Bana niye acaba 11 Kasım yazmışlar anlamadım..Ben de bi rüya görürüm veya içime doğar diye düşünmüştüm ama henüz gelişme yok :) bende de bacak ağrısı var ama yatmaktan diye düşündüm. Hayır verdikleri kağıtta 9 Kasım gözüküyordu ben de özellikle sormadım. Ama şimdi baktım 3. Gün transferine göre 9 kasımmış ama benimki 5.gündü. Yine de bu cuma yani 8 kasımda test vereceğim inşallah
10 gün sonra diye biliyorum dediğiniz gibi haftasonuna denk geldiği için 11 Kasım yazmışlardır benceBana niye acaba 11 Kasım yazmışlar anlamadım..ozaman benimki 3.gün embriyosu mu acaba yada hafta sonuna denk geliyo belki diye doktor 11 Kasım yazdı.
Pardon 2 kasim olucakti. 12 gun sonraya istedi yaniBen de 3 kasimda oldum transfer 14 kasimda istedi testi
Evet banada 12.gün dedi ama ben 7.gün kan testinde 93 değerle öğrendim siz yaptınızmı test inşallah hamilesinizdirBen de 30ekimde transfer oldum, 11kasimda test istedi doktor. 5.gun embriyosu benimki. 12gun sonra isteniyor genelde
Malesef olmadi benimki..Evet banada 12.gün dedi ama ben 7.gün kan testinde 93 değerle öğrendim siz yaptınızmı test inşallah hamilesinizdir
Çok üzüldüm inşallah bir dahakine olur sağlıkla alırsınız kucağınızaMalesef olmadi benimki..
İnşallah sizinki de sagliklica ilerler kucağıniza alırsınız bebeginiziÇok üzüldüm inşallah bir dahakine olur sağlıkla alırsınız kucağınıza
Merhaba, kan verdiniz miBen bugün 1 Kasım da transfer oldum. Günlük hayatına devam edebilirsin sadece ağır kaldırma ters hareketler yapma uzanırken vs dikkat et
Bugün duşa girme
Ilık duş al, hamam sauna gibi alanlara girme dediler.