• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Valla bende yapmak çok istiyorum ama tutucam kendimi yoksa moralim bozulur hem pazartesiye ne kaldı ki:KK66:
Benimde yapmaya elim gitmiyor. Hele idrar testini hiç yapmayacağım kendime söz verdim... benimde transfer günü dahil cuma günü 12. Gün. Bana 2 adet 4. Gün embriyosu transfer edildi. Doktorum transfer gününüde sayarak 12. Gün kan testi yaptır dedi... ama beni bir korku ve endişe sardı anlatamam :KK17:

Bizimde eşimde sperm azlığı var..ondan başladık..geçen sorduğum soruyu tekrar sormak isterim..Hurma poleni ile ilgili bilginiz var mı..
Bende bilmiyorum ama soğuk press keçiboynuzu özü kullandık biz ve eşim sigarayı bıraktı. Arada az da olsa içki içiyordu onuda sıfırlayınca sperm sayısı arttı. Tavsiye ederim

Benimde yapmaya elim gitmiyor. Hele idrar testini hiç yapmayacağım kendime söz verdim... benimde transfer günü dahil cuma günü 12. Gün. Bana 2 adet 4. Gün embriyosu transfer edildi. Doktorum transfer gününüde sayarak 12. Gün kan testi yaptır dedi... ama beni bir korku ve endişe sardı anlatamam :KK17:
Canım transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama doktorun diyorsa doğrudur 25nde transfer oldum çarşamba günü perşembeden itibaren sayıyorum ben 6 'sında 12. Gün oluyor öncekinden test yapıp durdum negatif olunca da çok ağladım ondan yapmak istemiyorum bu sefer bir kerede öğrenmiş olurum adet olacakmışım gibi hissediyorum bende

Canım transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama doktorun diyorsa doğrudur 25nde transfer oldum çarşamba günü perşembeden itibaren sayıyorum ben 6 'sında 12. Gün oluyor öncekinden test yapıp durdum negatif olunca da çok ağladım ondan yapmak istemiyorum bu sefer bir kerede öğrenmiş olurum adet olacakmışım gibi hissediyorum bende
İnşaallah hamilelik belirtileridir bu sefer:dua:

Kızlar bu iğneler sivilce yapar mı . İğnelerden sonra mini mini sivilceler çıktı alnimda :( nasıl geçer bunlar ya

Evet canım öyle hissetmek çok kötü ben en başlarda çok umutluydum. Geeçi hala umudum var. Bol bol dua ediyorum

Ak koyun kara koyun yarın belli olucak bakalim :) aslında yumurta oluyor oluyor ama yaştan mi nedir kalite düşük oldu 18 yumurtadan biride mi olmaz diyorsun ama olmayınca olmuyor ışte
Bugün estradiol ve progesteron tahlilin vardı canım, verdin mi tahlili?

Kızlar bu iğneler sivilce yapar mı . İğnelerden sonra mini mini sivilceler çıktı alnimda :KK43: nasıl geçer bunlar ya

canım merhaba benim opu. sonra göğüs ve karın bölgemde kırmızı kırmızı lekeler oluştu. sonra zamanla kendiliğinden söndü gtti. burdan konuştuğum bazı arkadaşlarda da kaşıntı leke fln olmuştu. sanırım ilaçların yan etkisi

Bencede bebisin seninle olduğu için canın istemio :anneadayı::anne:
İnşallah canım benim, davul gibi şişim hormon yüklemelerinden. Sigarayı unutturması da iyi oluyor. Gerçi Temmuzdaki tedavimde de aynı şeyi yaşadım, negatifle daha fazla içtim. Bence vicdanım içmeme el vermiyor, aynı şey kahve ve çay içinde geçerli.

Kızlar bu ohss nezaman başlıyor?yani benim ohss riskim olabilir die transferim iptal oldu.bugun opu olalı 4.günüm.olsaydı şimdiye kadar belirtisi olurmuydu?yoksa hala riskim varmı?

herkese merhaba öncelikle herkese bol sans diliyorum ben de sizlerin geçtiği yollardan gecen binlerce kadından biriyim Allah hepimizin yüzünü güldürecek insallah pazartesi günü transfer oldum beklemedeyim yani bakalim iyi haberlerinizi alip mutlu olmak istiyorum :)

Kızlar bu ohss nezaman başlıyor?yani benim ohss riskim olabilir die transferim iptal oldu.bugun opu olalı 4.günüm.olsaydı şimdiye kadar belirtisi olurmuydu?yoksa hala riskim varmı?
Şimdiye kadar olurdu aslında, doktorun temkinli davranmak istemiş olabilir. Fakat kontrollüde devam edebilirdi transfer bu ay isteniyorsa.
Birde şu var ki, fazla folikül toplandıysa 1-2 regl dönemi dinlenmen daha mantıklı. Bünyen kendini toparlamış olur.

Back