Test yaptınız mı acaba5 ekimde yaptım bende bekliyoruz bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınız mı acaba5 ekimde yaptım bende bekliyoruz bakalim
Ben 8 Ekim de yaptım daha erken test yapmadımKizlar merhaba bende bu ay iğne vurundum 11. Günüm test yapaniniz varmi
Evet bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı malesefTest yaptınız mı acaba
Anladım umarım isteyen herkes bebeğine kavuşurEvet bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı malesef
Aslında ben sizden ümitliyim. 2 yumurtanız vardı sanki.Merhaba kızlar çatlama iğnesi gününe göre reglime 5 gün kaldı regl sancım var bu ay da olmadı bence tabi bir kaç gün sonra test yapacam ama öyle hissediyorum
Ayy inşallah ya bakalım pazartesi test yapacamAslında ben sizden ümitliyim. 2 yumurtanız vardı sanki.
Ben 7 Ekim'de vuruldum bu gün 11gun yani vurdugun günü saymazsam bakalım test falan yaomaya korkutorum bu arada ikinci ignemi denememKızlar Ekim ayında kimler çatlatma iğnesi yaptı
Ben 8 ekimde yaptım 36 saat sonra ilişki önermişti doktor bakalım umarım hepimiz güzel haberler alırız
Benim de ikinci iğne denemem sizden bir gğn sonra yapmışım iğnemi umarım pozitifleri görürüzBen 7 Ekim'de vuruldum bu gün 11gun yani vurdugun günü saymazsam bakalım test falan yaomaya korkutorum bu arada ikinci ignemi denemem
Amin yaa valla çöz zorlu bir süreç dilerim Allah'tan yüzümüz güler bu ay kırmızıları görmeyizBenim de ikinci iğne denemem sizden bir gğn sonra yapmışım iğnemi umarım pozitifleri görürüz
Aynı gün iğne yapmışız benim de 8 ekim bugün test yaptım negatif çıktı siz test yaptınız mı ?Benim de ikinci iğne denemem sizden bir gğn sonra yapmışım iğnemi umarım pozitifleri görürüz
Yok ben test yapmadım yarın yapıcam ama ben de negatif hissediyorumAynı gün iğne yapmışız benim de 8 ekim bugün test yaptım negatif çıktı siz test yaptınız mı ?
İnşallah tutmuştur ben yarın tekrarlıcam testi ama negatif biliyorum regl belirtilerim de başladıYok ben test yapmadım yarın yapıcam ama ben de negatif hissediyorum
Belirtileriniz varmıYok ben test yapmadım yarın yapıcam ama ben de negatif hissediyorum
Çatlatma ile hamile kalan çok az sanırım ya kime sorsam negatif hepİnşallah tutmuştur ben yarın tekrarlıcam testi ama negatif biliyorum regl belirtilerim de başladı
Siz de durumlar nasıl test yaptınız mıBen 7 Ekim'de vuruldum bu gün 11gun yani vurdugun günü saymazsam bakalım test falan yaomaya korkutorum bu arada ikinci ignemi denemem
Belki de gebeliktendir daha test yapmadınız bile bu benim 3.cü olduğu için anlıyorum artık biliyorum tutmadığınıEvet benim de regl sancım var o yüzden pek umutlu değilm