• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kızlar beinm adetime 9 gün var ama biraz önce lavaboya gittiğimde kahvernegi akıntı geldi. normalde o akıntı adetten 1-2 gün önce başlardıç yumurta toplamadan sonra adet erken gelebiliyor mu ? normal mi acaba ?

yumurta toplamadan 10 sonra regli oldum ben ama normali 5-6 gün içerisinde regli olmakmış. normaldir canım

Yok canım normal hatta son kontrolümde doktoruma kasıklarımda bayağı ağrım var demiştim yumurtalar çoğalıyor büyüyor ondan normal korkma demişti :) 11 yumurta toplandı hayatım rahimin dinlenmesi lazım ilk değil 2. adette gel dedi doktorum. 2. adetimde kasımın 23ü gibi görünüyor. transfer olması aralığı bulur yani :))) benimde ilk tüp bebek tedavim
Benimde bugün kontrolüm vardı catlamasini engellemek için iğne verdi.toplamda bütün iğneler 2 gün için 8 tane.pzrt 12 de toplama var.yumurtalar iyi en büyüğü 21 m 20 19 böyle gidiyor hemşirede dr bey taze transfer düşünmüyor dedi. Bugün adetle beraber 11. Günüm 3.gun ignelere basladik ve rahim kalınlığı 7.7 en az 8 olması gerekiyor dedi.Bende kasım degil aralik ayi transfer istiyorum igneler ilaclar butun dengemi bozdu kendimi toparlamam lazim benimde ilk tedavim ve eşimin sprem azlığı nedeniyle tup bebek tedavisine karar verdik.Allah yardımcımız olsun,,tedavilerimizin sonuç vereceği bir ay olsun ınş :dua::dua::dua::dua:

Kızlar, klomen kullanıyorum dün bitti. ilk tüp bebek tedavim. Yarın kontrole gidicem. Yumuşlara bakacaklar.
2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var. Bugün de biraz önce wc ye gittim.
Şeffaf akıntı gelmiş. Normal mi acaba
Normalde hiç akıntım olmaz?
Sizde yaşadınız mı
Slm ben de igne kullaniyorum benimde iki uc gundur sanci var ve dedigin gibi akinti geldi bugun normal heralde

İyi aksamlar kizlar bende menopur diye bi igne var 1 toz 1 su karistirilip vuruluyor. Esim siviyi enjektore cekti karistirmafan vurmus benimde gozumden kacti boyle bisey yasayan varmi? Hemsire bi tane daha vurun onemli olan toz dedi vurduk ama icim hic rahat etmedi:( bu igne vurma isi sıkınti ya

İyi aksamlar kizlar bende menopur diye bi igne var 1 toz 1 su karistirilip vuruluyor. Esim siviyi enjektore cekti karistirmafan vurmus benimde gozumden kacti boyle bisey yasayan varmi? Hemsire bi tane daha vurun onemli olan toz dedi vurduk ama icim hic rahat etmedi:KK43: bu igne vurma isi sıkınti ya
Sıvı su zaten canım, ondan sorun çıkmaz. Önemli olan çözelti yani şişenin içindeki toz. Tekrar yapman lazım, ilaç vurulmamış yani sana.

CANIM
hiç üzülme benim toplam 7 yumurta toplandı ve ilk gün sadece 5 tanesi döllendi
5. gün sadece 3 tane kalmıştı bir tanesi kaliteli diğer ikisi tam gelişi tamamlamamıştı o bir tanede trasfer edildi
senin şuan 6 ve 5. güne kadar 3 tanesi mutlaka başaracaktır hayatta kalmayı iyi düşün iyi olsun
bizim için 1 tane kaliteli olsun yeter
İnşallah canm dedigin gibi olur kötü düşenmek istemiyorum embiryolog rahat olun mikro cip yontemi kullandik dedi fazladan hem sperm icin hem yumurta daha ii bir yerde dursun diye para odedik ins daha iyi koşullar fayda eder

:dua::dua::dua:
Benimde dondurulmuş embriyom kalmadı canım,inşallah gerek kalmayacak umutluyum :dua::KK37:

Tatlım iyi akşamlar
Nasılsın son 3 gün kaldı
Nasıl hissediyorsun ?
Bel yada kasık ağrısı varmı ?
Benim belim ağrıyo arada da kasıkta regli olucak gibi ağrı oluyor 5. Günde bitti kaldı diğer 5 gün tabi ben cumaya kadar dayanamam perşembeden regli olmazsam baktırıcam kanda dayanamam
Sen salı gününe kadar bekleyecek misin ?

Tatlım iyi akşamlar
Nasılsın son 3 gün kaldı
Nasıl hissediyorsun ?
Bel yada kasık ağrısı varmı ?
Benim belim ağrıyo arada da kasıkta regli olucak gibi ağrı oluyor 5. Günde bitti kaldı diğer 5 gün tabi ben cumaya kadar dayanamam perşembeden regli olmazsam baktırıcam kanda dayanamam
Sen salı gününe kadar bekleyecek misin ?
İyi geceler canım ,çok sağol iyiyim sen nasılsın?inşallah sabrımızın sonu çok güzel olacak.Kasık ağrısı sağda var,karnımın altı dolu gibi bide çok değişik bişi olarak 2 gündür ağzımdametal para gibi,böle ıspanak yedikten sınraki tat gibi bi tat var azımda.Yarın sabah idrarda bakıcam ,bana ordan bi göz kırpalar diye hayal ediyorum kısmetse canım ☺️

Kızlar hangi iğneyi kullaniyosunuz yumurta oluşması için

Back