Günaydın cnm, benim 9 haftalıktı kürtaj yapıldığında, 40 gün istemişti değerim sıfırlansın. Senin kanama durumun nedir, pazartesi tahlil yaptırdığında belli olacak canım düşüş varsa sıfırlanmasa bile düşük yaptığın anlaşılır. Umarım bebeğin seninledir canım.Gunaydin kizlar.biliyorum sizi de sıkdım.ama gercekden ilk oldugu icin bilgisizim.düşükden kac gun sonra idrar testi tek cikiyor?
Kanamam aynen devam.agri gece azalmisti,simdi yeniden başladi.aklima takilan bu 3 tane embrio olmasi.tutunamayan 2 tanesi kanama yaparmi diye?Günaydın cnm, benim 9 haftalıktı kürtaj yapıldığında, 40 gün istemişti değerim sıfırlansın. Senin kanama durumun nedir, pazartesi tahlil yaptırdığında belli olacak canım düşüş varsa sıfırlanmasa bile düşük yaptığın anlaşılır. Umarım bebeğin seninledir canım.
Yapmaz canım. Ama çoğul gebelik oluştuysaydı da düştü birtanesi bilemem. Çoğul gebelikdede genelde hcg yüksek çıkar tahlillerde.Kanamam aynen devam.agri gece azalmisti,simdi yeniden başladi.aklima takilan bu 3 tane embrio olmasi.tutunamayan 2 tanesi kanama yaparmi diye?
Cnm beta hcg zaman icinde düşer bi zamani yok. Bana özel bi hastane her iki günde bi gel kan ver dedi. Test parası doktor parasi iyi tutuyordu. Sonra devletten randevu aldım gittim anlattım.Gunaydin kizlar.biliyorum sizi de sıkdım.ama gercekden ilk oldugu icin bilgisizim.düşükden kac gun sonra idrar testi tek cikiyor?
Yanlız senin çoğul gebelik, hepsi düştü mü, eminmisin?Gunaydin kizlar.biliyorum sizi de sıkdım.ama gercekden ilk oldugu icin bilgisizim.düşükden kac gun sonra idrar testi tek cikiyor?
Cogul gebelikmi bilmiyorum.hcg 50 ile basladim 300 oldugu gun kanama oldu.24.10.2017 transfer olduyduYanlız senin çoğul gebelik, hepsi düştü mü, eminmisin?
ben o sıyırık gazlı yanmalı ilaçtan çok bu yazdıklarımla tedavi ettim sanırım ilaç sevmiyorum ..Sağol canım ya, evet hem gaz sorunum var hemde hafif ekşime sorunu, umarım kalıcı değildir.
Doktor görmeden düştü diye çok hareket edeyim fln yapma bi gün kaldıCogul gebelikmi bilmiyorum.hcg 50 ile basladim 300 oldugu gun kanama oldu.24.10.2017 transfer olduydu
Hcg ilk testte 50 çıkmış bu tup bebekte çok düşük bi değer. Doktorlar düşer gözüyle bakıyor. Sonrasında çok fazla artmış.Cogul gebelikmi bilmiyorum.hcg 50 ile basladim 300 oldugu gun kanama oldu.24.10.2017 transfer olduydu
Âmin kuzum senin ne kadar geçti transferden ve oluyo muymuş böyleKızlar sonucumu yeni aldım. Hcg iyice düşmüş. Sonuç 9...ne zor bir süreç. Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın. ..Dua ile
30 ekimde transfer olmuştum. 12. Gun testim 24 çıkmıştı. 2 gün sonra 9 a düştü ..Âmin kuzum senin ne kadar geçti transferden ve oluyo muymuş böyle
Değerlere pek aşina değilim henüz
30 ekimde transfer olmuştum. 12. Gun testim 24 çıkmıştı. 2 gün sonra 9 a düştü ..[/QU
Geçmiş olsun canım. .ben çok yoruldum.biraz ara vereceğim. .3 -4 aydır iğneler iptaller ve son tedavide ki olumsuz sonuç çok üzdü beni..Benim tüplerim kapalı..aceba bitkisel birr yolla kapalı tüpler açılmıyor mu..birde rezervimde az dört yumurtam toplanıyor en fazla..kalite artırmak için ne yapmak lazım bilen var miBenim sizin gibi 30 ekimde transfer oldun malesef olmadı.
üzülme canım ta başlarda düşşmesi daha iyi .pek agrı ilan olmaz.ben 300 leri gordüm,ateş titremeyle kaybettim maleseef.takdiri ilahi.beteerin beteri var bunada şükürKızlar sonucumu yeni aldım. Hcg iyice düşmüş. Sonuç 9...ne zor bir süreç. Allah kimsenin emeklerini ve umutlarını boşa çıkarmasın. ..Dua ile
Canım zaten ilk sen aklıma geldin. ..doğru söylüyorsun..sağlıklı olsaydı zaten tutunur ardı değil mi..herşey Allah'tanüzülme canım ta başlarda düşşmesi daha iyi .pek agrı ilan olmaz.ben 300 leri gordüm,ateş titremeyle kaybettim maleseef.takdiri ilahi.beteerin beteri var bunada şükür
Incir kürü sölüyorsun herkese onu deniecem.Benim yumurta rezervim az üc yada 4 tane oluyor üzülme kalitesi önemli benim daha önceki dememde tuttu 10 haftalıkken kalbi durmuş şimdilik tutmadı her şey nasip bende 3 günün cok üzlüyorum ama rabbimin takdiri.
Doğru söylüyorsun. Sen kaliteyi artırmak için neler yaptın.bu sefer bende kalite sorunu da olduBenim yumurta rezervim az üc yada 4 tane oluyor üzülme kalitesi önemli benim daha önceki dememde tuttu 10 haftalıkken kalbi durmuş şimdilik tutmadı her şey nasip bende 3 günün cok üzlüyorum ama rabbimin takdiri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?