- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
- #3.101
Ay o kadar oldu mu? Cinsiyetini öğrenmek için demek istedim :) beni de haberdar et emitestinde maşallah baya koyu. ay inşallah geçer ya. sanada uğramasın hiç . benimde uyuklamam devam ediyor. hele az yorulayım saat kaç olursa olsun uyuyorum.
sağ salim kucağımıza alırız innnşaaAllah kuzum. benimde bir hafta sonra kontrolum. inşallah cinsiyetini öğreniriz. heyecanlar heyecanlar.
Fit mutlu anne peki sonra sıcak basıyor mu bana ara ara geliyor üşüme. Eve geldim donuyorum kazak battaniye çetik şimdi de yanaklarım yanıyor. Ben üşüttüm kesin acaba sende atlatamadın tekrarladı mı acaba yaa
Ay keske bu yasadiklarimiz gebelik falan olsa ne güzel olur kizlarrrr benimde ayaklarim buz ellerim buz ama vucudum ates gibi nedense ama benim sanirim yeni bitti yymurtlamam bakalim 12 kasim bat ayy bu ay umutluyum dua edinnn
Ay vallahi gazda çok var bende ama gecen ayda vardi bende anlamis deilimm offf benim icin kasim 12 15 kasim cok onemli kuzummmİnşallahhh dua ediyorummm ben :) başkası için dua etmek çok hayırlı birbirimize dua edelim :) yaaa gaz da var mı gaz :)
Ay vallahi gazda çok var bende ama gecen ayda vardi bende anlamis deilimm offf benim icin kasim 12 15 kasim cok onemli kuzummm
kizlar ben adet oldum bu ay fos gecti
yani 13 haftalık iken öğrenenler var. inşallah bende öğrenirim en azından bir tahmin eder diye umut ediyorum .Ay o kadar oldu mu? Cinsiyetini öğrenmek için demek istedim :) beni de haberdar et emi
E hadi bakalimt hayırlısı olsun :) inşallah öğrenirsinyani 13 haftalık iken öğrenenler var. inşallah bende öğrenirim en azından bir tahmin eder diye umut ediyorum .
İnşAllah hayırlısı bklmValla kuzu ne diyim bilemedim ki hasta olcak olsan olursun zaten ki grip oldun diye hatırlıyorum sen bi doktora git bakalım da ne dicek inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Ben kendime cok atesli geliyorum icten esimde dio hatta yaniyon alev püskürüyor die ama bakiyorum atesim pek yok gibi ayaklarim isinmiyor sadece bazen kazak giyiFit mutlu anne peki sonra sıcak basıyor mu bana ara ara geliyor üşüme. Eve geldim donuyorum kazak battaniye çetik şimdi de yanaklarım yanıyor. Ben üşüttüm kesin acaba sende atlatamadın tekrarladı mı acaba yaa
İns tüm isteyenlere nasip etsin Rabbim canımAy keske bu yasadiklarimiz gebelik falan olsa ne güzel olur kizlarrrr benimde ayaklarim buz ellerim buz ama vucudum ates gibi nedense ama benim sanirim yeni bitti yymurtlamam bakalim 12 kasim bat ayy bu ay umutluyum dua edinnn
Yaptım tabi üst üste hemde yumrtlama gunu hep yaptık ayu umarim olurr kizzBenim de bat 9-11 Kasım. KuZum çalışmaları yaptın mı yaptıysan olcak inşallah :) stres yapma :)
Evet cnm ama alttan muayene ediyorKızlar yumurtalarınin olustugunu catlayip catlamadigini normal ultrasonla mi bakiyor doktor
Su alttam muayene olayini hic sevemedim gitti ya rlim ayagim titriyor o catala yatma olayi cok iğrençEvet cnm ama alttan muayene ediyor
Evet maalesef bende çok kasılıyorum rahat bırak kendini deyip duruyorlar nasıl rahat olabilirim kiSu alttam muayene olayini hic sevemedim gitti ya rlim ayagim titriyor o catala yatma olayi cok iğrençbi yeni evliyken bi hamileyken bi de doğumda çatala çıktım gecen ay kimyasal da çıktım bi de her seferinfe de icim bi tuhaf oluyor
Rahat olmaya çalışıyorum ama yani olmuyorEvet maalesef bende çok kasılıyorum rahat bırak kendini deyip duruyorlar nasıl rahat olabilirim ki
Su alttam muayene olayini hic sevemedim gitti ya rlim ayagim titriyor o catala yatma olayi cok iğrençbi yeni evliyken bi hamileyken bi de doğumda çatala çıktım gecen ay kimyasal da çıktım bi de her seferinfe de icim bi tuhaf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?