Bir şey yapmadım ama hemen Incir kürü başlıcam sigara içiyorsan oda tetikliyormuşDoğru söylüyorsun. Sen kaliteyi artırmak için neler yaptın.bu sefer bende kalite sorunu da oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey yapmadım ama hemen Incir kürü başlıcam sigara içiyorsan oda tetikliyormuşDoğru söylüyorsun. Sen kaliteyi artırmak için neler yaptın.bu sefer bende kalite sorunu da oldu
Yok canım içmiyorum. Şimdi araştırdım corek otu bal tarçın yiyenler varmış. Etkili mi acebaBir şey yapmadım ama hemen Incir kürü başlıcam sigara içiyorsan oda tetikliyormuş
Yok canım içmiyorum. Şimdi araştırdım corek otu bal tarçın yiyenler varmış. Etkili mi aceba[/QUOTTEKRAR denememde yumurtalarımı biriktirip sonra genetik teste gönderip ondan sonra transfer yaptırmak istiyorum çünkü çok yıprandım zor bir süreç
Bak benim de tüplere giden kanallar kapalı rahim çıkışından itibaren iki tarafta da bi miktar tıkanma var hatta bu yüzden tanısal laporoskopi yaptı doktorum ..Geçmiş olsun canım. .ben çok yoruldum.biraz ara vereceğim. .3 -4 aydır iğneler iptaller ve son tedavide ki olumsuz sonuç çok üzdü beni..Benim tüplerim kapalı..aceba bitkisel birr yolla kapalı tüpler açılmıyor mu..birde rezervimde az dört yumurtam toplanıyor en fazla..kalite artırmak için ne yapmak lazım bilen var mi
Şimdi ikinci bölüme geleyim bildiğim kadarıyla şu değerlerin netleşsin ara verirsen adaçayı yağı uygulayanlar var detaylı hatırlamıyorum ama adetin 5. günü tampona iki üç damla koyup vajinaya yerleştiriyorlar sabah çıkarıyorlar bunu 5-6 gün yapanlar var ve egedeki kadınların eskilerin bunu uyguladığını yazmışlardı.. ben üç gün uygulayabildim iki gün fln hatta snr ameliyat zamanım geldi Yani faydalı ya da faydasız diyemem denemiş sayılmam ama yorumlara bi bak derim ..Geçmiş olsun canım. .ben çok yoruldum.biraz ara vereceğim. .3 -4 aydır iğneler iptaller ve son tedavide ki olumsuz sonuç çok üzdü beni..Benim tüplerim kapalı..aceba bitkisel birr yolla kapalı tüpler açılmıyor mu..birde rezervimde az dört yumurtam toplanıyor en fazla..kalite artırmak için ne yapmak lazım bilen var mi
Şu an nasılsın tatlım var mı kanaman ağrınüzülme canım ta başlarda düşşmesi daha iyi .pek agrı ilan olmaz.ben 300 leri gordüm,ateş titremeyle kaybettim maleseef.takdiri ilahi.beteerin beteri var bunada şükür
Senin tahlil günü ne zaman canım?Şu an nasılsın tatlım var mı kanaman ağrın
Çok normal bu ağrılar hatta iyiyeişaret canım, bebek tutunuyor artık, idrar testi yapcakdan erken gebelik tetlerinden al normallerinde çıkmayabilir sonra moralin bozulur. Ben dün yaptım 9. Günümdü ve pozitifi gördüm.Kızlar benim transferimin 8. Günü bugün ve ben adet olucam gibi hissediyorum kasıklarım belim aynı öle agrıo çok korkuyorum tuvalete her gidişimde bakıyorum varmı die napıcam Sizce yarın sabah idrar testi yapmaLımıyım
Ay sen bana umut oldun şimdi yarın sabah yapim diyorum ama eğer negatifi görürsem die o kadar korkuyorum ki çünkü artık şu idrar testlerinden nefret ettim canım senin yerleşme kanaması falan oldumu lekelenmeÇok normal bu ağrılar hatta iyiyeişaret canım, bebek tutunuyor artık, idrar testi yapcakdan erken gebelik tetlerinden al normallerinde çıkmayabilir sonra moralin bozulur. Ben dün yaptım 9. Günümdü ve pozitifi gördüm.
