doktor pazartesi gel bol bol su iç dedi pazartesiye kadarnasıl yani kanda çıkmadımı yoksa Daha önce çizgi çıkıpta bugnu idrar testindemi çıkmadı?
evdeki gibi o 3.5liralıklardan yaptılar bide başka stick mi denio ondan yaptı. bilmiom kadın dalga geçer gibi konuşuodu resmen evet belirtilerim devam edioO zaman o silik çizgi neydi acaba? Evet kan geç çıkıyor. Hala belirtilerin var mı? idrar testini evdeki gibi mi yaptılar farklımı
sen gene alıp evdede denesene aptal kadın ya nefret ediyorum bunlardan benimde kan sonucum çıktığında bana azcık bi gebelik var dedilerevdeki gibi o 3.5liralıklardan yaptılar bide başka stick mi denio ondan yaptı. bilmiom kadın dalga geçer gibi konuşuodu resmen evet belirtilerim devam edio
..
bana dio o yaptuğın testi getirseydin keşke dio bende içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım dedim
sağlık ocağına gittimsen gene alıp evdede denesene aptal kadın ya nefret ediyorum bunlardan benimde kan sonucum çıktığında bana azcık bi gebelik var dediler
Ben çatlardım bekleyemem hemen yapardımsağlık ocağına gittim
bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi
var yanımda bugunde beklicem olmazsam yarın tekrar yaparım
ne bilşm moralim bozukBen çatlardım bekleyemem hemen yapardım
bozma moralini bence gene bi test yap çıkmazsa ztn yarında çıkmıcakne bilşm moralim bozuk
ne bilim yapsam mı yapmasam mı yaparım yaa baklımbozma moralini bence gene bi test yap çıkmazsa ztn yarında çıkmıcak
akşam üzeri yaprım bi kendime geleyimne bilim yapsam mı yapmasam mı yaparım yaa baklım
akşam üzeri yaprım bi kendime geleyim
bende onu anlamıom pazar günü yaptım beaz bi çizgi belirdi acelem vardı çöpe attım çıktım bugun baktım çöp dolmuş çöp poşedine boşaltayım derken test önüme düştü ve çizgi dahada belirgindi bende şaşırdım eşime gösterdim oda şaşırdı .. bilmiorum onda çıkab bunda nie çıkmıo.. ama o sanırım erken gebelik testiydi baklaım yerleşme kanamam falan gelirse ozmn kesin değerler artmış demektir.Bence yapmalısın nasıl duruyosun hayret ediyorum ama anlamadığım öbür çizgi nasıl çıktı ilkinde
yerleşme kanaması herkeste oluyormu ki?bende onu anlamıom pazar günü yaptım beaz bi çizgi belirdi acelem vardı çöpe attım çıktım bugun baktım çöp dolmuş çöp poşedine boşaltayım derken test önüme düştü ve çizgi dahada belirgindi bende şaşırdım eşime gösterdim oda şaşırdı .. bilmiorum onda çıkab bunda nie çıkmıo.. ama o sanırım erken gebelik testiydi baklaım yerleşme kanamam falan gelirse ozmn kesin değerler artmış demektir.
Duyunca eminimki çk mutlu olacaktır. Rabbim sağlıklı evlat versin. Adamın belki kendince haklı yanları vardır ama belli yaştan sonra çocuk bakmak zor diyorlar ve anneye sağlık açısından biraz daha erken davrandırılıyor çocuk için çünkü bünye tembelleşiyor.Kızlar günaydın. Ben de 1 seneyi geçkindir evliyim. Eşim kesinlikle çocuk istemiyor. Çünkü tayinciyim. Sabit bir şehirde yaşamama yaklaşık 4 sene var. Yaşım 29.
Ben ise deli gibi çocuk istiyorum. Bencillik mi bilmiyorum ama benim başka yere tayinim çıksa bile istiyorum. Üstelik hamile kalırsam ve süt çocuğu döneminde de çalıştığım işyerinde hoş karşılanmama durumum var. Bunlara rağmen çok istiyorum.
Eşim hiç bir şekilde ikna olmuyor, yumuşamıyor bile. Biz birbirimizi çok seviyoruz, o beni anladığını söylüyor, çok istediğimi biliyor ama zerre yumuşama yok fikirlerinde. Bu ay biraz daha umut verici konuştu gerçi ama.
Hatta bazen diyorum ki 4 sene sonra ben 33 olcam. O saatte sonra çok istesek de ve olur da çocuğumuz olmaz ise ömrüm boyunca senin bu itirazlarını hatırlayacağım. Ya da belki inat eder hiç çocuk yapmam. Bilemiyorum.
Velhasıl bu ay iki üç kere korunmasız ilişkiye girdik. Tam yumurtlama dönemim değildi ama yakındı.
Eşim nasıl korunmasız yaptı inanın ben de bilmiyorum. Bu ay ağladım diye belki de.
2-3 gün sonra adet olcam. Her zamankinden daha değişik bir semptomum yok. Bakalım ne olacak?
Üstelik olur da hamile falan kalırsam da bunu eşime söyler miyim, nasıl söylerim, söylediğimde mutlu olmazsa diye düşünmeden de kendimi alamıyorum. Olur da sevinmezse ben kahrolurum.
Çok karmaşık duygulardayım. Dualarınızdan beni de eksik etmeyin.
Sevgiler
Hamilesin gibi duruyor. İnşallah öyledir. Hayırlı olsun...Kızlar birisi bunu bana yorumlayabilir mi?
Adetime 2-3 gün var. Testi biraz önce yaptım
hamilesin bence :) eşin de çok mutlu olacaktır merak etme.Kızlar birisi bunu bana yorumlayabilir mi?
Adetime 2-3 gün var. Testi biraz önce yaptım
Canım benimde bi gece öncesi böyleydi. Hemen kana gtitim çıktı. Bi kaç test daha aldım eve gelip gene yaptım hepsini aynıydı. hemen kana git.
Hadi hayırlısı inşallah hamilesidir Can'ım
Ayyy canim benim insallah hamilesindir yarin bidaha yap bakalim daha koyulasir belki canim ya insallah benim netimde bi sorun oldu giremedim kk ye bendeki gelismeler maalesef husran oldu kimyasal gebelik gecirmisim tutmadi bebisim hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?