Yaa inşallah bu güzel bi sonuçErken deil normal teste böle çıktı kızlar sevinmelimiyim sizce kan testi versem bugün 9. Gün
Gözün aydın canım, verme kan bekle gününğ değerin biraz daha yükselsin, acelenme lütfen.Erken deil normal teste böle çıktı kızlar sevinmelimiyim sizce kan testi versem bugün 9. Gün
Böle koyuldu 15 20dakka sonraGözün aydın canım, verme kan bekle gününğ değerin biraz daha yükselsin, acelenme lütfen.
5 -10 dk dan sonra tonu koyulaşıyor çok dikkate almayın diyolar sen ilk çıkanı baz al kan testine kadar sabahları yap istersen böyle olup koyulaşan var gün günBöle koyuldu 15 20dakka sonra
Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.Kizlar Ekim ayindatedaviye basladim, Kasimin 6sinda evde test yaptim 12.gundu transferden sonra pozitifi gordum, sonra 2gun araliklarla kan testi sonuclar cok sukur guzeldi, bugun de 5+3 te keseyi gordum Insallah haftaya pazartesi kalp atışınıda duyar derin bir nefes Aliriz, Allah isteyen herkese nasip etsin ve kollarimiz bos kalmasin. Hepmize bu zorlu surecte Bol sans diliyorum
En güzel bu surecte kimseye söylememek ben öle yapmıştım daha rahat geciyorsunuz dikkat etmeniz yeterli hep düşünürek zaman geçmiyorTransfer gününü sayarsak 5. günüm ve bugün halsiz ve çabuk sinirleniyorum oldu mu böyle şeyler sizde?
Gerçi kızmakta haksız sayılmam çevremde bu konuda bilgisi olan bi arkadaşım var ilgilenmek istiyo ama her gün nasılsın nasıl evladın fln sorunca ben kendimi hasta gibi hissediyorum ya
ben daha kendi halinde geçirmeyi sevdim bu süreci hani karnımda evet dikkat ediyorum ama böyle çok abartılı hasta gibi hissetmeyi de istemiyorum
Var mı böyle olanınız ben mi anormalim
ztn şu süreçte çok küçük sadece seviyorum arada ama sürekli nasıl olduğunu ben düşünmemeye çalışırken ısrarla sormaları çok sıkıcı ve bugün artık çok sinirimi bozdu
AMIN Insallah Allah hepimize nasip etsinRabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Bu dönemde araya mesafe koymak çok önemli canım, ben WhatsApp grupları dahil herkese beni aramayın, sormayın kendimle kalayım dedim. Ne zamana kadar diye sorduklarında negatifse ben atlatana ve kanamam bitene kadar, pozitif ise de kalp sesini duyana kadar dedim. Halende telefonları açmıyorum, yazanlara cevap vermiyorum. İnan daha rahat geçiyor böyle olunca.Transfer gününü sayarsak 5. günüm ve bugün halsiz ve çabuk sinirleniyorum oldu mu böyle şeyler sizde?
Gerçi kızmakta haksız sayılmam çevremde bu konuda bilgisi olan bi arkadaşım var ilgilenmek istiyo ama her gün nasılsın nasıl evladın fln sorunca ben kendimi hasta gibi hissediyorum ya
ben daha kendi halinde geçirmeyi sevdim bu süreci hani karnımda evet dikkat ediyorum ama böyle çok abartılı hasta gibi hissetmeyi de istemiyorum
ztn şu süreçte çok küçük sadece seviyorum arada ama sürekli nasıl olduğunu ben düşünmemeye çalışırken ısrarla sormaları çok sıkıcı ve bugün artık çok sinirimi bozdu
Ben sirf bu yuzden kimse birsey sormasin diye Kimseye birsey soylemedim. Zaten vucudumuza birsuru hormon yukluoruz birde soru soruldugunda sinirlere hakim olmak zor oluyor, ben ve esim disinda kimse bilmiyor ona ragmen esim sordugunda nasilsin birsey hissediomusun die sordugunda cildiriodum. Bunlar normal Bence, zor bir surec.Transfer gününü sayarsak 5. günüm ve bugün halsiz ve çabuk sinirleniyorum oldu mu böyle şeyler sizde?
