• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ,konuyu açtım Ekim ayında aşılama düşündüğüm için ,ama bu ay hayatımda yaşamadığım birşeyi yaşadım ilk defa ,normalde en geç 32. Günde gelen adetimin 50. Günündeyim (adetlerim düzenlydi ,bir sıkıntımız da yok çok şükür )geçtiğimiz perşembe günü kan testi verdim negatif çıktı doktor duphaston verdi , Ağustosun sonunda aşılamaya niyet etmiştik başlamıştık tedaviye gonal f kullanmaya başladım yumurtalarım direnç gösterdi büyümedi ilaç bütün dengemi alt üst etti tedavi iptal oldu normal yoldan devam ettik belki oluşur diye oda olmadı ve halen adet olmadım ,kendimi kötü hissediyorum adet olmayı dört gözle bekliyorum ki yeni tedaviye başlayabileyim ,desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var 😢😢 bu arada yaşım 22 , 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk istiyoruz bir kere düşük geçirdim :KK43:
Yaaa canım üzülme 😔 madem.regil olmaiyorsun ilaçla ol doktor bişey demedimi

Hayırlı güzel sonuçlar olsun inşallah canım
Yaa zaman gecmiyor vallah 😔
İnşallah hepbirlikte güzel sonuçlarımızı paylaşalım burada 🙏🏻 İlk gün ağrı falan oluyormu acaba bende bi ağrı yok şuan ama normalmi ki ? Ne zaman başlıyor ki ağrısı olanların ? Bu arada canım senin kaçıncı günün ?

Merhaba kizlar ben de bugün gonal f 4. İgnemi vurucam. Ama iki gündür bacaklarım çok ağrıyor.
Normalde 7-8 gün sürer adetin 5. Günü birden kesildi ama adet olacakmış gibi de ağrım var. Bunun sebebi ne olabilir 😔

Yaaa canım üzülme 😔 madem.regil olmaiyorsun ilaçla ol doktor bişey demedimi
Duphaston diye bir ilaç verdi ilacın bir çok özelliği var adet düzenleyici mi söktürücü mü tam olarak anlayamadım bugün başlıyacağm inş ,doktora adet söktürücümü dedim onun gibi birşey dedi

Duphaston diye bir ilaç verdi ilacın bir çok özelliği var adet düzenleyici mi söktürücü mü tam olarak anlayamadım bugün başlıyacağm inş ,doktora adet söktürücümü dedim onun gibi birşey dedi

Aşılama sonrası verdi duphaston u doktor bana .
Aynen bir çok özelliği varmış.
Hamilelik oluşuyorsa o süre içinde bebeğin tutunmasını sağlıyormuş, oluşmuyorsa da adet oluyorsun

Bende bugün aşılama oldum .
Kahverengi leke ne oluyor.
Sizde de oluyor muydu

İnşallah hepbirlikte güzel sonuçlarımızı paylaşalım burada 🙏🏻 İlk gün ağrı falan oluyormu acaba bende bi ağrı yok şuan ama normalmi ki ? Ne zaman başlıyor ki ağrısı olanların ? Bu arada canım senin kaçıncı günün ?
Benim asilamada da ağrım oldu doktor 2 gün ağrın olabilir dedi ama bugün 6. Günüm kasık ağrılarım devam ediyor ara ara bazen geceleri agriyada uyanıyorum ama herks farklı oluyormuş kimi ağrısız

Ben evlendikten sonra adet problemi yaşadım neredeyse hiç olmadım ya ilaçla ya soğan kürü ile oluyordum hatta 3 ay önce 2 buçuk ay kesintisiz adet oldum kamamami zor durdu doktorlar ama duphaston da kullan adet döngüsü die biliyorum bende kullanmıştım

Bende bugün aşılama oldum .
Kahverengi leke ne oluyor.
Sizde de oluyor muydu
Hayırlı guzel sonuçlar olsn inşallah 🤲😍
Bende olmadı ama bazılarında olabiliyormuş canım öyle demişti doktor

Merhaba kizlar ben de bugün gonal f 4. İgnemi vurucam. Ama iki gündür bacaklarım çok ağrıyor.
Normalde 7-8 gün sürer adetin 5. Günü birden kesildi ama adet olacakmış gibi de ağrım var. Bunun sebebi ne olabilir 😔
Merhaba bende gonal f 450 150 ml vuruldum tedavide 8 gün iğne ağrı yapabilir iğne yaptıktan sonra benimde bazen o an kasıklarım ağrıyordu korkma yumurtaların büyüyor die ağrı yapıyordur belki canım

E
Evet canim aynen senin nasil agrin belirtin falan varmi 🤗
Benim cuma gununden beri kasık ağrım var sol tarafım batıyor gibi geceleri bazen ağrıya uyanıyorum ağrılar hiç önemli değil yeterki olsun da inşallah 🤲 bide idararim çok açık renk normalde benim öyle değildi neden öyle anlamadım senin belirtilerin nasil

Ca
Benim cuma gununden beri kasık ağrım var sol tarafım batıyor gibi geceleri bazen ağrıya uyanıyorum ağrılar hiç önemli değil yeterki olsun da inşallah 🤲 bide idararim çok açık renk normalde benim öyle değildi neden öyle anlamadım senin belirtilerin nasil
Himm agri olmasi bazej psikolojik de oluyor canim benim belirtik şuan bhic yok coo merak edyorum bende haftya peersembe falan idarrada bakarimya🤗🤗

Back
X