- 2 Kasım 2017
- 250
- 298
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım, Rabbim yardımcın olsun.herkese merhaba öncelikle herkese bol sans diliyorum ben de sizlerin geçtiği yollardan gecen binlerce kadından biriyim Allah hepimizin yüzünü güldürecek insallah pazartesi günü transfer oldum beklemedeyim yani bakalim iyi haberlerinizi alip mutlu olmak istiyorum :)
İnsallah bende sali transfer oldum beklemedeyim. Sizin kacinci denemeniz. Ben bu defa o kadar kaygiliyim ki bi mutsuzluk var transferden beriherkese merhaba öncelikle herkese bol sans diliyorum ben de sizlerin geçtiği yollardan gecen binlerce kadından biriyim Allah hepimizin yüzünü güldürecek insallah pazartesi günü transfer oldum beklemedeyim yani bakalim iyi haberlerinizi alip mutlu olmak istiyorum :)
amin Allah hepimizin yardımcısı olsunHayırlı olsun canım, Rabbim yardımcın olsun.
benim ilk denemem canim hadi insallah ayni zamnlarda öğreneceğiz sonuçları hayirlisiyla ben hic bi sey hissetmiyorum böyle daha iyi hissediyorum kendimi galiba dusunmemeye çalışıyorumİnsallah bende sali transfer oldum beklemedeyim. Sizin kacinci denemeniz. Ben bu defa o kadar kaygiliyim ki bi mutsuzluk var transferden beri
teşekkür ederim Allahim hepimizn yardimcisi olsunHayırlı olsun canım, Rabbim yardımcın olsun.
Amin canım hayırlı olsun inşallah kucaklarimiz bebişlerle dolsunherkese merhaba öncelikle herkese bol sans diliyorum ben de sizlerin geçtiği yollardan gecen binlerce kadından biriyim Allah hepimizin yüzünü güldürecek insallah pazartesi günü transfer oldum beklemedeyim yani bakalim iyi haberlerinizi alip mutlu olmak istiyorum :)
2. Tupbebek sonucunu bekliyorum canım pazartesi test yapicam 1 asilama ve bir negatif tüp bebek bakalım inşallah bu sefer tutar 5. Gun transferi oldum senin kaçıncı gün transferi
Sağol Âllah razı olsun canım amin inşallah önceki dememde çok ağrı olmuştu çoğu da gaz sancısı bu sefer hiç ağrı olmadı sevinim mi üzüleyim mi bilemedim
Dur yapma sakin ama sakin moralini bozma kaçıncı gundeydin sen canım ? Idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek biliyorsun dimiKızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Ben dun,bugun 3 tane test yaptim hic birinde cikmadi.adet sancisida gelince iyice gerildim.morelim sifirDur yapma sakin ama sakin moralini bozma kaçıncı gundeydin sen canım ? Idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek biliyorsun dimi
Bana 4. Gün embriyosu transfer edildi. 23 ekimde teansfer oldu bugün transfer sonrası 10. GünDur yapma sakin ama sakin moralini bozma kaçıncı gundeydin sen canım ? Idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek biliyorsun dimi
Kaç gün önce yaptın canımmm erken yaptıysan çıkmaması çok normal. Üzme kendiniKızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Yaaa neden iptal edildi ohss falan mı senin çatlamaya yakın yumurtan vardı sanırsamBenimde tedavim iptal edildi 1 ay daha beklemeye cekiliyorum, ama buradayım tabi sizleri takip edicem