- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
sonuç ne oldu acabaaa :) ?
ben balıkesir manyasta yaşıorum bu tarafa gelme gibi bi şansın varsa gönende ender bey var hacettepe mezunu. çok iyidir kendisi bnm kendi doktorum. şuan bitek onu önerebilirim . bende çok doktora gittim bundan memnun kaldım .. ama bursada mavi köşemi öle bişi varmış sanırım onu iyi diyolar bide.. bilmiorum :)Burda çok Balıkesirli varmış ne güzel , biz taşınalı altı ay oldu balıkesire eski doktorumdan sonra buradaki doktorlar çok ilgisiz geldi bana hatta birini sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim Alaattin i çok iyi dediler oda cok kalabalık ve detaylı bilgi vermiyordu ssk da bitek Ceyda hanım daha ilgili bilinçli geldi onda devam ediyordum bakalım eşi Akın hoca da takip edecek bundan sonra Hakkı'mızda hayırlısı sende Balıkesir'de mi yaşıyorsun
Ay inşallahhh rabbim sanada yaşatsın bu dyguyu ben dayanamayaıp bi gece öncesi yaptım silik çizgiydi ve hemen kan agittim çıktıBUGÜN BAT GÜNÜM ..
İçim içime sığmıyor meraktan heyecandan...
inşallh mucizeme kavuşurum sonunda...
yaaa çok sevindim canm allah sağlıkla gelmesini sağlıkla büyümesini nasip etsin insallah kendine çok çok dikkat et az az yorul bol bol dinlen o zamn :)Değerler henüz düşük ama sonuç pozitif :) çok şükür hafta sonu doktora gideceğim :)
inşallah kavuşursun canımm:)BUGÜN BAT GÜNÜM ..
İçim içime sığmıyor meraktan heyecandan...
inşallh mucizeme kavuşurum sonunda...
ay valla heyecandan başım dönüo ... bi halsizlik geldi üstüme .... inşllah kırmızı kart görmem yine ... aminAy inşallahhh rabbim sanada yaşatsın bu dyguyu ben dayanamayaıp bi gece öncesi yaptım silik çizgiydi ve hemen kan agittim çıktı
inşalllahhh amin. her 10 dakikadır bir wcdyim geldimi geldimi die bakıprum gelmemiş bir oh çekiorum ama yinede o gerilim aettıkça artıo ...inşallah kavuşursun canımm:)
geçen ay bende aynıydım 3 gün geçikince iyice hamiş moduna girdim sonunda hüsraninşalllahhh amin. her 10 dakikadır bir wcdyim geldimi geldimi die bakıprum gelmemiş bir oh çekiorum ama yinede o gerilim aettıkça artıo ...
yaaa çok sevindim canm allah sağlıkla gelmesini sağlıkla büyümesini nasip etsin insallah kendine çok çok dikkat et az az yorul bol bol dinlen o zamn :)
ay valla heyecandan başım dönüo ... bi halsizlik geldi üstüme .... inşllah kırmızı kart görmem yine ... amin
bnde çok büyük değişimler var ve bunları ilk eşim fark etti önceki aylarda olanlardan deil vücutta çok değişimim var eşim dedi ilk sen hamilesin dedi .bnde yok deilim dir dedim bak dedi değişimler var vücudunda dedi baktım hakikaten var dikkat etmemiştim. kısmet dielim yarına kadr grlmezse sabah ilk kalkar kalkmaz idrar testi yapıcam negatif çıksa bile sağlık ocağına gidip ordada kan tahlili yaptırcam . zaten pazarteside hastanede kontrolüm var . önceden düzensiz adet görmüştüm ilk ay ilihaplanmam olmuştu doktor randavu verio her ay gidiorum kontrole şükür iki aydır bi sorunum yok .. allahım başka dert sorun vermesin...geçen ay bende aynıydım 3 gün geçikince iyice hamiş moduna girdim sonunda hüsranbakalım bu ay ne olck
ohooo birsürüNasıl bi belirtin şuan var
Aynı şeyi ben de 1 hafta yaşadım. Adetim 1 hafta gecikti daha önce hiç yaşamadığım mide bulantısı, iştahsızlık, ateş basması vs hamileliğe çok benzer belirtiler de olunca çok ümitlendim ama farklı günlerde yaptığım 3 idrar testi de negatif çıkmasına rağmen ben hamile olduğuma emindim... ta ki doktor ultrasonda bakıp gebelik yok diyene kadar... doktorun yanında sinirlerim boşaldı ağladım. zaten eve gelirken regl oldum. Aslında çalışmalara başlamamıştık bile. Meğer dedim ben çocuk istiyormuşum. Bu olay yaklaşık 6 ay önce oldu. Biz de şimdi çalışmalara başladık sonunda. Çok heyecanlıyım. Bat 22'sinde daha şimdiden meraklanıyorum ne olacak diye.Hanımlar merhaba aramıza şimdi katıldım. Yardıma ihtiyacım var Bugün benim bat günüm şuana kadar gelen giden olmadı. Normalde hep bir gece öncesi leke gelir sonrası sabahı regl olurdum. Tabi şiddetli sancı eşliğinde. Bir bebeğim olsun çok istiyorum. Şuanda da kasıklarımda hafif sancı var yok arası sabah gelmediğini görünce test yaptım sonuç negatif Çok ümitlenmekte istemiyorum. Ne yapmam gerek stresten ölmek üzereyim.
yerinde olsam hemen yapardım yarını beklemezdim :)ohooo birsürü
kasık batmam var iki haftayı geçti . 2 gündür mide bulantım çoğaldı sol kasığım batıodu . sağ kssığım batmaya başladı adet olcakmışım gibi sancı girio ara sıra. sarı parlak akıntım var. halsizlik baş dönmesi vücut ısısının artması . gaz ve kabızlık. bir sürü şey . ama bn adet olmadan önce hiçbelirti görmem genelde olurum olduğumu hissttiğim an tuvalete koşarım bakarım vardır . zaten günlük pet kullanırım devamlı . adet olduğumun ikinci günü başlar kasık ağrılarım.. bakalım... kısmet şimdilik beklemedyim...
Hanımlar merhaba aramıza şimdi katıldım. Yardıma ihtiyacım var Bugün benim bat günüm şuana kadar gelen giden olmadı. Normalde hep bir gece öncesi leke gelir sonrası sabahı regl olurdum. Tabi şiddetli sancı eşliğinde. Bir bebeğim olsun çok istiyorum. Şuanda da kasıklarımda hafif sancı var yok arası sabah gelmediğini görünce test yaptım sonuç negatif Çok ümitlenmekte istemiyorum. Ne yapmam gerek stresten ölmek üzereyim.
içime doğuyo ama bir gün daha beklemek istiyorum...yerinde olsam hemen yapardım yarını beklemezdim :)
eğer içine doğuyorsa hemen yap
Bence bekleme :)içime doğuyo ama bir gün daha beklemek istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?