allahım nazardan koruaun zten gözlerim vücudumun en beğendiği yeri badem gözler ve renkli :) bi bakan tekrar bakıo o yöndrn bi şüphem yok yani belirti olarakhamile olan kişiyi gözden anlarlar zaten bi güzellik gelir :)
Allah hayırlısını versin. bir an önce mutlu haber alırsın inşallah.İçimde olacakmış gibi bir his var ama yine de ümitlenmek istemiyorum
:) maşallah o zaman.allahım nazardan koruaun zten gözlerim vücudumun en beğendiği yeri badem gözler ve renkli :) bi bakan tekrar bakıo o yöndrn bi şüphem yok yani belirti olarak
Her şeyin hayırlısı.. içini karartma ben henüz yolun çok başındayım ama en yakınım kuzenim 5 ay uğraştı sinirleri bozuldu en sonunda bıraktı hatta içki bile içmiş ve o zaman oldu hemen. stresten hormonlar çok etkileniyor.4 Ekim regl günümdü.Son bir hafta kasıklarım inanılmaz ağrıdı.Hatta bazı geceler uykumda uyandım.Sık sık tuvalete gidiyordum.Özellikle gaz sancısı kasık ağrısı,duygusal olarak hassas olma halleri...Ben dedim kesin hamileyim.Zaten hamile olmak için çıldırdığım için her belirti daha bir anlam kazandı.Yazık canım kocamda havaya girdi.Çocuğun ismi bile hazır.Bu arada evde 2 kere test yaptım negatif ama idrarda çıkmıyor diyorum.Adet günüm geldi çattı. Heran oldum olucam kalbim sıkışıyor...O gün olmadım...Ertesi gün kasık ağrım daha da şiddetlendi.Kan testi yaptırıcam diyorum iki gün daha...Ama ne oldu 3. gün regl oldum.Anladım ki insan çok isteyince kendini havaya sokuyor.Artık takip etmiycem.Olacağı varsa olacak.Her ay resmen dünyam kararıyor.Ağlamaktan içim çıkıyor.
inş yaaa:) maşallah o zaman.
Yarın haberlerini allamı artık
bende bekledim bütün gün gelmedi dün akşamda test yaptım negatifi gördüm gerçi yanlış yapmışım inşallah gelmez diyelimŞu saat oldu hâla gelmedi. Umarımda gelmez
aynen benimde yok hala gelen giden inşallah gelmez yaaaŞu saat oldu hâla gelmedi. Umarımda gelmez
oyyyy ne güzelll ... amin inşallah bugün bnmde bat günüm gelen giden yok dahabugün keseyi gördükHiçççç umutlu olmadığım bir aydı.Nasipte varmış.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
cabım en kesin sonucu kan verir oda bazen yanlış verebilio bi kere yaptır bakalım olmadı yine tekrar edersinmerhaba bayanlar geçen ay 8 eylül de regli oldum bu ay normalde 6 ekimde olmam gerekiyordu bugün 8 i ama olmadım bir belirtim de yok regli adına dün evde idrar testi yaptım negatif çıktı bugün netten araştırdığım kadarı ile de 4 saatlik idrar ile yapmak gerekliymiş kullandığım testi de 1,5 sene önce almıştım sizce kan testi vermek için erken mi birkaç gün daha beklesem mi
Hayirlin olsun tebrik ederim :) merak ettim neden umutlu olmadigin bi aydi ???bugün keseyi gördükHiçççç umutlu olmadığım bir aydı.Nasipte varmış.Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Hayirlin olsun tebrik ederim :) merak ettim neden umutlu olmadigin bi aydi ???
yani allah vericeği zmn ovulasyon falan fark etmio sonuçta zaten o bir mucize...Ovulasyon günlerini kaçırmıştım. Demekki çok da doğru tarihler değilmiş.
Ovulasyon günlerini kaçırmıştım. Demekki çok da doğru tarihler değilmiş.
yani allah vericeği zmn ovulasyon falan fark etmio sonuçta zaten o bir mucize...
bu arada bende umutlu değilim ama akalım kısmet
adetten 5 gün öncesinde çok karnım ağrıdı ama üşüttüm sandım,bir de aşırı gazı unutmamakk lazım...tebrik ederim tekrar Allah tamamina erdirsin belirtilerin neydi peki?
bende çok dua ediorum hergün ediorum kısmet yaa heyecandan bayılcam artık o derece yaeın test yapıcam ayrıca kan tahlili yaptırcam ama cesaretim yok varmı böle bi olay ya bu saaatlere kadr karalı cesaretli insan bu saatten sonra korkak ve ürkekaynen öyle zamanı gelmiş. Önceki aylarda ovulasyon günlerini hiç kaçırmadım ama genede hiç şaşmadan adet gördüm.Bir yerde duymuştum kurban bayramı arifesinde semaya çıkan hiçbir dua boş çevrilmez diye,o gün bol bol dua ettim. Kimbilebilir belkide... İnşallah seninde umudun gerçek olur
Anladim canim saoladetten 5 gün öncesinde çok karnım ağrıdı ama üşüttüm sandım,bir de aşırı gazı unutmamakk lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?