çizgiyse tamam sen kesin hamişsin ben olsam çoktan kan vermeye koşardım sabredemezdim

Benim doktorum 19 mm oldu yine de vurmadı iki gün daha bekletti. Bence iyi yapmış sizin doktor benimki gereksiz büyüdü
Evet zaten yazdıklarını okurken şaşırdım neden 28 Ekimde iğneyi vurmak yerine seni bekletmiş inşallah hakkında hayırlısı olur

Selam kizlar bende 2 haftadir igne oluyorum ama farkettimki turkiyede gonal ve klomen veriyorlar hep pergovaris kullanan oldumu aranizda ? Benimde 9 mm oldu pazartesi belli olacak insallah

Selam kizlar bende 2 haftadir igne oluyorum ama farkettimki turkiyede gonal ve klomen veriyorlar hep pergovaris kullanan oldumu aranizda ? Benimde 9 mm oldu pazartesi belli olacak insallah
Merhaba ben klomen kullandım günde 2 tane 5 gün. İlk kez kullandım o yüzden başka ilaçlar hakkında fikrim yok inşallah yumurtanız yeterli büyüklüğe gelir olumlu sonuç alırsınız

Benim testlere baksana ya kafam karıştı iğnenin etkisi geçti mi geçmedi mi

Eklentiler

• IMG_20201108_124029_792.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20201108_123923_569.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 49
F Fatmatt9 resimde daha az görünüyor aslında biraz daha belirginler. Hele bugünkünü zar zor gördüm
Kübracım benim de dün böyle idi.İnşallah sende de vardır canım devam et test yapmaya istersen birde 13.günü bekle o günden sonra pozitif olan genelde doğru oluyormuş inşaaşşah beraber hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…