Üç beş kişi biliyo ztn ben sürse bile hamileliğin yarısına kadar bile paylaşmak istemiyorum herkesleEn güzel bu surecte kimseye söylememek ben öle yapmıştım daha rahat geciyorsunuz dikkat etmeniz yeterli hep düşünürek zaman geçmiyor
ben de öyle bişi yapıcam sanırım bi de herkese söylemiş olsak bitmişiz bi kişi bile bu kadar batıyorsaBu dönemde araya mesafe koymak çok önemli canım, ben WhatsApp grupları dahil herkese beni aramayın, sormayın kendimle kalayım dedim. Ne zamana kadar diye sorduklarında negatifse ben atlatana ve kanamam bitene kadar, pozitif ise de kalp sesini duyana kadar dedim. Halende telefonları açmıyorum, yazanlara cevap vermiyorum. İnan daha rahat geçiyor böyle olunca.
Önceki transferimde kafayı yedirtmişlerdi resmen.
Yalnız mesaj çok iyiymiş bam bamBu dönemde araya mesafe koymak çok önemli canım, ben WhatsApp grupları dahil herkese beni aramayın, sormayın kendimle kalayım dedim. Ne zamana kadar diye sorduklarında negatifse ben atlatana ve kanamam bitene kadar, pozitif ise de kalp sesini duyana kadar dedim. Halende telefonları açmıyorum, yazanlara cevap vermiyorum. İnan daha rahat geçiyor böyle olunca.
Önceki transferimde kafayı yedirtmişlerdi resmen.
ztn en samimi paylaşımı şu an bu platformda yapabiliyorum ve cidden teşekkürler kızlar normal tepkiler verdiğimi bilmek de iyi geldiBen sirf bu yuzden kimse birsey sormasin diye Kimseye birsey soylemedim. Zaten vucudumuza birsuru hormon yukluoruz birde soru soruldugunda sinirlere hakim olmak zor oluyor, ben ve esim disinda kimse bilmiyor ona ragmen esim sordugunda nasilsin birsey hissediomusun die sordugunda cildiriodum. Bunlar normal Bence, zor bir surec.
Haklısın sinirlenmekte sonucun ne olacağını bilmediğin için umut, korku, heyecan, karamsarlık birçok çelişkili duyguyu bir arada yaşıyorsun. Bende bu durumu yaşamamak için kimseye söylemedim. Eşim ben annem ve babam biliyoruz sadeceTransfer gününü sayarsak 5. günüm ve bugün halsiz ve çabuk sinirleniyorum oldu mu böyle şeyler sizde?
Babam bilmiyo benim daha :) ameliyat olayı fln olunca bi de evde yardım olayı annem biliyo kardeşlerimHaklısın sinirlenmekte sonucun ne olacağını bilmediğin için umut, korku, heyecan, karamsarlık birçok çelişkili duyguyu bir arada yaşıyorsun. Bende bu durumu yaşamamak için kimseye söylemedim. Eşim ben annem ve babam biliyoruz sadece
cnm instagramda clifeballibitkiselmacun diye bi sayfa var ve bu macunu kullanıp kisti eriyen yumurtasının kalitesi artan adet göremeyip macun ile düzene sokan o kadar insan var ki. sen de o macunu deneyebilirsin. ben 3 kavanoz kullandım 9yumurtam toplandı ve 8tanesi 5.güne kadar geldi.Geçmiş olsun canım. .ben çok yoruldum.biraz ara vereceğim. .3 -4 aydır iğneler iptaller ve son tedavide ki olumsuz sonuç çok üzdü beni..Benim tüplerim kapalı..aceba bitkisel birr yolla kapalı tüpler açılmıyor mu..birde rezervimde az dört yumurtam toplanıyor en fazla..kalite artırmak için ne yapmak lazım bilen var
mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?