Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Insallah, cok tesekkur ederim cevabiniz ve tavsiyeniz icin.Tüpe karar verdik gibi. Bu ay dinlenip bir sonraki ay baslayacagiz ins. Yumurtayi bir turlu yakalayamiyoruz zannederim. Tüp en uygun gibi. Insallah Rabbim kolaylastirsin hepimizin surecini.

Amin, Allah razi olsun. Sagolun verdiginiz bilgiler icin. Bizim acikcasi benim pkoslu olmam disinda bir problemimiz yok olarak gozukuyor. Pcosluyum ayrica bende de cikolata kisti vardi ama ilginc bir sekilde adetlerim duzenli oluyorbakalim doktor nasil bir tedavi sureci planlayacak. Benim de kasim'da olacak zannediyorum. Bu ay planlayip, dinlenecegim ins.

Zaten su infertilite bolumunde okudugum evlat sahibi olmak icin mucadele verenlerin cogunun sahip oldugu rahatsizliklar aslinda evlat sahibi olmaya engel degil :) Bir imtihan iste bizimkisi. Bahane diye o hastaliklari sayiyoruz. Biz de tupe karar verdik, size de gecmis olsun. Rabbim neticelendirsin ins.

tatlım Allah kolaylık versin gerçekten imtihan yeri zeynep kamil bende orda aşılama yaptırmıştım.

Aminn sağol, gerçekten imtihan yeri. Şimdilerde yeni bina yapılalı daha iyi gibi ama yoğunluk çok olduğu için koyun gibi sıraya giriyorsun. Seni oradan oraya sürüklüyorlar. Bazen o hengamede ne için uğraştığımı bile unutuyorum. Aslında özelde yaptırmak istiyorum ama devlette hakkım varken kullanayım istedim. Tutmazsa mecburen yine özellere başvurucağz. İnşallah gerek kalmaz ama. Sen de tüp bebeğe yeni mi başladın canım. Hiç yaptırdın mı?

6.günü ilaçların e2 595 çıkmış.Cuma tekrar e2 bakılıcak ve sanırım pazartesi opu olcak...hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım,resmen uyku uyuyamıyorum...

Benimde Cumartesi opu olacak yarın tekrar kontrolüm var bende çok heyecanlıyım birazda korkuyorum umarım yumurtalarım iyi durumdadır :)

Selam arkadaşlar bende iğnelere başladım 1 haftadır kullaniyorum yarın kontrol bar bu arada 4.denemem ilk deneme pozitif 4yasinda bir oğlum var 2. 3.malesef negatif bu kez inşallah pozitifi görürüz oğluma bi kardes gelir rabbim bu acılara karşılık inşallah dualarımızi kabul eder

Amin inşaAllah. Ben de yarın başlıcam ilaçlara hadi bakalım hayırlısı ile hepimiz güzel haberler paylaşalım burada

Benimde Cumartesi opu olacak yarın tekrar kontrolüm var bende çok heyecanlıyım birazda korkuyorum umarım yumurtalarım iyi durumdadır :)
Canım opu nasıl geçti? Ağrın çok oldu mu? İnşaAllah güzel kaliteli embriyoların olmuşturr

Merhaba bayanlar moralim cok bozuk aglamak uzereyim bugun ignelerimin 9. Gunu ve muayenemde kist oldugunu soylediler sizdede boyle olan varmi tedavi erteleniyormu bu durumda lutfen yardim edin...

Canım opu nasıl geçti? Ağrın çok oldu mu? İnşaAllah güzel kaliteli embriyoların olmuşturr

Ağrım hala devam ediyor kabız oldum.Fena halde kurtulamadığım gaz sancıları ve mide bulantısı var.2 gündür serum için hastaneye gidiyorum bugün de gideceğim(Serum çok yumurta toplandığı içinmiş). Hastaneden aradıklarında eşim konuştu 15 yumurta toplanmış 10' u işleme alınmış 8i döllenmiş.Şuan ne durumdalar bilmiyorum.Yarın transfer günü bakalım ne olacak :)

Hayirli haber al inşallah kuzum bende kontrole gidiyorum opu günü alıcaz 4.denemem benim

Ay hadi hayırlısıyla güzel haberler vereceğiz birbiriimize. Bende bugün iğnelere başladım. Hayırlısıyla inşaAllaah :)

Canim oncelikle gecmis olsun inşallah transferin gerceklesir ve hamile oldugunu da ogrenirsin. Canim ilaclari kullanirken muayenelerde kac yumurtan olusmustu bende suan 17 ve 13 mm var digerleri küçük dedi acaba opuda daha fazla toplanir mı

Başlayan tedeviler inşaAllah hayırlı güzel haberlerlerle sonuçlanır :) benim gibi adet gününü bekleyenlere de Allah yardım etsin Hepimiz alalım kucağımıza ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…