- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.161
Bende onu hesapladım şimdi yumurtanın çatlamasının üzerinden daha 4 gün geçti muhtemelen adet geçince çıkar ama bu sefer yine eczaneyi zengin etmek istemiyorum en azından kenarda durur diye düşünüyorum internetten test aldığım zamanNe bilim bende bilemedim ki vala alsak mi İyi almasak mizaten adetten önce çıkması çok zor sanki adet geçerse de ben direk kan vermeyi düşünüyorum ama en az 4 5 gun sonra tabi
Eger bnm hissettgm dogruysa catlamanin bnmde 6. Gunu yani 6 7 gunde dollenme gerceklesiyor die biliorumBende onu hesapladım şimdi yumurtanın çatlamasının üzerinden daha 4 gün geçti muhtemelen adet geçince çıkar ama bu sefer yine eczaneyi zengin etmek istemiyorum en azından kenarda durur diye düşünüyorum internetten test aldığım zaman
Ama idrarda anca 13.-14. Gün görürüz çizgiyi kandada 10. Gün çıkıyor ama her bünye bir değil malesef bizimki geç çıkabilir ayyyy hemen hamile moduna girdimEger bnm hissettgm dogruysa catlamanin bnmde 6. Gunu yani 6 7 gunde dollenme gerceklesiyor die biliorum
Yani iste adet gunune denk gelio ya da gecikmeyi beklememiz lazim ins hayrli haberler alirizAma idrarda anca 13.-14. Gün görürüz çizgiyi kandada 10. Gün çıkıyor ama her bünye bir değil malesef bizimki geç çıkabilir ayyyy hemen hamile moduna girdim
Çok sevndm cnm saglikla al ins kucagina bat ne zmndi senin gecikme oldu muKızlar merhaba azönce test yaptım ve hamileyim :)) haber vermemi isteyenler vardı. İnşallah sağlıkla alabilirim kucağıma. Her kim varsa isteyen arzulayan geceler boyu dualar eden Rabbim dualarını kabul etsin kimseye aratmasın inşallah..
6 ekimdi canım sağolasın inşallah :)) isteyen herkese versin RabbimÇok sevndm cnm saglikla al ins kucagina bat ne zmndi senin gecikme oldu mu
Amin cnm :-* Hayırlı olsun6 ekimdi canım sağolasın inşallah :)) isteyen herkese versin Rabbim
Ayyy kız çok sevindim :)) Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi hamilelik geçir inşallah:)Kızlar merhaba azönce test yaptım ve hamileyim :)) haber vermemi isteyenler vardı. İnşallah sağlıkla alabilirim kucağıma. Her kim varsa isteyen arzulayan geceler boyu dualar eden Rabbim dualarını kabul etsin kimseye aratmasın inşallah..
İnşallaahhhh bizimde Ekim uğurlu ayımız olsun :)Yani iste adet gunune denk gelio ya da gecikmeyi beklememiz lazim ins hayrli haberler aliriz
Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah :))Ayyy kız çok sevindim :)) Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi hamilelik geçir inşallah:)
İnşallah canım amiinnnn :) kendine dikkat et bak ağır şeyler yapma dinlen bol bol :) normal test mi yaptın sen ?Sağol canım Allah razı olsun darısı başına inşallah :))
Ayyy canımmm çokkk çokkk sevindimmm :)) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın :)))Kızlar merhaba azönce test yaptım ve hamileyim :)) haber vermemi isteyenler vardı. İnşallah sağlıkla alabilirim kucağıma. Her kim varsa isteyen arzulayan geceler boyu dualar eden Rabbim dualarını kabul etsin kimseye aratmasın inşallah..
İnşallah canım sağolasın arkamdan hemen bekliyorum senide :)) darısı en kısa zamanda senin, isteyen herkesin başına ..Ayyy canımmm çokkk çokkk sevindimmm :)) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın :)))
Aminnn canım inşallahhhh :)))İnşallah canım sağolasın arkamdan hemen bekliyorum senide :)) darısı en kısa zamanda senin, isteyen herkesin başına ..
Benimde uçları acıyor canım. Öyle büyüme damarlanma falan yok.Ya göğüs uçlarım acıyo Allahım resmen bilinçaltım dalga geçiyo benle ya
Benimde şişiyo şiştikçe uçlarına acıyo ama benim daha çok günüm var canım piskolojik muhtemelen yaBenimde uçları acıyor canım. Öyle büyüme damarlanma falan yok.
Anladım canım belkide gerçektir kendini strese sokma rahat olmaya çalış. Sen rahatladığında gelicek bebeğin emin ol :)Benimde şişiyo şiştikçe uçlarına acıyo ama benim daha çok günüm var canım piskolojik muhtemelen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?