• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben kan verdim 2 saat önce sonuç 5 çıkmış ama adet oluyorum demiştim sizce nedir durum bilgisi olan var mı

Canım hiç sıkıntı yapma. Benim de bayağı bi aynı kalmışlardı. Adetin 16. Gününe kadar ilaca devam ettim. Hiç stres yapma doktor dozu ona gore ayarlar. Hemen adetin 12. Günü aşılama olacaksın diye bi kural da yok zaten. Rahatla ve kontrollerine gitmeye devam et
Cok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz🙏🍀

Güzelim çok kafana takmamaya çalış.
Bu ay benimde 11 mm di . Doktor beğenmedim ama iki gün sonra gel bir daha bakalım dedi .
Bende bu ay olmayacak diye düşünüyordum.
Bı gittim 27 mm dedi . Ben şok oldum 🤗
İnşaallah senin de öyle olur
Ayyyy ne guzel, igneyi vurdunuz mu? İnsallah tutar,bi tane miydi? Cok teşekkür ederim 🙏🍀

Ayyyy ne guzel, igneyi vurdunuz mu? İnsallah tutar,bi tane miydi? Cok teşekkür ederim 🙏🍀
Çatlatma iğnesi yaptırdım canım .
Biraz korkmuştum bu boyda çatlamaz diye . Doktor baktı çatlamış dedi .
2 tane yumurta var demişti .
İnşaallah hepimizin tutar da bir an önce bebişlerimiz olur hayırlısı ile canım 💕

Kızlar aşılamadan kaç gün sonra hamilelik belirtiler başlıyor :KK15:

Merhaba kızlar bugün aşılamada 7. günüm ve biraz kasığımda ağrı var ara ara ya hafiften birazda gögüslerim acımaya başladı düşünmek istemiyorum ama belirti olabilirmi ki 🙄

Merhaba kızlar bugün aşılamada 7. günüm ve biraz kasığımda ağrı var ara ara ya hafiften birazda gögüslerim acımaya başladı düşünmek istemiyorum ama belirti olabilirmi ki 🙄

Seninle aynı gün yaptırmıştık sanırım.
Bende de arada kasıklarda ağrı oluyor.
Göğüslerim de acıyor ama onu iğnenin etkisi diye düşünüyorum.
Bekle bekle vakit geçmiyor 😅

Seninle aynı gün yaptırmıştık sanırım.
Bende de arada kasıklarda ağrı oluyor.
Göğüslerim de acıyor ama onu iğnenin etkisi diye düşünüyorum.
Bekle bekle vakit geçmiyor 😅
Aynen canım iğne etkisi derken çatlatma iğnesinin mi ? Ben klomen kullandım sadece . Şimdiye kadar oek yoktu ağrım ama bugün başladı

Aynen çatlatma iğnesinin etkisi .
Sen iğne kullanmadiysan ve göğüslerde hassasiyet varsa bence ümit var 🤩 aşılaman tutmuş olabilir :anneadayı:

Benim de 8.gunum bitiyor bgn.biraz stres yapmaya başladım sanki.beklemek ne zormus.ilk zamanki gibi kasilma ve ağrılarım kalmadı.gonalf f 112.5 kullanmistim ilacain etkisi sanırım asilama gününden öncesinden gogus ağrılarım vardı.progestan kullanıyorum ayrıca.ondanmidir nedir biraz duygu iniş cikislarim var.bir şey görüp birden ağlamaya baslayabiliyorum.inşallah bu kadar sıkıntıya değerde kucaklarimiz boş kalmaz.

Ciddi mi ben hiç belirti yaşamadım oluyor mu ki böyle şeyler ben soguk aldım diye düşünüyorum halim yok sabahtan beri uzanıyorum hiç bişi canım istemiyor 🙈 ya kuzum ağzın bal yesin 🙈❤️ İnşAllah
Ya bende yaşamadım o duyguları inşallah yaşarız hamile olarak amaa öyle derler ya hamilelik belirtisi diye inşallah oyleedir. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin . Herşeye hazırlıklı olmalıyız ama olumsuzada olumluya dünden razıyız da zaten 😂 güzel haberler i tez zamanda burdan veririz inşallah 😊

Benim de 8.gunum bitiyor bgn.biraz stres yapmaya başladım sanki.beklemek ne zormus.ilk zamanki gibi kasilma ve ağrılarım kalmadı.gonalf f 112.5 kullanmistim ilacain etkisi sanırım asilama gününden öncesinden gogus ağrılarım vardı.progestan kullanıyorum ayrıca.ondanmidir nedir biraz duygu iniş cikislarim var.bir şey görüp birden ağlamaya baslayabiliyorum.inşallah bu kadar sıkıntıya değerde kucaklarimiz boş kalmaz.
Beklemek zor demi 😊 ben daha baslardayim 4. İgnemi vurdum daha yumurtam ne düzeyde olacak oradaym. Sonrasında bu strese grcem. İnşallah güzel hayrlı mutlu sonuçlar alırız 😊

Back
X