Bende dün oldum, inşallah olumlu sonuç alırım, bebeğimiz olurBen 17sinde oldum catlatma ignesibekliyorum
Merhaba, ben de adetimin 3.günü 16 sında klomen başladım 5 gün devam ettim, adetin 10 ve 13. günleri arası estrofem kullandım, bugün kontrolde 3 tane gelişmiş yumurtam olduğunu söyledi doktorum, ardından çatlatma iğnesi oldum, adetin 16.günü de progestan kullanmaya başlayacağım 10 gün süreyle, beklemedeyim şu an için, umarım hepimiz güzel haberler alırız :)Merhaba ekim ayı çatlama iğnesi olan var mı.
Bir yıllık evliyim adetin üçüncü günü klomen başlatıldı, yumurtam 14 mm oldu iki gün sonra yani 24 ekim çatlama iğnesi oldum. Benim gibi kimler beklemede
İnşallah canım, rabbim tez vakitte bizlere de nasip etsinMerhaba, ben de adetimin 3.günü 16 sında klomen başladım 5 gün devam ettim, adetin 10 ve 13. günleri arası estrofem kullandım, bugün kontrolde 3 tane gelişmiş yumurtam olduğunu söyledi doktorum, ardından çatlatma iğnesi oldum, adetin 16.günü de progestan kullanmaya başlayacağım 10 gün süreyle, beklemedeyim şu an için, umarım hepimiz güzel haberler alırız :)
Amin canım, isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbimİnşallah canım, rabbim tez vakitte bizlere de nasip etsin
Merhaba, bende 1.5 yıllık evliyim, bana adetimin 5.günü klomen başlatıldı yumurtam 2.kontrolde 18mm olunca o gün yani 30 ekim de çatlama iğnesi vuruldum.iğnenin vurulduğu sol tarafımda ara ara bazen de sürekli ağrılar oluyor. Süreci yaşayıp, bekleyip göreceğiz sonucu..inşallah hayırlı sonuçlar olur.Merhaba ekim ayı çatlama iğnesi olan var mı.
Bir yıllık evliyim adetin üçüncü günü klomen başlatıldı, yumurtam 14 mm oldu iki gün sonra yani 24 ekim çatlama iğnesi oldum. Benim gibi kimler beklemede
İnşaallah kardeşim.Merhaba, bende 1.5 yıllık evliyim, bana adetimin 5.günü klomen başlatıldı yumurtam 2.kontrolde 18mm olunca o gün yani 30 ekim de çatlama iğnesi vuruldum.iğnenin vurulduğu sol tarafımda ara ara bazen de sürekli ağrılar oluyor. Süreci yaşayıp, bekleyip göreceğiz sonucu..inşallah hayırlı sonuçlar olur.
Kuzum sonucun ne oldu çatlama iğnesini doktor mu yaptı birde aşılama ne kadar zaman sonra oldu ben de bugün klomen başlayacağım sonra iğneMerhaba ekim ayı çatlama iğnesi olan var mı.
Sonuç daha belli değil kardeşim.Kuzum sonucun ne oldu çatlama iğnesini doktor mu yaptı birde aşılama ne kadar zaman sonra oldu ben de bugün klomen başlayacağım sonra iğne
İnaşallah kuzum hamilesindir biz önceden doktorla aşılama demiştik bugun iğne verir diye bekliyordum klomen verdi 1 hafta kullanıp çatlatma iğnesi dedi belki aşılama yapmayacaktır haftaya öğrenirimSonuç daha belli değil kardeşim.
bugün iğne olalı 10.gün gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyon testim de çift çizgi çıktı.
yarın kan vereceğim.
birde ben aşılama olmadım aşılama farklı
benimki klomen+çatlatma tedavisi
iğneyi sağlık ocağında ya da acile de yapıyorlar
Senin içinde hayırlısı olsun inşallah.Gruban olduğum Rabbim 91 saat sonra bir çocuğun burnu kanamadan buldurdu ve yaşattı ya inşallah bizlere de nasip olur.İnaşallah kuzum hamilesindir biz önceden doktorla aşılama demiştik bugun iğne verir diye bekliyordum klomen verdi 1 hafta kullanıp çatlatma iğnesi dedi belki aşılama yapmayacaktır haftaya öğrenirim
Amin inşallah canımSenin içinde hayırlısı olsun inşallah.Gruban olduğum Rabbim 91 saat sonra bir çocuğun burnu kanamadan buldurdu ve yaşattı ya inşallah bizlere de nasip olur.
Bende 6.gün başladı mide bulantısı.Bugün 10.gün içinde gene oldu ama gebelik idrar testi negatif çıktı yarın lan vermeyi düşünüyorumMerhaba ben de klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum 27 ekimde. Beklemedeyim bugün 8.günümgeceden beri mide bulantım var önceki günlerde böyle birşey yoktu sadece kasıkta batma ağrı oldu mide bulantısı yeni başladı. İğneden midir acaba?
Ay yalnız değilmişimBende 6.gün başladı mide bulantısı.Bugün 10.gün içinde gene oldu ama gebelik idrar testi negatif çıktı yarın lan vermeyi düşünüyorum
Canım şöyle diyeyim.Ay yalnız değilmişimben daha erken diye hiç test yapmadım buralarda okuduğum kadarıyla iğnenin etkisi 13-14 gün sürebiliyormuş. Ben de 15. Günü bekleyim diyorum mide bulantısı olunca heveslendim ama sabretmeye çalışcam sen test yaptırırsan sonucu haber ver inşallah pozitif çıkar
Hadi inşallah güzel haberler alırsın ben de merakla bekliyorum mutlaka yazCanım şöyle diyeyim.
Ben 6.7.8.9. Gün yaptım onlar pozitif çıktı.Bugün yaptım negatifdi sanırım iğnenin etkisi idi.Bende tam sonuç için yarım kan verecem.
Eğer gebelik yoksa değer çok az oynar var ise belli eder kendini. Beklemek çok zor gerçekten...
İnşallah canım,Hadi inşallah güzel haberler alırsın ben de merakla bekliyorum mutlaka yaz
Canım test verdim öğleden sonra çıkacak bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorumHadi inşallah güzel haberler alırsın ben de merakla bekliyorum mutlaka yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?