Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pozitifi gören kızlar beler yaptınız acaba ekstra bişeyler yaptınız mı bu süreçte benim yarın büyük gün varsa tavsiyeniz alırım

İlk asilamam canim benimde gel yapalim beraber yaa
Kaç senelik evlisiniz sorun neydi
Yaa çok istiyorumda işte daha 6. Günümüz gene sizin benden 1 gün önce yapılacak şanslısınız doktor beni tam 23 ünde çağıdır tahlil için

Merhaba bende gonal f 450 150 ml vuruldum tedavide 8 gün iğne ağrı yapabilir iğne yaptıktan sonra benimde bazen o an kasıklarım ağrıyordu korkma yumurtaların büyüyor die ağrı yapıyordur belki canım
Çok teşekkürler canım inşallah öyledir. Şimdi cuma günü gidicem doktora yumurtalarıma bakicakmis. Sonra ne yapacağız aşılama nasıl oluyor süreç hakkında bilgi verebilir misiniz

Çok teşekkürler canım inşallah öyledir. Şimdi cuma günü gidicem doktora yumurtalarıma bakicakmis. Sonra ne yapacağız aşılama nasıl oluyor süreç hakkında bilgi verebilir misiniz
Ben 26 sında tedaviye basldim ilk igneme 2 kere yumurta kontrolüne gittim normalde 12 gün iğne vurulacaktım ama doktor yumurta beklediğimizden daha hızlı büyüdü dedi oyuzden 8 iğne vuldum 9. Gün çatlama iğnesi yaptım akşam 36 saat sonrasında asilamam oldu aşılama sırasında biraz ağrım oldu benim ama her insan farkliymis ağrısız olanda var tedavi öncesi folik asit corasprin ve vitamin kullanıyordum zatn onları şuan hala devam ediyorum aşılama oldgu gunde progesteron verdi günde iki kere ağızdan alıyorum herkesi ilacida farklı olabiliyor tabi 15 gün sonraya randevu yazdılar tahlil için aşılama süreci güzeldi yunurtaliklarim eşimin değerleri falan bakalım haftaya cuma sonucu alacaz inşallah güzel mutlu sonuçlar alırız hepimiz

Cevabin için çok teşekkürler çok net ve açıklayıcı olmuş İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için İnşallah benim de yumurtalarım güzel olur Peki aşılama hsg gibi mi oluyor?

Cevabin için çok teşekkürler çok net ve açıklayıcı olmuş İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için İnşallah benim de yumurtalarım güzel olur Peki aşılama hsg gibi mi oluyor?
İnşallah güzel gelişir hiç korkma o iğne çok iyiymiş çok duydum Bence aynı hsg gibi yani benim için aynıydı bide mesela bazı doktorlar catlma olmusmu die bakmiyorlarmis zatn alttan bakmıyorlar jel spermleri öldürmesin die ama benim doktorum utrasyonla bakmıştı catlamismi die

Teşekkürler canım inşallah burada güzel haberler paylaşırız

Aşılama sonrası verdi duphaston u doktor bana .
Aynen bir çok özelliği varmış.
Hamilelik oluşuyorsa o süre içinde bebeğin tutunmasını sağlıyormuş, oluşmuyorsa da adet oluyorsun
Bende ilacı kullanmaya başlayamamıştım bir türlü tedirgin oldum ilaç olduğu için zararlı mı falan diye ama aşılamadan sonra bile verdiyse rahatlıkla kullanabilirim az önce attım ilkini sabah akşam iki kez içeceğim inş faydasını görürüm

Faydasını gördün mü canım kaç gün kullanmıştın

Faydasını gördün mü canım kaç gün kullanmıştın
10 gün kullanmıştım die hatırlıyorum 4 ay önceydi cnki bunun peşinden hemen tarlosal kullanmistim yani evet regil olmuştum ama işte ilaçla olmuştum ben belki seninki farklı olabilir canım benim doktorum bı döngü yapmaya calismisti düzen için ama gene normal olmamistim

Yaa çok istiyorumda işte daha 6. Günümüz gene sizin benden 1 gün önce yapılacak şanslısınız doktor beni tam 23 ünde çağıdır tahlil için
Canim simdi yapmicaz ya haftya carsamba falan bence idrar testinde cikabilirr ama 3 seneye yakin evliyiz sorin yok bizim ama olmuyor

Doktorun kimdi canim İstanbul'da mi

Canim simdi yapmicaz ya haftya carsamba falan bence idrar testinde cikabilirr ama 3 seneye yakin evliyiz sorin yok bizim ama olmuyor
Güzel sonuçlar alırız inşallah canım Ya ben çok merk ediyorum sonucu günler hic geçmiyor sanki

Canım duphaston ilaç aç mı tok mu nasıl kullanılıyor,benim kendi doktorum çıkmıştı hastaneden yardımcı doktor vardı bu ilacı verirken hiçbir şey söylemedi eczacı da yazmamış aç veya tok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…