• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Kizlar merabalar biraz moralim bozuldu. Aradilar merkezden dun toplama islemim olmuştu hatta sayiyi buraya yanlis yazmisim sonradan fark ettim 18 tane yumurtam toplanmisti bugün ilk gunumuz sadece 6 tanesi dollenmis yariyariyadan fazla cok korkuyorum böyle bisey basina gelen varmi dayabiliceklermi 5. Gune cok endiselendim
Moralinizi bozmayın bir tanesi bile yeter ki 6 tane çok iyi.Guzel şeyler düşünün :KK200: Her şey çok güzel olcak:dua: buna inanın.

Kizlar merabalar biraz moralim bozuldu. Aradilar merkezden dun toplama islemim olmuştu hatta sayiyi buraya yanlis yazmisim sonradan fark ettim 18 tane yumurtam toplanmisti bugün ilk gunumuz sadece 6 tanesi dollenmis yariyariyadan fazla cok korkuyorum böyle bisey basina gelen varmi dayabiliceklermi 5. Gune cok endiselendim

CANIM
hiç üzülme benim toplam 7 yumurta toplandı ve ilk gün sadece 5 tanesi döllendi
5. gün sadece 3 tane kalmıştı bir tanesi kaliteli diğer ikisi tam gelişi tamamlamamıştı o bir tanede trasfer edildi
senin şuan 6 ve 5. güne kadar 3 tanesi mutlaka başaracaktır hayatta kalmayı iyi düşün iyi olsun
bizim için 1 tane kaliteli olsun yeter

CANIM
hiç üzülme benim toplam 7 yumurta toplandı ve ilk gün sadece 5 tanesi döllendi
5. gün sadece 3 tane kalmıştı bir tanesi kaliteli diğer ikisi tam gelişi tamamlamamıştı o bir tanede trasfer edildi
senin şuan 6 ve 5. güne kadar 3 tanesi mutlaka başaracaktır hayatta kalmayı iyi düşün iyi olsun
bizim için 1 tane kaliteli olsun yeter
Kesinlikle katılıyorum canım,önemli olan adeti değil kalitesi M merve5001 ,inşallah oda seni yavruna kavuşturmaya yeticektir☺️

:dua::dua::dua:
Günaydın canım
Herkese hayırlı cumalar :dua:
Benim bu gün transferin 4. Gün hiç birşey hissetmiyorum :işsiz:
Benim ilk tüp bebek
7 tane yumurta toplandı
5 tanesi döllendi
5. Gün sadece 3 tanesi yaşamayı başardı
Ama 1 tanesi şlerlemişti 2 tanesi geride kalmış
35 yaş altı olduğum için ve ilk tüp bebek olduğu için tek transfer yapıldı
Geride dındurulmuş embriyom yok benimki bu yüzden kritik inşallah bebeğim bana tutunmuştur aksi halde
iğne ilaç en başa döncem :KK17:
Benimde dondurulmuş embriyom kalmadı canım,inşallah gerek kalmayacak umutluyum :dua::KK37:

Kızlar pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve afedersiniz o günden beri tuvalete cıkamıyorum. Sizde de oldumu? Bide bana 2. Adetten sonra transfer olacak dediler rahimin dinlenmesi için. İlk adet yeterli olmuyormu ya beklemek acayip yorucu günler geçmiyor :)

Kızlar pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve afedersiniz o günden beri tuvalete cıkamıyorum. Sizde de oldumu? Bide bana 2. Adetten sonra transfer olacak dediler rahimin dinlenmesi için. İlk adet yeterli olmuyormu ya beklemek acayip yorucu günler geçmiyor :)
Wc çıkma sorunu çok yumurta toplanınca oluyor canım, ama 4-5 gün içinde geçiyor ya da benim 4. gün wc sancım kalmamıştı. İdrarda özellikle çok sancım oluyordu.
Genelde 2 regl dinlendiriyorlar, vardır bir sebebi.

Kızlar transferde acı hissediyor musunuz çok korkuyorum bu islemden

KESİNLİKLE AĞRI SIZI YOK BELKİ 2 DK FALAN ADET AĞRISI GİBİ ODA HEMEN GEÇİYOR
KORKACAK BİR ŞEY YOK
AYRICA BİZ HAMİLE OLUP DOĞUM YAPACAĞIZ BU NE Kİ DOĞUMU DÜŞÜNÜNCE CESARETLİ OL
İNAN AĞRI OLMUYOR

Wc çıkma sorunu çok yumurta toplanınca oluyor canım, ama 4-5 gün içinde geçiyor ya da benim 4. gün wc sancım kalmamıştı. İdrarda özellikle çok sancım oluyordu.
Genelde 2 regl dinlendiriyorlar, vardır bir sebebi.
Evet canım idrarda da öyleee gün içerisinde bayağı su tüketiyorum ama ona rağmen az idrar geliyor ve yaparken acı oluyor

