• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim ayindan umudu olanlar

Evet canim golge gibi var benimkide boyleydi kan tahlili 20 cikti ama maalesef kimyasalmis adet oldum insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana

Üzüldüm canım ya inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay sımsıkı tutunur sana bebeğin. İnşallah tutunur benimki de çok yaklaştım sonu iyi olur inşallah.

Ben ekim ayindan hala umudumu kaybetmedim cunku erken adet oldugum icin erken yumurtam gelisiyo belki bu ayin sonunda bebisim gelebilir insallah tabi hayirlisi

Evet canim golge gibi var benimkide boyleydi kan tahlili 20 cikti ama maalesef kimyasalmis adet oldum insallah senin bebisin sıkı sıkı tutunur sana
İyi akşamlar herkese...canim benim geçmiş olsun inşAllah hayirlisi olur.benim sana bir sorum olucak neden kimyasal oluyor?sebebi nedir tutunamamasinin?

• Beğen
Reactions: sub
Üzüldüm canım ya inşallah hayırlısıyla önümüzdeki ay sımsıkı tutunur sana bebeğin. İnşallah tutunur benimki de çok yaklaştım sonu iyi olur inşallah.
Insallah canim ya anne olmak cok guzel bir duygu sen ilk yasiyacaksin allah herkeze tattirsin bende pazartesiyi iple cekicem hemen yaz buraya meraklandirma bizi

İyi akşamlar herkese...canim benim geçmiş olsun inşAllah hayirlisi olur.benim sana bir sorum olucak neden kimyasal oluyor?sebebi nedir tutunamamasinin?
Sanada iyi aksamlar canim doktorlarin dedigi rahim kalinliginin ince olmasiymis yeterli kalinlikta degilmis bu yuzden bebek tutunamamis daha daha cok kucuk oldugundan adetle atarmis her kadin farkinda olmadan hamile kalirmis ama yerlesemeden adetle atarmis eger ben tahlil yapmasaydim hamile oldugumu anlamayacakmisim boyle diyorlar canim tabiki herseyin hayirlisi onumuzdeki aylari beklicez artik

Insallah canim ya anne olmak cok guzel bir duygu sen ilk yasiyacaksin allah herkeze tattirsin bende pazartesiyi iple cekicem hemen yaz buraya meraklandirma bizi

Evet canım inşallah ilk defa anne olacam ama pazartesi kan testi yaptırırım da salı günü çıkar sonuçlar

• Beğen
Sanada iyi aksamlar canim doktorlarin dedigi rahim kalinliginin ince olmasiymis yeterli kalinlikta degilmis bu yuzden bebek tutunamamis daha daha cok kucuk oldugundan adetle atarmis her kadin farkinda olmadan hamile kalirmis ama yerlesemeden adetle atarmis eger ben tahlil yapmasaydim hamile oldugumu anlamayacakmisim boyle diyorlar canim tabiki herseyin hayirlisi onumuzdeki aylari beklicez artik
Teşekkür ederim çok sağol bilgi için :* ben eylül ayindan umutluydum ama karişik bir şeyler oldu bu ay da hiç akintim olmadi.yumurtlama olmadimi acaba :( 16.10.15 adet günüm bakalım hayırlısı.olmasa bu sefer doktora gidicem :( kısmet aslında.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşAllah :) biz yine de hayata gülümseyelim :)

• Beğen
Teşekkür ederim çok sağol bilgi için :* ben eylül ayindan umutluydum ama karişik bir şeyler oldu bu ay da hiç akintim olmadi.yumurtlama olmadimi acaba :KK43: 16.10.15 adet günüm bakalım hayırlısı.olmasa bu sefer doktora gidicem :KK43: kısmet aslında.Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşAllah :) biz yine de hayata gülümseyelim :)
Seninde az kalmis adet gunune insallah kirmizilar gelmez de bebisin gelir canim valla canim akintiya felan cok takilma hic belli olmuyo daha yeni arkadasim kadin doguma gitti uzayan akintisinin oldugu donemdi hic yumurta gormedi arkadas sasirdi nasil yani dedi sonra tekrar gitti yumurta gordu akintinin olmadigi zaman belli olmuyo yani bende bu ay olmassa doktora gitcem yumurta takibi yaptircam bakalim hayirlisi artik

Seninde az kalmis adet gunune insallah kirmizilar gelmez de bebisin gelir canim valla canim akintiya felan cok takilma hic belli olmuyo daha yeni arkadasim kadin doguma gitti uzayan akintisinin oldugu donemdi hic yumurta gormedi arkadas sasirdi nasil yani dedi sonra tekrar gitti yumurta gordu akintinin olmadigi zaman belli olmuyo yani bende bu ay olmassa doktora gitcem yumurta takibi yaptircam bakalim hayirlisi artik
İnşAllah Allahım herkesin umutunu gerçekleştirir inşAllah :)

• Beğen
Kizlarrrrrrr bugün ben kesin hamileyim diyorum çünkü çizgim git gide koyulaşmaya başladı inşallah pazartesi de kan testin de görürüm bebeğimi.

Kızlar git gide koyulaşıyor :)

Eklentiler

• P_20151010_190844.jpg
    P_20151010_190844.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 110
Back