Rabbim ins. Annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin benim tup bebek tedavisiyle bi yavrum var simdi tekrar denicez yarin toplanma islemi var dualrimz bir olsun ins.Bende bugün yola çıkıyorum yarın nasipse tedaviye başlayacağız çok heyecanlıyım bu 4. Dememem olacak inşallahta son tedavim olur rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın dualarım sizinle hanımlar
Aminnnn hakkımızda hayırlısı şimdiden geçmiş olsun sizede güzel haberlerinizi alalım inşallahRabbim ins. Annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin benim tup bebek tedavisiyle bi yavrum var simdi tekrar denicez yarin toplanma islemi var dualrimz bir olsun ins.
Amin.. dualarimiz sizinle guzel haberlerinizi bekliyoruz ins..Allah yardimciniz olsunRabbim ins. Annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin benim tup bebek tedavisiyle bi yavrum var simdi tekrar denicez yarin toplanma islemi var dualrimz bir olsun ins.
Canm ben 15 gün önce profa muayene olmustum pko yoktu ama 5 gün önc doktor baktı pko var dediler
Aynı şey benimde başıma geldi. İleri düzey deil ozaman senin pkos da. İlk muayenemde yoktu sonradan olduğunu söyledi. Adete göre kistler şekilleniyor çünkü
hayırlı olsun cnm kaç yumurtan varmış normali ne bu işin yaKızlar bende bugün gittim kontrole salı yada Çarşamba günü yumurtalar toplanacak insallah
slm kızlar 5 günlük iğneler sonucu gittim 3 yumurta oluşmuşinşallah büyüyüp gelişirler şuan derdim bu.
Sağol canm rabbim en hayırlısını nasip etsin insallah benim ki 16 yumurta oluşmuş doktor iki günlük ayni tedaviye devam dedi cumartesi kontrol varhayırlı olsun cnm kaç yumurtan varmış normali ne bu işin ya
İnşallah canım ya. Benimde ilk tedavim. 5 günlük klomen tedavim bugün bitti. Prednol a devam ediyorum. Cumartesi günü kontrole gidicem. Bakalım benim yumişler ne durumda olacak. Allah yardımcımız olsun.
Bir sonraki kontrol ne zaman senin?
İnşallah canım ya. Benimde ilk tedavim. 5 günlük klomen tedavim bugün bitti. Prednol a devam ediyorum. Cumartesi günü kontrole gidicem. Bakalım benim yumişler ne durumda olacak. Allah yardımcımız olsun.
Bir sonraki kontrol ne zaman senin?
Öncelikle hayırlı güzel sonuçla sonlansın yeni tedavin. Bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay, fakat pıhtılaşma sorunu yok bende.Merhaba bende 3. Deneme için başladım bugün dondurulmuş embriyom var onun transferi olacak önümüzdeki ay İnşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız bizlerde nasib olur İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar. Bende de kan pıhtılaşması var şimdi hapını içiyorum önümüzdeki ay iğnesine başlıcam ilk denemem düşükle sonuçlandı ikinci hiç tutmadı evliliğimizin 6. Yılı Rabbim İnşallah daha fazla bekletmez hayırlısıyla istediğimiz olur çok zor bir süreç heyecan korku stres herşey var bakalım sonu hayır olsun İnşallah cümlemizin. Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz kan pıhtılaşması olan varmı doktorunuzun ye veya yeme dediği şeyler varmı? Bana şekeri tuzu kahveyi çayı ekmeği hamurişini yeşil yapraklı sebzeleri (ıspanak hariç) yağlı yemek, kızartma hamsi harici balığı yasakladı. Et süt yoğurt yumurta ve protein ağırlıklı beslen. stres üzüntü sinir yok dedi nasıl olacaksa O
Merabalar 16 yumurta çıktı ins yarin haber vericekler kaçı döllenmis ins sayimiz cok olur gun boyu uyudum ancak yazabildimAminnnn hakkımızda hayırlısı şimdiden geçmiş olsun sizede güzel haberlerinizi alalım inşallah
16 yumurtam çıktı yarin embriyolarne durumda bilgisini vericekler icerde minik yumurtalar kalmis almamislar orasınıda anlamadim o anda toplama bitince tekrar catlatma ignesi aldirip vurdurdu anlayamadim gecen sefer boyle bisey olmamistiAmin.. dualarimiz sizinle guzel haberlerinizi bekliyoruz ins..Allah yardimciniz olsun
Amin canım benim cümlemizin bakalım işe yarar İnşallah hepimizdeÖncelikle hayırlı güzel sonuçla sonlansın yeni tedavin. Bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım bu ay, fakat pıhtılaşma sorunu yok bende.
İlaç olarak 3*1 estrofem, gün aşırı coraspin başlattı doktorum. Bunların yanı sıra crinone jel aldırdı şimdilik, daha da ilaçlar eklenecek muhtemelen. Bakalım yarın endometrium ölçülecek. Beslenme olarak transfere kadar bir öneride bulunmadı, yazdığın önerileri geçmiş tedavimde transfer sonrası için söylemişti canım.
Ben canım 14 ünde transfer oldum 24 ü test günümAllah kolaylık versin hanımlar
İlk msj dan başlıyıp ara ara atlıyıp okudum msjlarınızı
Ekim ayında transferi olup gün sayan varmı aranızda benim gibi
Ben salı günü transfer oldu 27 ekimde sonuç test günüm zaman hiç geçmiyor
Allah hepinizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?