Evet benimki daha cok erken test icin. Silik cizgiyi cok gorup sevindim ama sonrasinda hep adet oldum InseAllah bu defa uzulmem. Allah bebek isteyen her kese nasip etsin sizede ❤Daha 6 gün daha bekle canım
Benimde bugğn 11.günüm Buda testim hala iğne bence
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim çatlama iğnesi olanlar
- Konu Sahibi Fatmatt9
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Benimde böyle çıktı işte bilmiyorumEvet benimki daha cok erken test icin. Silik cizgiyi cok gorup sevindim ama sonrasinda hep adet oldum InseAllah bu defa uzulmem. Allah bebek isteyen her kese nasip etsin sizede ❤
Ama hic belli olmaz. Belkide sizin cizginiz gitgide koyulasacak ve hamile oldugunuzu ogreniceksinizBenimde böyle çıktı işte bilmiyorum
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Belkide canım ama yumurtam 13 ml e kadar büydü 3 gün daha bekledik iğne yaptık doktor her ihtimale karşı iğneni yapalım dedi belki tutar diyeAma hic belli olmaz. Belkide sizin cizginiz gitgide koyulasacak ve hamile oldugunuzu ogreniceksiniz
Zaten yumurta gune 2 mm buyuyor. O zaman siz igneyi vurulunca 18 ve ya 19mm olmusdurki buda yeterli bir olcu.Belkide canım ama yumurtam 13 ml e kadar büydü 3 gün daha bekledik iğne yaptık doktor her ihtimale karşı iğneni yapalım dedi belki tutar diye
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Bilmiyorum canım 15.güne kadar 13mm diZaten yumurta gune 2 mm buyuyor. O zaman siz igneyi vurulunca 18 ve ya 19mm olmusdurki buda yeterli bir olcu.
17.gün bi umut yaptım iğneyi pazar günüydü tekrar boyuta bakmak için gitmedim yani
Sadece 1 tanemi yumurtami gelismisti ?Bilmiyorum canım 15.güne kadar 13mm di
17.gün bi umut yaptım iğneyi pazar günüydü tekrar boyuta bakmak için gitmedim yani
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Evet canımSadece 1 tanemi yumurtami gelismisti ?
Olsun canim. Zaten hamile kalmak icin 1 tane bile yeterli. Iyi dusun iyi olsun. Dua edicem bende senin icinEvet canım
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Amin canım bende senin için dua ederimOlsun canim. Zaten hamile kalmak icin 1 tane bile yeterli. Iyi dusun iyi olsun. Dua edicem bende senin icin
Sence çatlar mı 13mm
Cok tesekkur ederim Canim 13mm cok kucuk catlamasi icin ama sen 13mm gordukden 2 gun sonra igne yapmissin eyerki 2 gunde 17 ulastiysa catlar tabiki.Benimde yumurtamin biri 17mm olunca doktor catlatma ignesini bu aksam yap dedi yapdim 2 gun sonra ultrasinla bakti catlamisdi yani. Keske sende gidip baktirsaydin kesin emin olmak icinAmin canım bende senin için dua ederim
Sence çatlar mı 13mm
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Valla canım gidemedim yılbaşı falan girdi araya neyse artıkCok tesekkur ederim Canim 13mm cok kucuk catlamasi icin ama sen 13mm gordukden 2 gun sonra igne yapmissin eyerki 2 gunde 17 ulastiysa catlar tabiki.Benimde yumurtamin biri 17mm olunca doktor catlatma ignesini bu aksam yap dedi yapdim 2 gun sonra ultrasinla bakti catlamisdi yani. Keske sende gidip baktirsaydin kesin emin olmak icin
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Şimdi tekrar test yaptım böyle çıktıAmin canım bende senin için dua ederim
Sence çatlar mı 13mm
Eklentiler
Sabahkiyla ayni gibi canim. Ama daha 11 ci gun dimi? Ben okduklarimdan anladimki 14 hatda 15 gune kadar ignenin etkisinden cika biliyor o cizgi. Erken yapilan testler insanin kafasini cok karistiriyor acaba igne etkisimi,yoksa gercektenmi hamileyim bir suru soru olusur kafadaŞimdi tekrar test yaptım böyle çıktı
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Yarın 12.gün koyulaşma olursa şüphelenmeliyimSabahkiyla ayni gibi canim. Ama daha 11 ci gun dimi? Ben okduklarimdan anladimki 14 hatda 15 gune kadar ignenin etkisinden cika biliyor o cizgi. Erken yapilan testler insanin kafasini cok karistiriyor acaba igne etkisimi,yoksa gercektenmi hamileyim bir suru soru olusur kafada
Koyulasirsa bence hamilelik suphesi olur tabi Yarin tekrar yap InseAllah koyulasirYarın 12.gün koyulaşma olursa şüphelenmeliyim
Hiç belli olmaz canım dualarımız seninle 13.güne de çıkar ise %90 pozitif olur inşaallah müsterih olasınMaalesef olmadı
Ama bu ay tekrar klomen iğne oldum. Bugün onuncu günümde test yaptım akşam ikinci çizgi çıktı ama 13.günü bekleyeceğim iğne etkisidir
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Amin canım inşallhHiç belli olmaz canım dualarımız seninle 13.güne de çıkar ise %90 pozitif olur inşaallah müsterih olasın
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
İnşallh canım koyulaşırKoyulasirsa bence hamilelik suphesi olur tabi Yarin tekrar yap InseAllah koyulasir
- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
Buda 12.gün koyulaşma yok amaSabahkiyla ayni gibi canim. Ama daha 11 ci gun dimi? Ben okduklarimdan anladimki 14 hatda 15 gune kadar ignenin etkisinden cika biliyor o cizgi. Erken yapilan testler insanin kafasini cok karistiriyor acaba igne etkisimi,yoksa gercektenmi hamileyim bir suru soru olusur kafada