Ekim Ayında Tüp Bebek tedavisine başlayacaklar

Gözünüz aydın olsun 16 yumurta çok iyi, çok sevindim bundan sonrası artik kolay sonuç iyi olacak Allah'ın izniyle.Zorunu atlattiniz benimde yarin kontrolüm var pzrt yumurta toplama.Ilk deneme olduğu için korkuyorum.

Korkma canım, gerekli ölçüye ancak ulaşmaya yüz tutmuş kalan yumoşları da toplayacaklar demekki. Daha fazla yumoş olacak ve şansın artacak demektir bu. Fakat transfer sonraki aya ertelenebilir ve bu senin için daha iyi olur, ohss riski olmaz ve rahim dinlenmiş olur.
Bu yüzden stres yok, stres yok

Anestezi altında toplandığı için korkulacak ve stres yapacak bir durum yok canım ve bunlar yumoşlara yarayan şeyler değil.
Ve asıl kolay dönem transfer öncesi, transferden sonra beklemek çok yorucu ve stresli. Rabbim yardımcımız olsun.

Ben canım 14 ünde transfer oldum 24 ü test günüm

Ooo süpet senin salı günü tst benimde cuma
Sakıncası yoksa bi kaç sorum olacak
İlk tüp bebek mi ?
Kaç yumurta toplandı?
Kaçtanesi embriyo olmayı başardı ?
Kaçıncı gün embriyo su transfer edeşldi ?
Kaçtane tansfer ettiler
Vee senin az kaldı bir şey hissediyormusun ?

Canım korkacak bir şey değil
Bende ilk oldupu için
Korkarak gittim uyuttular uyanıncada her şey bitmişti
Ağrı sızı yok
Kendini boluna endişeye sokma derim

Az kalmış canım, Temmuz topiğinde de beraber miydik? Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Evet canım doğru hatırlıyosun,birlikte üzülmüştük birlikte günümüze şükür demiştik ama tekrar bir serüvenin içindeyim ölesiye korkuyorum...sen nasılsın ne aşamadasın?

Benim 3.denemem
10 yumurta toplandı 8 i embriyo oldu
Pgt yapıldığı için 8 den 3 ü sağlam çıktı.ve 5.güne geldi.
3.denemem olduğu için 2 adet transfer edildi.
Bişi hissediyo muyum,evet ama bunların ilaç etkisi olduğunu düşünüp kaptırmak istemiyorum kendimi...bu topiği okudum baştan sona herkezin ortak bi hissiyatı yok ,kimi hissetmiş kimi hiç belirti görmemiş kendinde...kiminin gösü hassaslaştığı halde negatif olmuş kimi pozitif almış...bence genel değerlendirmemekte fayda var,her hamilelikte farklı olurmuş...sende var mı bişiler?

Evet canım doğru hatırlıyosun,birlikte üzülmüştük birlikte günümüze şükür demiştik ama tekrar bir serüvenin içindeyim ölesiye korkuyorum...sen nasılsın ne aşamadasın?
Rahim hazırlığındayım canım, transfer gününün belirlenmesini bekliyorum hayırlısıyla. Rabbim bu sefer bizide güldürecek inşallah.

Tekrar toplama yapmiyacaklarmis orasini anlamadim rahim rahatlasın dedi hemşire catlayip 5 gune o yumurtalar atılirmi ki vücuttan onu kafama taktim cok yumurta cikmadigi icin yani 20 nin üstünde ciksa 1 ay erteliyecektim dedi ondan sali günü tranfer yapicak kafam arap sabunu oldu vallahi

Canm korkma benim 2. Denemem 2 sindede agri sizi olmadi ve en güzeli ne biliyormusun minnosunu kucagina alınca o acilar sıkıntılar strelere yer kalmiyor hayatında benim rabbim bagislarsa bi minigim var simdi 2. Yi istedik ondan tedavi olduk bakalim rabbim isteyen herkese bu dugguyu tattirsin inş

ne güzel bitirmişsin süreci tadını çıkar derim. iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

Günaydın canım
Herkese hayırlı cumalar
Benim bu gün transferin 4. Gün hiç birşey hissetmiyorum
Benim ilk tüp bebek
7 tane yumurta toplandı
5 tanesi döllendi
5. Gün sadece 3 tanesi yaşamayı başardı
Ama 1 tanesi şlerlemişti 2 tanesi geride kalmış
35 yaş altı olduğum için ve ilk tüp bebek olduğu için tek transfer yapıldı
Geride dındurulmuş embriyom yok benimki bu yüzden kritik inşallah bebeğim bana tutunmuştur aksi halde
iğne ilaç en başa döncem

rabbim ol derse olur hiç sıkma canını sen tevekkül et. biiznillah olur

Hayırlı cumalar canım,
inşallah bebişin tutunur. Benimde ilk tüp bebek denemem.
ilaç kullanmaya başladım. yarın kontrole gidicem.
inşallah yumuşlar büyüyordur.
Rabbim hepimizin gönlünden geçenleri bu mubarek günde kabul et

Kizlar merabalar biraz moralim bozuldu. Aradilar merkezden dun toplama islemim olmuştu hatta sayiyi buraya yanlis yazmisim sonradan fark ettim 18 tane yumurtam toplanmisti bugün ilk gunumuz sadece 6 tanesi dollenmis yariyariyadan fazla cok korkuyorum böyle bisey basina gelen varmi dayabiliceklermi 5. Gune cok endiselendim

Rabbim hayırlısıni versin ins bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…