- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #1.141
Ya bende de hala ağrılar var :/ öyle şiddetli değil ama hissedebiliyorum karnımın altı kasıklarım geriliyo sanki tuhaf bişey var ya acaba yumurta çatlamadı mı ? Yada döllenme oldu da o yüzden mi ağrılarımız geçmedi ki ?İyi geceler canımcımlar ya benim sanki adet olacak gibi alt karın ağrım var su an sol kasigim da sızlıyor gibi daha en kotu 10 gun var minimum normalde 14 gun n nedendir acaba bu agri kasık ağrısı hissediyrdum zaten ama karın ağrısı yoktu
Çatlamistir kuzum ferah tut icini. Bata ne kadar kaldi?Ya bende de hala ağrılar var :/ öyle şiddetli değil ama hissedebiliyorum karnımın altı kasıklarım geriliyo sanki tuhaf bişey var ya acaba yumurta çatlamadı mı ? Yada döllenme oldu da o yüzden mi ağrılarımız geçmedi ki ?
Eğer adet düzenliyse 28 günü üzerinden regl görüyosan 12-14 günü çatlaması normal yani ya 26 Eylül yada 27 etlül sabahı çatlamıştırTeşekkürler, ewet hayırlısı
Adetimin 12. günü. hatta lekelenme adetten sayılıyorsa 13. gününe denk geliyor.
27 eylülde akşam 8 gibi gittiğimizde yoktu yumurta, 2 gün önce vardı 12,3 mm di. ne zaman çatladı bilmiyorum
Ya çatlamamasından o kadar korkuyorum ki :/ 10 gün kaldı tatlımÇatlamistir kuzum ferah tut icini. Bata ne kadar kaldi?
Korkma korkma ferah tut içini kız. Sen bana bat 15 Ekim dememismiydin?Ya çatlamamasından o kadar korkuyorum ki :/ 10 gün kaldı tatlım
İnşallah kuzum. Ay iyiki hatırlattın ya ben ilaçla 28 gün üzerinden görüyodum ya onun için 15 Ekim demiştim ama şimdi ayın 4ünde çatladı yumurta yani adetimin 17. Günü o yüzden sarkıyo 18 Ekim’e denk geliyo kuzumKorkma korkma ferah tut içini kız. Sen bana bat 15 Ekim dememismiydin?
Ewet adetim düzenli. gün olarak baktığımızda 12.13. günü çatlaması normal, sadece 10. gün 12,3 mm iken günde 2 mm arttığını düşününce küçük kaldı gibi geldi bana. Hala kasık ağrım var, sağ tarafta doluluk hissim. 15-16 ekimi bekleyeceğim.Eğer adet düzenliyse 28 günü üzerinden regl görüyosan 12-14 günü çatlaması normal yani ya 26 Eylül yada 27 etlül sabahı çatlamıştır
Vala bende bilemedim ya bnmde aklıma döllenme ağrısı mi ki diorum bi de diorum sanrm yumurtlama agrisdir anlamdm bu ay erken yumurtladgimi düşünüyorum ben hala normalde de dun yum gunumdu zatenYa bende de hala ağrılar var :/ öyle şiddetli değil ama hissedebiliyorum karnımın altı kasıklarım geriliyo sanki tuhaf bişey var ya acaba yumurta çatlamadı mı ? Yada döllenme oldu da o yüzden mi ağrılarımız geçmedi ki ?
Yumurta bi anda kendini geliştiriyo benimde öyle oldu 11. Günde 7 mmdi 16 gün 18 mm olmuş valla benimde yumurtlama dönemim geçti ben 18ekimi bekliyorum biraz biraz ağrım var hayırlısı artıkEwet adetim düzenli. gün olarak baktığımızda 12.13. günü çatlaması normal, sadece 10. gün 12,3 mm iken günde 2 mm arttığını düşününce küçük kaldı gibi geldi bana. Hala kasık ağrım var, sağ tarafta doluluk hissim. 15-16 ekimi bekleyeceğim.
Her ay farklı olabiliyor yumurtlama günleri sen zaten hissettiysen yumurtlamışsındır canımVala bende bilemedim ya bnmde aklıma döllenme ağrısı mi ki diorum bi de diorum sanrm yumurtlama agrisdir anlamdm bu ay erken yumurtladgimi düşünüyorum ben hala normalde de dun yum gunumdu zaten
Hadi bu ayın önemli günlerini de atladık hayırlısı bakalım :) inşallahhh tutmuştur canım benimBnmde yumurtlama dönemim bitti beklemeye gectim artik takvime gore yumurtlamanin ertesi günü bugun bi de bu gunu degerlendirrsek 27 29 30eylul 3 4 7 ekim ilişki oldu bklm tutacak mibnm tahminjme gore yumurtlama 3 ekimde oldu
Ins canım hayırlısıyla ins dogru zmnlari degerlndrmisizdirHadi bu ayın önemli günlerini de atladık hayırlısı bakalım :) inşallahhh tutmuştur canım benim
Ben bugün testlerden sipariş vercem kuzum sen napcaksın?Ins canım hayırlısıyla ins dogru zmnlari degerlndrmisizdir
günde 2 mm büyüdüğünü düşünürsek 11. gün 7 mm olan 16. gün 17 mm oluyor, senin 18 mm olmuş. gayet normal. benim 2 mm büyüdüğünü düşünürsek 16 mm oluyor, tabi belki 3 mm büyüdü, bilmiyorum. Akışına bıraktım bekleyeceğim:))Yumurta bi anda kendini geliştiriyo benimde öyle oldu 11. Günde 7 mmdi 16 gün 18 mm olmuş valla benimde yumurtlama dönemim geçti ben 18ekimi bekliyorum biraz biraz ağrım var hayırlısı artık
Ben beklicem şimdilik ya bu ayı bi göreyim bklm ona gore sipariş veririm belki ben de ins gerek kalmazBen bugün testlerden sipariş vercem kuzum sen napcaksın?
Hmm ben günde ne kadar büyüdüğünü bilmediğim için şaşırmıştım :) ay biz bunları düşünürsek ay gelmez bize boşver akışına bırakalım inşallah içimizde güzel şeyler oluyodur :)günde 2 mm büyüdüğünü düşünürsek 11. gün 7 mm olan 16. gün 17 mm oluyor, senin 18 mm olmuş. gayet normal. benim 2 mm büyüdüğünü düşünürsek 16 mm oluyor, tabi belki 3 mm büyüdü, bilmiyorum. Akışına bıraktım bekleyeceğim:))
Tamam kuzum inşallah gerek kalmaz ben testler geldi mi hergün yapcam burayada atarım belki negatiflen pozitife döner :)) ya bende mi almasam acaba ya offf kafam karma karışıkBen beklicem şimdilik ya bu ayı bi göreyim bklm ona gore sipariş veririm belki ben de ins gerek kalmaz
Ne bilim bende bilemedim ki vala alsak mi İyi almasak miTamam kuzum inşallah gerek kalmaz ben testler geldi mi hergün yapcam burayada atarım belki negatiflen pozitife döner :)) ya bende mi almasam acaba ya offf kafam karma karışık
İnşallah:))Hmm ben günde ne kadar büyüdüğünü bilmediğim için şaşırmıştım :) ay biz bunları düşünürsek ay gelmez bize boşver akışına bırakalım inşallah içimizde güzel şeyler oluyodur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?