• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım cevabın için çok teşekkür ederim ♥doğru sende sürekli kullanıyorsun,hala inanasım gelmiyor kan testi yaptırana kadar ,kanda negatif görmekten çok korkuyorum 😔şu cuma vaktinin hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inş

İnşaallah canım benim 💕 rica ederim ne demek 😘
Korkma inşaallah aksi çıkmayacaktır. İki test yapmışsın ikisinde de görünüyor. Şüpheyle bekleme bence . Oldu mu olmadı mi diye . Gönlünü ferah tut kan testi ver 🤩

Canım cevabın için çok teşekkür ederim ♥doğru sende sürekli kullanıyorsun,hala inanasım gelmiyor kan testi yaptırana kadar ,kanda negatif görmekten çok korkuyorum 😔şu cuma vaktinin hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inş
Amin inşallah gebesindir yürekten öyle hissetim testini görünce darısı ben ve isteyen herkesin başına inşallah:KK200:

Kızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir mi Snaa Snaa
Bencede var canım ya baksana benim yaptığım test gibi cıkmış inşallah vardır bol bol dua et.

Merhaba hanımlar bende pazartesi günü ilk asilamami yaptırdım hala minik kramplarim var ama azaldı ilk güne göre çok şükür.çok stresli değilim ama yıkama sonrası esimin spermleri 400 bine düştü bu biraz kafama takiliyo umudum yok yani

Kızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir mi Snaa Snaa
Bence Hamilesin canım.:anne:

Canım ilaç ile alakalı değil bu bence sanmıyorum hemen tahlil yaptirsaydin inşallah hamilesindir canım ♥️♥️

Merhaba hanımlar bende pazartesi günü ilk asilamami yaptırdım hala minik kramplarim var ama azaldı ilk güne göre çok şükür.çok stresli değilim ama yıkama sonrası esimin spermleri 400 bine düştü bu biraz kafama takiliyo umudum yok yani
Merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah ♥️ ama hemen baştan böyle umutsuz olma piskoloji çok önemli diyorlar yani olmayacak die dusunme canım rabbim nasip eder inşallah ♥️

Merhaba hayırlı olsun güzel sonuçlar olsun inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallah ♥️ ama hemen baştan böyle umutsuz olma piskoloji çok önemli diyorlar yani olmayacak die dusunme canım rabbim nasip eder inşallah ♥️
Inşallah inşallah.ne zormus beklemek böylece rabbim neyi hatırlatmak istiyor acaba böyle bir imtihanla

Doktorlar hepsinde de gebelik oluşursa rahme tutunsun diye verdi . Hiçbir zararı yok gebelik oluşsa bile dedi .
İki farklı doktor dedi bunu .
Kullanıyorsun hamile kalırsan adet olmuyorsun,kalmazsan adet oluyorsun.
Öyle bi yan etki filan da görmedim
Ayyy cok iyiii🧿ben bile heyecanlandım ayol. O ilacın böyle bi etkisi yok bence hemen kan verin ve doktora gidin

Bak ne diycem hani dedin ya benim tumurtalar ilaca direnç gösterdi tedavşm iptal oldu diye. Bence sen ilacı bırakınca onlar kendisi gelişmeye devam etti ve çatladı. O dönemde de eşinle birlikte olduysan tuttu. Yani geç yumurtlama durumu gibi oldu. Çok çok sevindim🌹

Kızlaar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ♥️♥️♥️ Evet bugün gidip kan testi verdim ve sonucum 118,6 çıktı ,aşılama diye gittiğim tedavide Rabbim normal yoldan nasip etti ,inş en kısa sürede Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün, ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin ,inş bende hayırlısı ile kalp atışını duyarım hayırlısı ile kucağıma alırım ,sizlere de çok çok dua edeceğim inş 💗✨

Kızlaar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ♥♥♥ Evet bugün gidip kan testi verdim ve sonucum 118,6 çıktı ,aşılama diye gittiğim tedavide Rabbim normal yoldan nasip etti ,inş en kısa sürede Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün, ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin ,inş bende hayırlısı ile kalp atışını duyarım hayırlısı ile kucağıma alırım ,sizlere de çok çok dua edeceğim inş 💗✨
Kuzumm çok mutlu oldum İnan gözlerim doldu resmen bende aşılama oldum İnşAllah tutar Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ❣️

Kızlaar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ♥♥♥ Evet bugün gidip kan testi verdim ve sonucum 118,6 çıktı ,aşılama diye gittiğim tedavide Rabbim normal yoldan nasip etti ,inş en kısa sürede Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün, ümidinizi kesmeyin bol bol dua edin ,inş bende hayırlısı ile kalp atışını duyarım hayırlısı ile kucağıma alırım ,sizlere de çok çok dua edeceğim inş 💗✨
Yaaaa çok sevindim canım benim ♥️♥️ sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim böyle okudukça çok güzel morel oluyor banada inan kendim kadar çok mutlu oldum inşallah bence haftaya cuma güzel haber alırım benim içinde dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuş😍😘

Aşılamayan bir hafta sonra yolculuk yapsam sıkıntı olur mu sizce kızlar.
Bence yapmasan daha iyi olur canım ama gene sen bilirsin hayırlı olsun güzel sonuçlar alirsin inşallah🤲♥️

Canim malesef sadece kabizlik var ama gogusletirimdede var hassalik ya anlamadim gitti senin varmi💕
Benim sancılarım bitti sadece karnımın altı sanki igneliyor gibi bide benimde goslerim hassas okadar canım
Ya ben dün test yaptım dayanamadım yani doğru oayacagini biliyorum ama genede kendimi Ali koyamadim yapmaya evde vardı test 🙈😃

Benim sancılarım bitti sadece karnımın altı sanki igneliyor gibi bide benimde goslerim hassas okadar canım
Ya ben dün test yaptım dayanamadım yani doğru oayacagini biliyorum ama genede kendimi Ali koyamadim yapmaya evde vardı test 🙈😃
Aaa sonucu ne çıktı canim hemen soyle😁😁

Back
X