- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
- #3.081
Ay MaşAllah ya ne guzel bi cozgi oEki Görüntüle 2201731 Bende elimde kalan son testi yaptım @KumralAda11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay MaşAllah ya ne guzel bi cozgi oEki Görüntüle 2201731 Bende elimde kalan son testi yaptım @KumralAda11
Anladim cnm nasip artik bklm gidiyim bi ne dicek bklmKuzum şimdi bi evladın var ikinci için 6 aydır uğraşıyorsun doktor kendiliğinden yapmayabilir daha erken bi 6 daha bekleyin diyebilir ama sen istiyorum dersen yani biraz ısrar edersen yapabilir yaşın gençmiş çünkü genelde 30 yaşından önce 1 sene bekletiyolar
Geçen Ay sen grip plmuştun ya bu ayda ben aynısını hissediyorum. Elim ayağım buz gibi akıntı bende ara ara oluyor ara ara da adet olacakmış gibi ağrım var. Böyle üşüttüm herhalde yaaa beni görseniz üstümde kazak ayağımda çetik donuyorum resmenCanim gunlerdir yoktu bende ama bugun islak hissediyorum çamaşırım çok islanacak kadar degil ama
KuZum internette araştırdığım kadarıyla doktor büyüklüğüne bakıyor çatladığında sıvı yayılıyormuş oradan da çatladığını anlıyormuş sıvı birikmesinden canımKızlar yumurtalarınin olustugunu catlayip catlamadigini normal ultrasonla mi bakiyor doktor
Ayy kuzum ya griple karisinca da kötü oluyor benim bu ay grip oldum ama adetten hemen onceydi karstydi belirtiler...Geçen Ay sen grip plmuştun ya bu ayda ben aynısını hissediyorum. Elim ayağım buz gibi akıntı bende ara ara oluyor ara ara da adet olacakmış gibi ağrım var. Böyle üşüttüm herhalde yaaa beni görseniz üstümde kazak ayağımda çetik donuyorum resmen
Hmm tamam cnm bklm benm normaldr yumurtlama 31 ekim dio takvimde baklm 1 kasimda birsey dicek miKuZum internette araştırdığım kadarıyla doktor büyüklüğüne bakıyor çatladığında sıvı yayılıyormuş oradan da çatladığını anlıyormuş sıvı birikmesinden canım
Kuzum benim doktorum vajinal ultrasonla baktı yumurtaların oluştuğunu ve ne zaman çatlıcağını öyle söyledi daha sonra 1 hafta sonra progesteron testi yaptırdı ertesi gün kontrole çağırdı testi yaptırdım gittim o günde alttan baktı yumurtalar çatlamış dedi sağlıklı bi şekilde dedi benim böyle oldu kuzumKızlar yumurtalarınin olustugunu catlayip catlamadigini normal ultrasonla mi bakiyor doktor
Anldm cnmKuzum benim doktorum vajinal ultrasonla baktı yumurtaların oluştuğunu ve ne zaman çatlıcağını öyle söyledi daha sonra 1 hafta sonra progesteron testi yaptırdı ertesi gün kontrole çağırdı testi yaptırdım gittim o günde alttan baktı yumurtalar çatlamış dedi sağlıklı bi şekilde dedi benim böyle oldu kuzum
Canım sen üşüyor Musun hala ben donuyoruuummmmm :) bir de akıntın çok yoğun muydu nasıldı ? Seni darlıyorjm ama umut işte :)Kuzum benim doktorum vajinal ultrasonla baktı yumurtaların oluştuğunu ve ne zaman çatlıcağını öyle söyledi daha sonra 1 hafta sonra progesteron testi yaptırdı ertesi gün kontrole çağırdı testi yaptırdım gittim o günde alttan baktı yumurtalar çatlamış dedi sağlıklı bi şekilde dedi benim böyle oldu kuzum
Kız ne darlaması olur mu öyle şey :) hala üşüyorum özellikle sabahları afedersin totom donuyo kalın çoraplar yelekler bide üstüne klima açıyorum öyle ısınıyom iş yapınca ısınıyorum oturunca yine özellikle ayaklarım buz gibi oluyo ve evet hala akıntım var yürüyünce daha da yoğun geliyo kuzumCanım sen üşüyor Musun hala ben donuyoruuummmmm :) bir de akıntın çok yoğun muydu nasıldı ? Seni darlıyorjm ama umut işte :)
Ayni seyler bana da oluyor ayaklarimi isitamiyorum resmen ya gecen ayda boylr olmustum yine boyle kat kat giyiuorum hala icim üşüyor gibi ama ozellikle ayaklarim vucudum da ateş saciyor sanki bazen bazen üşüyorumKız ne darlaması olur mu öyle şey :) hala üşüyorum özellikle sabahları afedersin totom donuyo kalın çoraplar yelekler bide üstüne klima açıyorum öyle ısınıyom iş yapınca ısınıyorum oturunca yine özellikle ayaklarım buz gibi oluyo ve evet hala akıntım var yürüyünce daha da yoğun geliyo kuzum
:) yazarım tabi kuzumAyy ne demek kuzum Allah senden de razı olsun :) ne zaman böyle kötü hissettin için daraldı yaz bana ben yardımcı olurum sana istediğin kadar hiç sorun değil :)
Sağol canım benimmmmmAy MaşAllah ya ne guzel bi cozgi o
Selam canım. Evet ya hamileyim rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip eder bu kez inşallah. Geçer geçer canım 1-2 hafta sonra rahatlarsin. Canım kasik agrilari,bel agrisi,göğüs hassasiyeti :) ha bide uykuluyum çok :)Kurumus-Maskara kısss kısss kısss sen hamilemisin kısss..... ay maşallah subhanAllah çok güzel haber . giremiyorum ben pek. halim yok daha toparlanamadum. inşallah geçer. sende yaz hadi bana belirtileri. çok sevindim kız çok. gözün aydın olsun.
Valla kuzu ne diyim bilemedim ki hasta olcak olsan olursun zaten ki grip oldun diye hatırlıyorum sen bi doktora git bakalım da ne dicek inşallah güzel haberlerle gelirsin canımAyni seyler bana da oluyor ayaklarimi isitamiyorum resmen ya gecen ayda boylr olmustum yine boyle kat kat giyiuorum hala icim üşüyor gibi ama ozellikle ayaklarim vucudum da ateş saciyor sanki bazen bazen üşüyorum
Selam canım. Evet ya hamileyim rabbime binlerce kez şükürler olsun nasip eder bu kez inşallah. Geçer geçer canım 1-2 hafta sonra rahatlarsin. Canım kasik agrilari,bel agrisi,göğüs hassasiyeti :) ha bide uykuluyum çok :)
Valla kuzu ne diyim bilemedim ki hasta olcak olsan olursun zaten ki grip oldun diye hatırlıyorum sen bi doktora git bakalım da ne dicek inşallah güzel haberlerle gelirsin canım