- 8 Ekim 2015
- 42
- 24
- 88
- 37
Bende hala kıpırtı yok gerçi arada sancı giriyor böyle belli belirsiz umarım gelmez kırmızı kartaynen benimde yok hala gelen giden inşallah gelmez yaaa
inş. cnm gelmezde yavrumuz gelir inş... aminBende hala kıpırtı yok gerçi arada sancı giriyor böyle belli belirsiz umarım gelmez kırmızı kart
Korkma canım zaten bebişin yoldaysa artık kanda yüzde yüz belli olur inan böyle beklemek daha yorucu
kız ben onu pazar günü gördüm .. bugun de adet günim yarın test yapıcam hayorlı sı neyse o olsun kız hadi inş...Kizlarrrrrrr gebelik testi yaptım ve 5 dk da hayalet de olsa çizgi çıktı hala adet olmadım. Acaba gebelik varmıdır test yanlış mıdır bilemedim resmi atıyorum bunu bugün yaptım. Boyle olupda hamile olan var mi acaba ?
kız ben onu pazar günü gördüm .. bugun de adet günim yarın test yapıcam hayorlı sı neyse o olsun kız hadi inş...
yok kız bende pazar test yaptım aynı heyaz hayali çizgi bendedd çıktı diyorum.. :)O başkaydı onu ben saatler geçince çıktı. Bu ilk 5 dk da cikti
yok kız bende pazar test yaptım aynı heyaz hayali çizgi bendedd çıktı diyorum.. :)
bnm umudum o yönde bakalım kısmettHamile miyiz dir sence ?
belirtin varmı kuzum peki?Hamile miyiz dir sence ?
belirtin varmı kuzum peki?
Ayyy canim benim insallah hamilesindir yarin bidaha yap bakalim daha koyulasir belki canim ya insallah benim netimde bi sorun oldu giremedim kk ye bendeki gelismeler maalesef husran oldu kimyasal gebelik gecirmisim tutmadi bebisim hayirlisi artikKizlarrrrrrr gebelik testi yaptım ve 5 dk da hayalet de olsa çizgi çıktı hala adet olmadım. Acaba gebelik varmıdır test yanlış mıdır bilemedim resmi atıyorum bunu bugün yaptım. Boyle olupda hamile olan var mi acaba ?
Hadi hayırlısı inşallah hamilesidir Can'ımKizlarrrrrrr gebelik testi yaptım ve 5 dk da hayalet de olsa çizgi çıktı hala adet olmadım. Acaba gebelik varmıdır test yanlış mıdır bilemedim resmi atıyorum bunu bugün yaptım. Boyle olupda hamile olan var mi acaba ?
Bugun akın beye muayene oldum Can'ım yarın hsg çekilecek oldukça ilgili alakalı cok düzgün bir doktor Gönen'e gelip gitmem sürekli mümkün olmayabilir keşke olsaydı nasip ne diyelimben balıkesir manyasta yaşıorum bu tarafa gelme gibi bi şansın varsa gönende ender bey var hacettepe mezunu. çok iyidir kendisi bnm kendi doktorum. şuan bitek onu önerebilirim . bende çok doktora gittim bundan memnun kaldım .. ama bursada mavi köşemi öle bişi varmış sanırım onu iyi diyolar bide.. bilmiorum :)
Canım benimde bi gece öncesi böyleydi. Hemen kana gtitim çıktı. Bi kaç test daha aldım eve gelip gene yaptım hepsini aynıydı. hemen kana git.Kizlarrrrrrr gebelik testi yaptım ve 5 dk da hayalet de olsa çizgi çıktı hala adet olmadım. Acaba gebelik varmıdır test yanlış mıdır bilemedim resmi atıyorum bunu bugün yaptım. Boyle olupda hamile olan var mi acaba ?
kız ben onu pazar günü gördüm .. bugun de adet günim yarın test yapıcam hayorlı sı neyse o olsun kız hadi inş...
4gün önceki hayalet çizggim vardı bugunkinde yok sağlık ocağındayım onlarda gebelik testi yaptı ama yok kan aldılar iki tüp başka bi test daha yaptı bekliorum sonucuHadi sendende çizgiler bekliyoruz :)
nasıl yani kanda çıkmadımı yoksa Daha önce çizgi çıkıpta bugnu idrar testindemi çıkmadı?4gün önceki hayalet çizggim vardı bugunkinde yok sağlık ocağındayım onlarda gebelik testi yaptı ama yok kan aldılar iki tüp başka bi test daha yaptı bekliorum sonucu
ohh maşallah Allah sağlıkla kucağına almak nasibetsin. darısı başımıza hayırlısıyla. çok sevindim senin adınabugün keseyi gördükHiçççç umutlu olmadığım bir aydı.Nasipte varmış.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
idrar testinde çıkmadı kan testi yarın belli olcakmışnasıl yani kanda çıkmadımı yoksa Daha önce çizgi çıkıpta bugnu idrar testindemi çıkmadı?
idrar testinde çıkmadı kan testi yarın belli olcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?