7. Gün belli belirsiz kahverengi bir renk gördüm pedimde ama devamı gelmedi hiç. Benim 3. Denemem artık tanıyorum vucudumun verdiği tepkileri . Önceki denemrlerimdede hamile kalmıştım çünkü.Ay sen bana umut oldun şimdi yarın sabah yapim diyorum ama eğer negatifi görürsem die o kadar korkuyorum ki çünkü artık şu idrar testlerinden nefret ettim canım senin yerleşme kanaması falan oldumu lekelenme
Benimde adet ağrılarım var hemde çok fazla. Yerleşme kanaması herkesde olmaz benim 2. Denememde olmamıştı ama tutunmuştu bebeğim. İçini rahat tut. Kaçıncı gün embriyosu kondu sana?Benim ilk denemem ve sanki yine olmadı gibi hissediyorum insan hamile oldugunu hissedermişya yok bende o ben heran adet gelcek gibi hissediyorum yarın adet günüm cuma test günüm daha da çok var yerleşme kanamam da olmadı
Agri hafifledi ama kanama coğaldi.adet kanamasindanda fazla suanŞu an nasılsın tatlım var mı kanaman ağrın
5.gün koyuldu yani tam bilmiyorum ama blastokist heraldeBenimde adet ağrılarım var hemde çok fazla. Yerleşme kanaması herkesde olmaz benim 2. Denememde olmamıştı ama tutunmuştu bebeğim. İçini rahat tut. Kaçıncı gün embriyosu kondu sana?
20 kasım o güne kadar evde test deneyebilir miyim bilmiyorum ben de cnmSenin tahlil günü ne zaman canım?
Sen sağlıklı ol da kuzum zor şeyler yaşıyoruz ama sen daha önemlisin bunu unutma hiçAgri hafifledi ama kanama coğaldi.adet kanamasindanda fazla suan
Canım laporoskopi bir kere oldum.iki kez de histeroskopi oldum.son histeroskopiyi geçen seneki ekim ayında embriyolarin tutmayınca bu yaz yeni tedaviden önce oldum.sanırım benim yumurtaların kalitesi azaldı. Ona dair iyi bi bakim yapmam gerekiyor kendime ama nasıl?Bak benim de tüplere giden kanallar kapalı rahim çıkışından itibaren iki tarafta da bi miktar tıkanma var hatta bu yüzden tanısal laporoskopi yaptı doktorum ..
Bu işlemde rahim filminde gözükmeyen poliplere ve rahim üstü çöküklüğe rastlandı.. şuna gelmek istiyorum sana sadece rahim filmi ile mi tanı koyuldu yoksa böyle bir işlem de yapıldı mı içeriye net bakıldı mı?
Çünkü eğer ben bu işlem olmadan sadece rahim filmine güvenip tüp bebek yaptırsaydım düşük yaşamam garanti olacaktı gerçi şu an da durumumu Allah bilir tutunur inşallah ama en azından doktor içeriyi kendi daha net gördü kanallar yani tüplere gidiş açılamadı ama en azından önlem alabildi gördüğü sıkıntılar için .. polip ztn düşük sebebiydi ve ultrasonda gözükmemişlerdi hiç ve çöküklük de tutunmayı engelleyen yapısal bir durummuş bende böyle gelişti ameliyat sonrası da içeriyi bi uyarmışken hücreleri hemen başlayalım istiyorum dedi doktorum ve ameliyattan on gün snr regl oldum ve iğnelere başladık
Şimdi inşallah tutunur diyoruz ama içeriyi de doktorum biliyor diyebiliyorum o yüzden Allah korusun düşse bile ameliyat işini geride bırakmış olduk
Histereskopi bende de ameliyatta spontane gelişmişti ..Canım laporoskopi bir kere oldum.iki kez de histeroskopi oldum.son histeroskopiyi geçen seneki ekim ayında embriyolarin tutmayınca bu yaz yeni tedaviden önce oldum.sanırım benim yumurtaların kalitesi azaldı. Ona dair iyi bi bakim yapmam gerekiyor kendime ama nasıl?