• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

herkese merhaba öncelikle herkese bol sans diliyorum ben de sizlerin geçtiği yollardan gecen binlerce kadından biriyim Allah hepimizin yüzünü güldürecek insallah pazartesi günü transfer oldum beklemedeyim yani bakalim iyi haberlerinizi alip mutlu olmak istiyorum :)

herkese merhaba öncelikle herkese bol sans diliyorum ben de sizlerin geçtiği yollardan gecen binlerce kadından biriyim Allah hepimizin yüzünü güldürecek insallah pazartesi günü transfer oldum beklemedeyim yani bakalim iyi haberlerinizi alip mutlu olmak istiyorum :)
Hayırlı olsun canım, Rabbim yardımcın olsun.

İnsallah bende sali transfer oldum beklemedeyim. Sizin kacinci denemeniz. Ben bu defa o kadar kaygiliyim ki bi mutsuzluk var transferden beri

İnsallah bende sali transfer oldum beklemedeyim. Sizin kacinci denemeniz. Ben bu defa o kadar kaygiliyim ki bi mutsuzluk var transferden beri
benim ilk denemem canim hadi insallah ayni zamnlarda öğreneceğiz sonuçları hayirlisiyla ben hic bi sey hissetmiyorum böyle daha iyi hissediyorum kendimi galiba dusunmemeye çalışıyorum :(

Amin canım hayırlı olsun inşallah kucaklarimiz bebişlerle dolsun :KK25:

4 456578 hadi inşallah canım dua edicem senin icin inşallah okur sağlıklı olsunlar da beklemeye razıyım benim de beşinci gün transferi benim de persembe günü belli olacak transferden sonra agrin falan oldu mu

4 456578 hadi inşallah canım dua edicem senin icin inşallah okur sağlıklı olsunlar da beklemeye razıyım benim de beşinci gün transferi benim de persembe günü belli olacak transferden sonra agrin falan oldu mu
Sağol Âllah razı olsun canım amin inşallah önceki dememde çok ağrı olmuştu çoğu da gaz sancısı bu sefer hiç ağrı olmadı sevinim mi üzüleyim mi bilemedim :işsiz:

Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....

Kızlar dayanamadım bugün işyerinde 5 tl lik kan testlerinden yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu keşke yapmasaydım....
Dur yapma sakin ama sakin moralini bozma kaçıncı gundeydin sen canım ? Idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek biliyorsun dimi

Benimde tedavim iptal edildi 1 ay daha beklemeye cekiliyorum, ama buradayım tabi sizleri takip edicem

Dur yapma sakin ama sakin moralini bozma kaçıncı gundeydin sen canım ? Idrarda çıkmama ihtimali çok yüksek biliyorsun dimi
Ben dun,bugun 3 tane test yaptim hic birinde cikmadi.adet sancisida gelince iyice gerildim.morelim sifir

Bana 4. Gün embriyosu transfer edildi. 23 ekimde teansfer oldu bugün transfer sonrası 10. Gün

Kaç gün önce yaptın canımmm erken yaptıysan çıkmaması çok normal. Üzme kendini

Ben 16 ekimde opu oldum ilk zamanlar ağrılarım falan olmuştu baya ama şimdi iyiyim sadece çok afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken sancılar saplanıyorrrr fen abi şekilde. ohss böylemi oluyor yoksa başka birşeymi acaba

Back