- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.701
KIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :)Fit mutlu anne Kurumus-Maskara @MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
Ay evet evet testler al ya :) hatta bugünden mi baslasak test yapmaya hmmmm :)Çok şükür meleğim çok şükür Allahım kimsenin kucağına boş bırakmasın herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin:) senmi çatlarsın benmi acaba nasıl geçicek 1 hafta bilmiyorum eve giderken test stoğu yapayım da bakarım en azından
Olur Mu öyle şey kuzum sor tabiki:) pko var bende ve 1 senedir doğal yoldan ne hamile kalabildim ne adet görebildim hep ilaçlarla adet gördüm bu ay artık doktor takibiyle yumurtlama yaptık ve yumurtam çatlamış Allahıma şükürler olsun rahmimde kalinlaşmış işte ya adet olcam yada hamile olcam 1 hafta sonra belli olcak canım benimHerhangi bi sorunun mu vardı canım? Sonradan katılınca böyle oluyo sanırım bilmiyorumda
Hmm olabilir zaten en son 11.30 da tuvalete çıktım bayağıdır tutuyom yaniiii :)Ay evet evet testler al ya :) hatta bugünden mi baslasak test yapmaya hmmmm :)
Çok mutlu oldummm, hadi hayırlısı. benim de karın ağrım geçti biraz neyseki:))KIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :)Fit mutlu anne Kurumus-Maskara @MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
:) o zaman sana bırakıyorum ben. Yaparsan beni etiketle lütfen. Yapmak istemezsende beraber beklerizHmm olabilir zaten en son 11.30 da tuvalete çıktım bayağıdır tutuyom yaniiii :)
Olur Mu öyle şey kuzum sor tabiki:) pko var bende ve 1 senedir doğal yoldan ne hamile kalabildim ne adet görebildim hep ilaçlarla adet gördüm bu ay artık doktor takibiyle yumurtlama yaptık ve yumurtam çatlamış Allahıma şükürler olsun rahmimde kalinlaşmış işte ya adet olcam yada hamile olcam 1 hafta sonra belli olcak canım benim
canım senin aşılamamı yapıldı yoksa çatlatma ignesimiKIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :)Fit mutlu anne Kurumus-Maskara @MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
ben 41 :)) negatifi çekmiyoruz. Olumsuz düşünmüyoruz. Regl olacağım deyip onu çağırmıyoruz, en başta da ben tabiki:))35 ve üstü
Ve 33'üm :)
Ayyy yeminle kendim kadar sevindim ya cok iyi ya ins bbebisin seninledir hamilelikte rahim duvarı kalinlasiyordu demiKIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :)Fit mutlu anne Kurumus-Maskara @MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
KIzlarrr ben geldim kusura bakmayın hemen yazamadım ama çok güzelll haberlerle geldim doktor yumurtan çatlamışş dedi veee rahmin kalınlaşmış dedi :)) eğer haftaya Cuma’ya kadar adet olmassam kan testi yaptırıcam kızlarrr Allah hepinizden razı olsun Allahım tez vakitte dualarımızı kabul etsin inşallah :)Fit mutlu anne Kurumus-Maskara @MinnakPortakal ve adını unuttuğum diğer arkadaşlarım
Amin canım umut işte ne yapalımSeda_gul bende kürleri karışırken dün okudum bi yerde. Uğruna neler yapıyoruz? Rabbim gönlünüze göre versin.
Haklısın canım da erken Doğumla kaybım var benim. Hiç gebelik geçirmemiş birine göre riskli oluyorumben 41 :)) negatifi çekmiyoruz. Olumsuz düşünmüyoruz. Regl olacağım deyip onu çağırmıyoruz, en başta da ben tabiki:))
aaa öyle mi, affedersin canım, o kısmı atlamışım. Yaşanmasın bir dahaaa...Haklısın canım da erken Doğumla kaybım var benim. Hiç gebelik geçirmemiş birine göre riskli oluyorum
yaptım koyulaşma var canımwiha02 canım test yaptınmı bugun yine koyulaşma varmı? bana resmi at demiştin silikte olsa çizgi yok bata 5 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?