• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım duphaston ilaç aç mı tok mu nasıl kullanılıyor,benim kendi doktorum çıkmıştı hastaneden yardımcı doktor vardı bu ilacı verirken hiçbir şey söylemedi eczacı da yazmamış aç veya tok diye
Ben tok kullanmıştım ama sen gene ara hastaneyi sor belli senin actir

Bende ilacı kullanmaya başlayamamıştım bir türlü tedirgin oldum ilaç olduğu için zararlı mı falan diye ama aşılamadan sonra bile verdiyse rahatlıkla kullanabilirim az önce attım ilkini sabah akşam iki kez içeceğim inş faydasını görürüm

Rahatlıkla kullanabilirsin canım.
Bende sabah akşam bir kullanıyorum.
Daha önce 4 kutu kullandım. Şimdiki ile 5 kutu olcak .

Canım duphaston ilaç aç mı tok mu nasıl kullanılıyor,benim kendi doktorum çıkmıştı hastaneden yardımcı doktor vardı bu ilacı verirken hiçbir şey söylemedi eczacı da yazmamış aç veya tok diye

Reçeten yok mu elinde .orda yazıyordur muhakkak.
Bende tok kullanıyordum.

Evet çok iyi doktor çok pozitif güleç hemşiresi bile çok iyi yani zaten ilgi en önemli şey aşılamada ekibi özellikle biz baya sordurduk doktoru işinde iyi oldgunu duyduk zatn bu doktorda benim kadın doguma gittiğim bayan doktorum yönlendirdi aşlamayi bayan doktorum yapmıyordu

Evet çok iyi doktor çok pozitif güleç hemşiresi bile çok iyi yani zaten ilgi en önemli şey aşılamada ekibi özellikle biz baya sordurduk doktoru işinde iyi oldgunu duyduk zatn bu doktorda benim kadın doguma gittiğim bayan doktorum yönlendirdi aşlamayi bayan doktorum yapmıyordu
Anladim canim haberleslim insallah tutmustir ama gercekten gun saymk cok zor 🤗🤗

Merhaba kozlar bende yeni katıldım irenbede aşılama yaptırıcam var mı aranızda irenbede aşılama yaptıracak olan

Rahatlıkla kullanabilirsin canım.
Bende sabah akşam bir kullanıyorum.
Daha önce 4 kutu kullandım. Şimdiki ile 5 kutu olcak .
Canım sen neden o kadar çok kullandın düzensiz mi ? Ya bende çok tedirginim korkuyorum niye adet olamıyorum diye hani normalde düzenli olduğunu için olmadıkça kafama takmaya başladım ,taktıkça da gelmiyor ,niye gelmez ki bu adet 😑

Kızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir mi Snaa Snaa

Eklentiler

• IMG_20201016_114324.webp
    IMG_20201016_114324.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 39
Canım sen neden o kadar çok kullandın düzensiz mi ? Ya bende çok tedirginim korkuyorum niye adet olamıyorum diye hani normalde düzenli olduğunu için olmadıkça kafama takmaya başladım ,taktıkça da gelmiyor ,niye gelmez ki bu adet 😑

Doktorlar hepsinde de gebelik oluşursa rahme tutunsun diye verdi . Hiçbir zararı yok gebelik oluşsa bile dedi .
İki farklı doktor dedi bunu .
Kullanıyorsun hamile kalırsan adet olmuyorsun,kalmazsan adet oluyorsun.
Öyle bi yan etki filan da görmedim

Kızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir mi Snaa Snaa
Benim bildiğim öyle bir etkisi yok .ben 4 kutu kullandım olsa benimkiler pozitif olurdu 🤭
Bence hamilesin canım hayırlı olsun.
Ama yine de git bı kan testi yaptır garanti olsun:KK16:

Benim bildiğim öyle bir etkisi yok .ben 4 kutu kullandım olsa benimkiler pozitif olurdu 🤭
Bence hamilesin canım hayırlı olsun.
Ama yine de git bı kan testi yaptır garanti olsun:KK16:
Canım cevabın için çok teşekkür ederim ♥️doğru sende sürekli kullanıyorsun,hala inanasım gelmiyor kan testi yaptırana kadar ,kanda negatif görmekten çok korkuyorum 😔şu cuma vaktinin hürmetine Rabbim dualarımızı hayırlısı ile kabul etsin inş

Back
X