• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Gunaydin kizlar.biliyorum sizi de sıkdım.ama gercekden ilk oldugu icin bilgisizim.düşükden kac gun sonra idrar testi tek cikiyor?
Günaydın cnm, benim 9 haftalıktı kürtaj yapıldığında, 40 gün istemişti değerim sıfırlansın. Senin kanama durumun nedir, pazartesi tahlil yaptırdığında belli olacak canım düşüş varsa sıfırlanmasa bile düşük yaptığın anlaşılır. Umarım bebeğin seninledir canım.

Günaydın cnm, benim 9 haftalıktı kürtaj yapıldığında, 40 gün istemişti değerim sıfırlansın. Senin kanama durumun nedir, pazartesi tahlil yaptırdığında belli olacak canım düşüş varsa sıfırlanmasa bile düşük yaptığın anlaşılır. Umarım bebeğin seninledir canım.
Kanamam aynen devam.agri gece azalmisti,simdi yeniden başladi.aklima takilan bu 3 tane embrio olmasi.tutunamayan 2 tanesi kanama yaparmi diye?

Kanamam aynen devam.agri gece azalmisti,simdi yeniden başladi.aklima takilan bu 3 tane embrio olmasi.tutunamayan 2 tanesi kanama yaparmi diye?
Yapmaz canım. Ama çoğul gebelik oluştuysaydı da düştü birtanesi bilemem. Çoğul gebelikdede genelde hcg yüksek çıkar tahlillerde.

Gunaydin kizlar.biliyorum sizi de sıkdım.ama gercekden ilk oldugu icin bilgisizim.düşükden kac gun sonra idrar testi tek cikiyor?
Cnm beta hcg zaman icinde düşer bi zamani yok. Bana özel bi hastane her iki günde bi gel kan ver dedi. Test parası doktor parasi iyi tutuyordu. Sonra devletten randevu aldım gittim anlattım.
Doktor güldü.
Beta hcg zaman içinde düşer dedi.
Sakın gitme gerek yok dedi.
Allah razı olsun.
Yani su özel hastaneler donumuzu alçak yakında.
Sonra gittiğim bi kac doktorlada bu konuyu konuştuğumda aynı bilgi zaman içinde düşer.

Sağol canım ya, evet hem gaz sorunum var hemde hafif ekşime sorunu, umarım kalıcı değildir.
ben o sıyırık gazlı yanmalı ilaçtan çok bu yazdıklarımla tedavi ettim sanırım ilaç sevmiyorum ..
Mideni ne bomboş bırak ne de tam doldur akşam saati ekşime olursa bi parça ekmek ye midenin suyunu alıyor
Ben bi süre kahvaltıda hep patates haşlıyordum soyup doğrayıp tuz da brz atıyordum hiçbişey yiyemesem onu ekmekle yiyebiliyordum hiç dokunmuyor cnm brz idare et rahatlar miden

Cogul gebelikmi bilmiyorum.hcg 50 ile basladim 300 oldugu gun kanama oldu.24.10.2017 transfer olduydu
Doktor görmeden düştü diye çok hareket edeyim fln yapma bi gün kaldı
Yatmaya çalış elinden geldiğince cnm

Cogul gebelikmi bilmiyorum.hcg 50 ile basladim 300 oldugu gun kanama oldu.24.10.2017 transfer olduydu
Hcg ilk testte 50 çıkmış bu tup bebekte çok düşük bi değer. Doktorlar düşer gözüyle bakıyor. Sonrasında çok fazla artmış.
Bi umut inşallah biri tutmuştur.
İns yazarsin biri tutmuş die.

Kızlar sonucumu yeni aldım. Hcg iyice düşmüş. Sonuç 9...ne zor bir süreç. Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın. ..Dua ile:cry:

Kızlar sonucumu yeni aldım. Hcg iyice düşmüş. Sonuç 9...ne zor bir süreç. Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın. ..Dua ile:cry:
Âmin kuzum senin ne kadar geçti transferden ve oluyo muymuş böyle
Değerlere pek aşina değilim henüz

Benim sizin gibi 30 ekimde transfer oldun malesef olmadı.
Geçmiş olsun canım. .ben çok yoruldum.biraz ara vereceğim. .3 -4 aydır iğneler iptaller ve son tedavide ki olumsuz sonuç çok üzdü beni..Benim tüplerim kapalı..aceba bitkisel birr yolla kapalı tüpler açılmıyor mu..birde rezervimde az dört yumurtam toplanıyor en fazla..kalite artırmak için ne yapmak lazım bilen var mi

üzülme canım ta başlarda düşşmesi daha iyi .pek agrı ilan olmaz.ben 300 leri gordüm,ateş titremeyle kaybettim maleseef.takdiri ilahi.beteerin beteri var bunada şükür

Benim yumurta rezervim az üc yada 4 tane oluyor üzülme kalitesi önemli benim daha önceki dememde tuttu 10 haftalıkken kalbi durmuş şimdilik tutmadı her şey nasip bende 3 günün cok üzlüyorum ama rabbimin takdiri.

üzülme canım ta başlarda düşşmesi daha iyi .pek agrı ilan olmaz.ben 300 leri gordüm,ateş titremeyle kaybettim maleseef.takdiri ilahi.beteerin beteri var bunada şükür
Canım zaten ilk sen aklıma geldin. ..doğru söylüyorsun..sağlıklı olsaydı zaten tutunur ardı değil mi..herşey Allah'tan

Benim yumurta rezervim az üc yada 4 tane oluyor üzülme kalitesi önemli benim daha önceki dememde tuttu 10 haftalıkken kalbi durmuş şimdilik tutmadı her şey nasip bende 3 günün cok üzlüyorum ama rabbimin takdiri.
Incir kürü sölüyorsun herkese onu deniecem.

Doğru söylüyorsun. Sen kaliteyi artırmak için neler yaptın.bu sefer bende kalite sorunu da oldu

Back