- Konu Sahibi Saricicek97
-
Canım cevabın için çok teşekkür ederim ♥doğru sende sürekli kullanıyorsun,hala inanasım gelmiyor kan testi yaptırana kadar ,kanda negatif görmekten çok korkuyorumşu cuma vaktinin hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inş
Amin inşallah gebesindir yürekten öyle hissetim testini görünce darısı ben ve isteyen herkesin başına inşallahCanım cevabın için çok teşekkür ederim ♥doğru sende sürekli kullanıyorsun,hala inanasım gelmiyor kan testi yaptırana kadar ,kanda negatif görmekten çok korkuyorumşu cuma vaktinin hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inş
Bencede var canım ya baksana benim yaptığım test gibi cıkmış inşallah vardır bol bol dua et.Kızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir miSnaa
Bence Hamilesin canım.Kızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir miSnaa
Canım ilaç ile alakalı değil bu bence sanmıyorum hemen tahlil yaptirsaydin inşallah hamilesindir canımKızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir miSnaa
Merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar bende pazartesi günü ilk asilamami yaptırdım hala minik kramplarim var ama azaldı ilk güne göre çok şükür.çok stresli değilim ama yıkama sonrası esimin spermleri 400 bine düştü bu biraz kafama takiliyo umudum yok yani
Inşallah inşallah.ne zormus beklemek böylece rabbim neyi hatırlatmak istiyor acaba böyle bir imtihanlaMerhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahama hemen baştan böyle umutsuz olma piskoloji çok önemli diyorlar yani olmayacak die dusunme canım rabbim nasip eder inşallah
Ayyy cok iyiiiDoktorlar hepsinde de gebelik oluşursa rahme tutunsun diye verdi . Hiçbir zararı yok gebelik oluşsa bile dedi .
İki farklı doktor dedi bunu .
Kullanıyorsun hamile kalırsan adet olmuyorsun,kalmazsan adet oluyorsun.
Öyle bi yan etki filan da görmedim
Bak ne diycem hani dedin ya benim tumurtalar ilaca direnç gösterdi tedavşm iptal oldu diye. Bence sen ilacı bırakınca onlar kendisi gelişmeye devam etti ve çatladı. O dönemde de eşinle birlikte olduysan tuttu. Yani geç yumurtlama durumu gibi oldu. Çok çok sevindimCanım cevabın için çok teşekkür ederim ♥doğru sende sürekli kullanıyorsun,hala inanasım gelmiyor kan testi yaptırana kadar ,kanda negatif görmekten çok korkuyorumşu cuma vaktinin hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inş
Kuzumm çok mutlu oldum İnan gözlerim doldu resmen bende aşılama oldum İnşAllah tutar Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinKızlaar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ♥♥♥ Evet bugün gidip kan testi verdim ve sonucum 118,6 çıktı ,aşılama diye gittiğim tedavide Rabbim normal yoldan nasip etti ,inş en kısa sürede Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün, ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin ,inş bende hayırlısı ile kalp atışını duyarım hayırlısı ile kucağıma alırım ,sizlere de çok çok dua edeceğim inş
Evet gerçekten herseyden en zoeuda beklemek sonu güzel olsun inşallahInşallah inşallah.ne zormus beklemek böylece rabbim neyi hatırlatmak istiyor acaba böyle bir imtihanla
Yaaaa çok sevindim canım benimKızlaar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ♥♥♥ Evet bugün gidip kan testi verdim ve sonucum 118,6 çıktı ,aşılama diye gittiğim tedavide Rabbim normal yoldan nasip etti ,inş en kısa sürede Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün, ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin ,inş bende hayırlısı ile kalp atışını duyarım hayırlısı ile kucağıma alırım ,sizlere de çok çok dua edeceğim inş
Bence yapmasan daha iyi olur canım ama gene sen bilirsin hayırlı olsun güzel sonuçlar alirsin inşallahAşılamayan bir hafta sonra yolculuk yapsam sıkıntı olur mu sizce kızlar.
Canim malesef sadece kabizlik var ama gogusletirimdede var hassalik ya anlamadim gitti senin varmiEmineyartasi15 canım nasıl gidiyor varmı bı belirti
Benim sancılarım bitti sadece karnımın altı sanki igneliyor gibi bide benimde goslerim hassas okadar canımCanim malesef sadece kabizlik var ama gogusletirimdede var hassalik ya anlamadim gitti senin varmi
Aaa sonucu ne çıktı canim hemen soyleBenim sancılarım bitti sadece karnımın altı sanki igneliyor gibi bide benimde goslerim hassas okadar canım
Ya ben dün test yaptım dayanamadım yani doğru oayacagini biliyorum ama genede kendimi Ali koyamadim yapmaya evde vardı test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?