- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
Amin inşallah ❣❣Ne güzel maşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah ❣❣Ne güzel maşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ❣ ben yeni evliyim ya henüz 2 buçuk ay oldu ama oldu olası hep çocuk sevgimden dolayı hiç korunmam diyordum Allah nasip etti inşallah sağlıkla gelirMaşallah ya ne güzel sağlıkla büyüsün Rabbim bize de nasib etsin inşallah ne kadar süredir istiyordun canım
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ❣ ben yeni evliyim ya henüz 2 buçuk ay oldu ama oldu olası hep çocuk sevgimden dolayı hiç korunmam diyordum Allah nasip etti inşallah sağlıkla gelir
Ovülasgon testi alsam onun zamanı varmı yumurtlmaya bir kaç gn öncesi alıp bir iki gün yapılsa belli olurmuYumrutalama günü kişiden kişiye değişir bence en güzeli Ovulasyon testi ile takip etmeniz eğer adetleriniz düzenli ise kaç günde bir adet oluyorsanız örneğin 35 günde bir adet oluyorsunuz diyelim 35-14=21 21.gün sizin yumurtlama gününüzdür bugünden 3 4 önce değerlendirmeye başlayabilirsiniz ama en güvenilir yöntem kesinlikle Ovulasyon testi
Ezzaneden almayın çok pahalı tanesi ya internnetten alın ya da instagramda ebru hanım var ondan alın adetiniz bitince her gün düzenli bir şekilde ya öğlen 12 ile 4 saatleri arasında ya da akşam 8 ile 10 arasında yapmanız gerek testleri çünkü bu saatlerde lh hormonu vücutta daha çok bulunur. Bir gün yapıp 1 gün yapmamak olmaz o yapmadığınız günde yumurtlamayı kaçırabilirsiniz t cizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da t çizgisi c çizgisinden daha koyu olursa yumurtlama oluyorOvülasgon testi alsam onun zamanı varmı yumurtlmaya bir kaç gn öncesi alıp bir iki gün yapılsa belli olurmu
Test bozuk gibi bugun tekrarla yenıden alİlk hali ve saat sonra en son hali sizce pozitif mi negatif mi lütfen cvp verin
Ederim tabi inşallah rabbim gönlünüze gore verir ❣Ne güzel hemen olmuş :) benim 1 seneyi geçti, bizim içinde dua et kavuşalım bir an önce
Yumurtaya baktımı sizin gün verdimi 3 4gün hergün ilişki diyolar kaçırmamak içinBenim ekimden umudum yok ama 24 ekim bat. Test yapmayi hic dusunmuyorm bu ay 1 hafta geciksem
Yine yapmicam. Her seferinde yikiliyorum klomen ve cat ignesinde 2. Ayim ama icime sinen sekilde degerlendiremedik. Hayirlisi..
Anlayabilene aşk olsunhe benim aklımda 13 kalmış ben daha kurtulamadım zaten normalde standart 3 günde biten adet bugün 4. gün hala yoğun bi şekilde geliyor derdi ne anlamadım bu ay
Aynen valla nevrim döndüAnlayabilene aşk olsun
Devami geldi mi?Adetime bi hafta var ama leke geldi bugün biraz zor bi gündü yoruldum sanırım ya erken adet oldum yada bilmıyorum sizin fikriniz nedir
Geldi adet oldumDevami geldi mi?
Selam kizlar benim tuttu hamileyimEylülden umudunu kesip ekim ayında hayırlı hamilelik haberleri almak isteyen anne aday adayları beraber bekleyip birbirimize destek olalım ❤
Selam kizlar benim tuttu hamileyim
Allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhNe güzel çok sevdindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinAllah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh