Ekim çatlama iğnesi olanlar

Canım test verdim öğleden sonra çıkacak bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum
Naptın canım çıktı mı sonucun? Ben de test yapsam mı kararsızım aslında bekleyim iğnenin etkisi geçsin diyorum ama eşim sabırsızlanıyor iki gündür test yap bakalım diyor senin sonuç pozitif olursa ben de gaza gelip test yaparım belki

Canım1.60 çıktı yok galiba

Canım1.60 çıktı yok galiba
5 üstü olunca hamile oluyorsun canım daha erken diye çıkmamış olabilir biraz daha sabret bakalım adete yakın tekrar test yaparsın adet öncesi erken gebelik testinde çıkıyormuş ben erken gebelik testinden aldım ama yapmadım bekliyorum

İnşallah canım atdetim geçerse tekrar gidicem inşallah vardır ya

Bende 6.gün başladı mide bulantısı.Bugün 10.gün içinde gene oldu ama gebelik idrar testi negatif çıktı yarın lan vermeyi düşünüyorum
Fatma birsey sormak istiyorum sana bugün iğne vurulalı 6.günüm ve yüzümde sıcak basması oluyor yanaklarım falan kızardı sende de olmuşmuydu

Fatma birsey sormak istiyorum sana bugün iğne vurulalı 6.günüm ve yüzümde sıcak basması oluyor yanaklarım falan kızardı sende de olmuşmuydu
Evet aynısı oldu üç gün devam etti sonra bulatı başladı bugün 10.gün hiçbiri kalmadı canım

Evet aynısı oldu üç gün devam etti sonra bulatı başladı bugün 10.gün hiçbiri kalmadı canım
Sağol canım içim rahatladı, araştırdım ama pek bişi bulamadım nette iğne sonrası yüzde yanma kızarma diye bişe. Bi an panik oldum enfeksiyon falan mı oldu diye:/

Sağol canım içim rahatladı, araştırdım ama pek bişi bulamadım nette iğne sonrası yüzde yanma kızarma diye bişe. Bi an panik oldum enfeksiyon falan mı oldu diye:/
Eğer idrar anında rahimde yanma varsa enfeksiyon söz konusu olur.Ama yoksa iğnenin etkisidir.
Bende öyle oldu.
Ateşim var diyorum eşim yok diyor.ama ben yanıyorudm yanakların gözlerim ve çevresi meğer iiğnedenmiş.Benim tutmadı herhalde bu iğne ama hala adete 8 gün var hcg 1.60 çıktı belki yükselir bir umut benim ki..
İnşaallah sen güzel sonuçlar alasın kardeşim

Yanma yok cnm,bende de bugün gün ortasında birde akşam ateş basması oldu yanaklarım belirgin şekilde kızardı iğnedendir o zaman. Fatmacım sen çok erken test yapmaya başladın biraz sabret doktor iğneden sonra 14 gün zaten yalancı pozitif çıkabileğini söyledi umudunu kaybetme geç döllenme olur değerin bir anda yükselir belki allahtan ümit kesilmez dirayetli ol güçlü ol 1.5 yıllık evliyim ve 1 yıldır gebelik istiyorum olmuyor.
Her adet gecikmesinde gebelik belirtisi aramam test yapıp her defasında negatifi görüp yıkılmam ne kadar yıpratıcı sende bilirsin o psikolojiyi.. sakin olucaz sabırla bekliycez herşeyde vardır bir hayır asla umutsuzluğa kapılma inşallah sende bende buradaki her kadında muhakkak bir gün o mutlu haberle müjdeleneceğiz

İnşallah güzel kardeşim.Bende bir yılı geçti evli olalı eylülde bir yıldı.
Bakalım burada okudum çok adtten 8_9 güm önce 1.60 gibi çıkıp sonradan yükselen.
Belki benimde öyle olur normalde hep 0.5 beşti.
Belki iğnenin etkisinde olabilir.
Belki de gerçekten yükselmeye başlar
Bakalım Allah me gösterecek.
Göğüslerime bastırımca acıyor.özellikle uçları.
Sence ateş günğnü mü bekleyim kan vermek için yoksa pazartesi bir daha mı gıdım o zaman adete 4 kalıyor.

Merhaba aynı günlerde vurulmuşuz iğneyi sanırım
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Doktor şu gün test yap demedimi? Bana 13 kasımda hcg testi yap dedi, iğnenin 15.güne denk geliyo zaten sende 15-16.gün yap testi ve bekle adetini çünkü geç döllenme diye de bir gerçek var hep umutvar ol yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…