• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık EKİM AYINI BERABER BEKLEYELİM ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah ya ne güzel 💕 sağlıkla büyüsün Rabbim bize de nasib etsin inşallah 🙏 ne kadar süredir istiyordun canım
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ❣ ben yeni evliyim ya henüz 2 buçuk ay oldu ama oldu olası hep çocuk sevgimden dolayı hiç korunmam diyordum Allah nasip etti inşallah sağlıkla gelir

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ❣ ben yeni evliyim ya henüz 2 buçuk ay oldu ama oldu olası hep çocuk sevgimden dolayı hiç korunmam diyordum Allah nasip etti inşallah sağlıkla gelir

Ne güzel hemen olmuş :) benim 1 seneyi geçti, bizim içinde dua et kavuşalım bir an önce 🙏

Yumrutalama günü kişiden kişiye değişir bence en güzeli Ovulasyon testi ile takip etmeniz eğer adetleriniz düzenli ise kaç günde bir adet oluyorsanız örneğin 35 günde bir adet oluyorsunuz diyelim 35-14=21 21.gün sizin yumurtlama gününüzdür bugünden 3 4 önce değerlendirmeye başlayabilirsiniz ama en güvenilir yöntem kesinlikle Ovulasyon testi
Ovülasgon testi alsam onun zamanı varmı yumurtlmaya bir kaç gn öncesi alıp bir iki gün yapılsa belli olurmu

Benim ekimden umudum yok ama 24 ekim bat. Test yapmayi hic dusunmuyorm bu ay 1 hafta geciksem
Yine yapmicam. Her seferinde yikiliyorum :( klomen ve cat ignesinde 2. Ayim ama icime sinen sekilde degerlendiremedik. Hayirlisi..

Ovülasgon testi alsam onun zamanı varmı yumurtlmaya bir kaç gn öncesi alıp bir iki gün yapılsa belli olurmu
Ezzaneden almayın çok pahalı tanesi ya internnetten alın ya da instagramda ebru hanım var ondan alın adetiniz bitince her gün düzenli bir şekilde ya öğlen 12 ile 4 saatleri arasında ya da akşam 8 ile 10 arasında yapmanız gerek testleri çünkü bu saatlerde lh hormonu vücutta daha çok bulunur. Bir gün yapıp 1 gün yapmamak olmaz o yapmadığınız günde yumurtlamayı kaçırabilirsiniz t cizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa yumurtlama oluyor

İlk hali ve saat sonra en son hali sizce pozitif mi negatif mi lütfen cvp verin

Eklentiler

• AA4E41AC-317C-498C-90FB-040BDEC66097.jpeg
    AA4E41AC-317C-498C-90FB-040BDEC66097.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 25
  • EABC50E6-FD77-416B-A2E7-2C9C9A9C8B04.jpeg
    EABC50E6-FD77-416B-A2E7-2C9C9A9C8B04.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 27
Benim ekimden umudum yok ama 24 ekim bat. Test yapmayi hic dusunmuyorm bu ay 1 hafta geciksem
Yine yapmicam. Her seferinde yikiliyorum :KK43: klomen ve cat ignesinde 2. Ayim ama icime sinen sekilde degerlendiremedik. Hayirlisi..
Yumurtaya baktımı sizin gün verdimi 3 4gün hergün ilişki diyolar kaçırmamak için

Adetime bi hafta var ama leke geldi 😪bugün biraz zor bi gündü yoruldum sanırım ya erken adet oldum yada bilmıyorum sizin fikriniz nedir😭

Back