- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Kan testi ni eşim pazartesi yaptıralım dedi. Çok rahat bi adam. Ve belli olana kadar ailemize söylemek yok dedi. Ben tez canlıyım ama o nuh diyo peygamber demiyo. İnşallah vardır canım ya.
Kızlar birisi bunu bana yorumlayabilir mi?
Adetime 2-3 gün var. Testi biraz önce yaptım
Testti sordum ben mi yanlış görüyorum diye burda gölge var dedi ne oluyo bu dedi anlatınca hemen gittik tabi ve hemen ailesine söyledi dayanamayıp sabret dedim bişey olursa benedn çok üzülürler diye ama dinlemedi. eli ayağı birbirine karışık durumda. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin
ilk değerim 104 tü yani adet günümden 1 gece öncesinde. ve silikti çizgi 3 tane testtedeAmin rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. İnşallah hamileyimdir. Sende de boyle mi çıktı ilk değerin kaç çıkmıştı ?
ilk değerim 104 tü yani adet günümden 1 gece öncesinde. ve silikti çizgi 3 tane testtede
canim ya ne zama idrar testi yaptin ne zaman pozitif ciktiilk değerim 104 tü yani adet günümden 1 gece öncesinde. ve silikti çizgi 3 tane testtede
adetten 1 gece öncesiydi silikçizgi çıktı kana gittik 104 çıktı sonuç canım.canim ya ne zama idrar testi yaptin ne zaman pozitif cikti
Ama benim adetim 5 gün geçti kesin geç döllenme oldu bende.
Olabilir bir arkadaşımdada 2 gün geç döllenme oldu
hayirli oksun canim bnimde bat 17 insallah hamileyimdiradetten 1 gece öncesiydi silikçizgi çıktı kana gittik 104 çıktı sonuç canım.
İnşallah ya inanki ba gününü bekliyosun ama sonrasındada keseyi göriyim normal olup olmadığını anlayım diyi bekliyosunhayirli oksun canim bnimde bat 17 insallah hamileyimdir
Ben senden umutluyum pazartesi güzel haberi Alıcaksınız gibi geliyor hayırlısıylaİnşallah canım insallah
dogru soyluyorsyn canim insallah saglikla kucagina alirsin.birsey sorcam bat 17 .bir haftadr satte 3-4 kere tuvalete cikiyorum sanki tutamiyomusum gibj sence belirti olabilir miİnşallah ya inanki ba gününü bekliyosun ama sonrasındada keseyi göriyim normal olup olmadığını anlayım diyi bekliyosun
ben 2 hafta önce çokkabız oldum normalde hiç sıkıntı yaşamazdım belirtiler için çok erken kendini böyle düşünüp yorma rahat bırakdogru soyluyorsyn canim insallah saglikla kucagina alirsin.birsey sorcam bat 17 .bir haftadr satte 3-4 kere tuvalete cikiyorum sanki tutamiyomusum gibj sence belirti olabilir mi
bncedee :) cok sagol canimben 2 hafta önce çokkabız oldum normalde hiç sıkıntı yaşamazdım belirtiler için çok erken kendini böyle düşünüp yorma rahat bırak
Ben senden umutluyum pazartesi güzel haberi Alıcaksınız gibi geliyor hayırlısıyla
İnşallah bende bugun hsg çekildi çok şükür tüpler açık çıktı önümüzdeki adeti bekliycem artık nasipseİnşallah kuzum ya allah isteyen herkese ve bizlere tez zamanda nasip etsin inşallah.
İnşallah bende bugun hsg çekildi çok şükür tüpler açık çıktı önümüzdeki adeti bekliycem artık nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?