- 25 Eylül 2017
- 81
- 68
- 8
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yapmaya elim gitmiyor. Hele idrar testini hiç yapmayacağım kendime söz verdim... benimde transfer günü dahil cuma günü 12. Gün. Bana 2 adet 4. Gün embriyosu transfer edildi. Doktorum transfer gününüde sayarak 12. Gün kan testi yaptır dedi... ama beni bir korku ve endişe sardı anlatamamValla bende yapmak çok istiyorum ama tutucam kendimi yoksa moralim bozulur hem pazartesiye ne kaldı ki![]()
Bende bilmiyorum ama soğuk press keçiboynuzu özü kullandık biz ve eşim sigarayı bıraktı. Arada az da olsa içki içiyordu onuda sıfırlayınca sperm sayısı arttı. Tavsiye ederimBizimde eşimde sperm azlığı var..ondan başladık..geçen sorduğum soruyu tekrar sormak isterim..Hurma poleni ile ilgili bilginiz var mı..
Canım transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama doktorun diyorsa doğrudur 25nde transfer oldum çarşamba günü perşembeden itibaren sayıyorum ben 6 'sında 12. Gün oluyor öncekinden test yapıp durdum negatif olunca da çok ağladım ondan yapmak istemiyorum bu sefer bir kerede öğrenmiş olurum adet olacakmışım gibi hissediyorum bendeBenimde yapmaya elim gitmiyor. Hele idrar testini hiç yapmayacağım kendime söz verdim... benimde transfer günü dahil cuma günü 12. Gün. Bana 2 adet 4. Gün embriyosu transfer edildi. Doktorum transfer gününüde sayarak 12. Gün kan testi yaptır dedi... ama beni bir korku ve endişe sardı anlatamam![]()
İnşaallah hamilelik belirtileridir bu seferCanım transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama doktorun diyorsa doğrudur 25nde transfer oldum çarşamba günü perşembeden itibaren sayıyorum ben 6 'sında 12. Gün oluyor öncekinden test yapıp durdum negatif olunca da çok ağladım ondan yapmak istemiyorum bu sefer bir kerede öğrenmiş olurum adet olacakmışım gibi hissediyorum bende
Evet canım öyle hissetmek çok kötü ben en başlarda çok umutluydum. Geeçi hala umudum var. Bol bol dua ediyorumCanım transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama doktorun diyorsa doğrudur 25nde transfer oldum çarşamba günü perşembeden itibaren sayıyorum ben 6 'sında 12. Gün oluyor öncekinden test yapıp durdum negatif olunca da çok ağladım ondan yapmak istemiyorum bu sefer bir kerede öğrenmiş olurum adet olacakmışım gibi hissediyorum bende
Amin Allah razı olsun canım inşallah hepimizin duası kabul olsunİnşaallah hamilelik belirtileridir bu sefer![]()
Bugün estradiol ve progesteron tahlilin vardı canım, verdin mi tahlili?Ak koyun kara koyun yarın belli olucak bakalim :) aslında yumurta oluyor oluyor ama yaştan mi nedir kalite düşük oldu 18 yumurtadan biride mi olmaz diyorsun ama olmayınca olmuyor ışte
Umudu kaybetmek yok yaradan demiyor mu benden umudu kesmeyin öyle güzel bir duamiz varki rabbim bigun mutlaka kabul edecekEvet canım öyle hissetmek çok kötü ben en başlarda çok umutluydum. Geeçi hala umudum var. Bol bol dua ediyorum
Kızlar bu iğneler sivilce yapar mı . İğnelerden sonra mini mini sivilceler çıktı alnimdanasıl geçer bunlar ya
Bencede bebisin seninle olduğu için canın istemioBen normalde içiyorum, fakat nedense vicdan mı yapıyorum bilmem, tedavimde azalttım, transferden sonra hiç içmedim ve canımda istemedi. Garip![]()
Kanı verdim doktoru bekliyorum bakalım alıp başını giden yumurta ve arkadan gelenler ne durumda, aynı eşitlikle buyumedi veletler ya :) artık hayırlısı bakalımBugün estradiol ve progesteron tahlilin vardı canım, verdin mi tahlili?
İncelikten değil canım, hepimiz aynı yollardan farklı şekillerde de olsa geçiyoruz. Her birinizi kendim gibi görüyorum, ve merak ediyorum doğal olarak.
İnşallah canım benim, davul gibi şişim hormon yüklemelerinden. Sigarayı unutturması da iyi oluyor. Gerçi Temmuzdaki tedavimde de aynı şeyi yaşadım, negatifle daha fazla içtim. Bence vicdanım içmeme el vermiyor, aynı şey kahve ve çay içinde geçerli.Bencede bebisin seninle olduğu için canın istemio![]()
Şimdiye kadar olurdu aslında, doktorun temkinli davranmak istemiş olabilir. Fakat kontrollüde devam edebilirdi transfer bu ay isteniyorsa.Kızlar bu ohss nezaman başlıyor?yani benim ohss riskim olabilir die transferim iptal oldu.bugun opu olalı 4.günüm.olsaydı şimdiye kadar belirtisi olurmuydu?yoksa hala riskim varmı?