- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
- 73
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Hiççççte yazık değil bu yoluna baş koyduysak pes etmek yokhoşbuldum
Aynen, inşallah uğurlu gelir hepimize
film çevirmeye devam ahahhahh, eşim benden bıkacak diye korkuyorum, Eylül’den beri tepesindeyim adamın, yazık ona ya
Aynen ben deAynen canım Çarşamba günü yumurtam 18 mm di çatladı heralde iki gündür bayağı ağrım var bazen kramp giriyor değerlendiriyoruz kuzum artık hergün duşa girmekten kirlenmiyom bile
Allah bağışlasın canımEvet cnm 4 yaşında bi kızım var bu ayin 16.snda 4u doldurup 5 den gun aliyor artik senin var mi
23 EkimMerhaba kızlar.
Bu başlık bize Ekim ayındak Uğurgetirsin diye açtım. Umarım güzel haberler alırız. BAT(Adet) günlerinizi listeye eklemek için lütfen aşağı yazın.
@rainbow4607 4 Ekim
@Seymaaao 4 Ekim
@EslemKenan 4 Ekim
@Scarlet16 7 Ekim
@Nbhtt 7 Ekim
Genc_evli 8 Ekim
@20_KELEBEK 10 Ekim
@10N 10 Ekim
@papatyakokankadin 12 Ekim
@Bayankus06 11 Ekim
@Vuslat ne zaman 13 Ekim
@Genc_evli 15 Ekim
@Greensey 15 Ekim
@MinnakPortakal 16 Ekim
@Anneyimbenanne35 17 Ekim
@wiha02 18 Ekim
@mimarice 19 Ekim
@superisi1984 20 Ekim
Fit mutlu anne 21 Ekim
@hopelesss90 21 Ekim
@nyks_42 22 Ekim
@neiraida 22 Ekim
@Busrayld 24 Ekim
@melek ve mucizesi 24 Ekim
@Nurlana14 25 Ekim
@Kbra2214 25 Ekim
@Valensiya 25 Ekim
@olivia dunham 27 Ekim
@ismihazan 27 Ekim
Kurumus-Maskara 29
Ekim
Nie utancan kiz aa ahadi yaa, ne güzel
biz de genelde eşim beni dürterdi geçen aydan beri ben dürtüyorum tuhaf geliyo bana yaaa, kaç yıllık kocamdan utancam bu gidişle
Bir yolda çekilen çile kutsaldırAynen ben de
hahahhhHiççççte yazık değil bu yoluna baş koyduysak pes etmek yoksen yine iyi Eylül’den beri ben 1 seneden beri mahvettim adamı yani
Evet canım haklısın hareket iyidir :)Aynen oyle cnm nerde hareket orda bereket o da birsey zmnla tanisirsnz
Amin cnm cumlemizin evladini bagslasin.. Masallah ❤ bn o zmnlar biraz internet kullanmiyordum skntilarda mevcuttu sorunlu hamilelik gecirdim uye dgldim ama keske uye olsaymisim cok iyi gelirmis o zmn ki psikolojimeAllah bağışlasın canım
benimde önümüzdeki ayın 27’de 3.5 olacak
2014 Mayıs annesiyim, ahh ahh bir zamanlar topiklerde...
Amin canım. İnşallahhahahhhhadi inşallah canım
tez zamanda hayırlısı ile gelir
geç olsun da güç olmasın
spontene olmayıp planlı oluyor ya o yüzden dedimNie utancan kiz aa a) utanma gayet dogal bizimde isteklerimiz var hep erkekler mi isticek
Bir yolda çekilen çile kutsaldırhamile olayım 1 ay yanaştırmıcam yanıma işim bitti seninle dicem
He vala ben bu ay sadece istedgmz zmn yaptim bak adet sonrasi cok sık oldu ama su an yok yani bu gecede evd e. dglz sanrm iki gun yine yok kiamet artkspontene olmayıp planlı oluyor ya o yüzden dedim
duş ala ala hasta olmasak barii, bi de saçlarla ertesi gün işe gidiyorum gece gece saç yapmakla uğraşasım da gelmiyo
olsun be canım belki bu kez su gibi geçer hamileliğinAmin cnm cumlemizin evladini bagslasin.. Masallah ❤ bn o zmnlar biraz internet kullanmiyordum skntilarda mevcuttu sorunlu hamilelik gecirdim uye dgldim ama keske uye olsaymisim cok iyi gelirmis o zmn ki psikolojime
Öyle tabi bu sefer stres skntidan biraz uzak gecer ins artk diorum kple ayni evde kalioduk cok kavga gürültü yiyip icmemde bile sknt olmustu erken dogdu 4 haftaolsun be canım belki bu kez su gibi geçer hamileliğin
her hamilelik bir öncekinden çok farklı oluyor çünkü biliyorsun
şimdi bile eşim isteyip ben istemediğim zaman ne o işin bitti galiba benle diyo
Bana kendimi hatırlattıHahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?