Kızlar, klomen kullanıyorum dün bitti. ilk tüp bebek tedavim. Yarın kontrole gidicem. Yumuşlara bakacaklar.
2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var. Bugün de biraz önce wc ye gittim.
Şeffaf akıntı gelmiş. Normal mi acaba
Normalde hiç akıntım olmaz?
Sizde yaşadınız mı

Kızlar, klomen kullanıyorum dün bitti. ilk tüp bebek tedavim. Yarın kontrole gidicem. Yumuşlara bakacaklar.
Sizde yaşadınız mı

Sizde yaşadınız mı
Benim pazartesi günü yumurtalarım toplandı ve benimde aynı şekilde ağrı ve akıntım oldu canım normal.

KESİNLİKLE AĞRI SIZI YOK BELKİ 2 DK FALAN ADET AĞRISI GİBİ ODA HEMEN GEÇİYOR
KORKACAK BİR ŞEY YOK
AYRICA BİZ HAMİLE OLUP DOĞUM YAPACAĞIZ BU NE Kİ DOĞUMU DÜŞÜNÜNCE CESARETLİ OL
İNAN AĞRI OLMUYOR
Doğru canim

Merhaba canım ben de polikistik var. Aynı bende 125 puregon vuruyorum. Yarın benimde kontrol var :) resmen aynı durumdayız :) yalnız benim eşimin de sperm kalitesi düşük o sebeple tüp bebek yapıyoruz. E2 değerime bakmadılar daha benim. Yarın bakarlar belki

Öyle mi canım bak benziyormuşuz. Benim her gittiğimde bakıyorlar 125 ile başladık geçen hafta cuma günü salı günü gittiğimde o sal için 112 sonraki günler 100 vurulmaya başladım 100 ile devam ediyorum yanıt çok alındığı için birden büyümesini istemiyorlar çünkü arkadaki küçüklerin yetişmesi gerekiyor. Ayrıca salı gününden beri çatlama önleyici iğnede kullanıyorum. Pazartesi gününe toplanacak benimkiler yarın yine kontrole gideceğim. Dondurulacak rahim dinlendirilecek öyle transfer olacak.

Bu arada bende ASM de tedavi gördüm oradan da benziyoruz Aydın beyn hastasıydım çok memnun kalmıştım oradan da ancak 2015 de yumurtalarım topladıktan sonra olgun çıkmadı iptal oldu normalde herkeste 18-19 mm yumurta olgunken benim öyle olmamış. Bir de ocakta tedavi oldum miyom görüldü yumurtalar geliştirildi, daha düşük dozda ve menapur kullanıldı yumurtalarım tepki vermedi büyümediler son puregon eklendi öyle toplandı o da sadece soldan 4 olgun yumurtam oldu 3.günü gelişimi yavaş dediler izleyeceğiz dediler 6.gün 2 tane blast 2 bc embriyom donduruldu şubatta miyom işlemi oldum temmuz sonu onlar transfer oldu gebelşk testim pozitifti ama kimyasal oldu maalesef kalitesi kötüydü yavaş geliştiği için.

Şimdi Bursa Acıbademe gidiyorum çünkü orada yazdan yaza yıllık iznimde yaptırabiliyordum ya da ocakta yeni iznim başlayınca annem ordaydı burada günlük gidip geldim kontrollere o yüzden burada yaptırıyorum ama ASM de iyi labaratuarı çok iyi inşallah güzel sonuç alırsın.

bende panik yaptım birden :)
Hayırlı olsun canım kaç yumurta çıktı, transfer ne zaman
Yok canım normal hatta son kontrolümde doktoruma kasıklarımda bayağı ağrım var demiştim yumurtalar çoğalıyor büyüyor ondan normal korkma demişti :) 11 yumurta toplandı hayatım rahimin dinlenmesi lazım ilk değil 2. adette gel dedi doktorum. 2. adetimde kasımın 23ü gibi görünüyor. transfer olması aralığı bulur yani :))) benimde ilk tüp bebek tedavim

Yok canım normal hatta son kontrolümde doktoruma kasıklarımda bayağı ağrım var demiştim yumurtalar çoğalıyor büyüyor ondan normal korkma demişti :) 11 yumurta toplandı hayatım rahimin dinlenmesi lazım ilk değil 2. adette gel dedi doktorum. 2. adetimde kasımın 23ü gibi görünüyor. transfer olması aralığı bulur yani :))) benimde ilk tüp bebek tedavim

İnşallah büyüyordur :)
maşallah ne güzel 11 yumurta. hayırlısı olsun canım.

Kızlar beinm adetime 9 gün var ama biraz önce lavaboya gittiğimde kahvernegi akıntı geldi. normalde o akıntı adetten 1-2 gün önce başlardıç yumurta toplamadan sonra adet erken gelebiliyor mu ? normal mi acaba ?

Back