- 27 Eylül 2020
- 16
- 18
- 3
- 32
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Adetim 2 gün geçti canım.Aslında test yapsam şimdi çıkar ama cesaret edemiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.İnşallah olmuştur canım. Bol bol dua et illa belirti olacak diye birşey yok. Bazen adet tarıhı geçtikten sonra belirtiler başlayabilirmiş ümidini yitirme.
Evet canım benim doktorum öyle dedi yani asilamam 12 de oldu cuma cumartesi sabaha karşı olsun dedi aşılamadan 17 saat sonra yaniAsılamadan sonraki gün sabah karşı mı? Mesela benim aşılama perşembe sabah yapılacak ya cuma sabah birlikte olun gibi mi. Tam anlamadım
Ben normalde de çok duygulasim.vallahSnaa canım ben adet belirtilerinin hepsini yaşadım daha önceki hamileliğimde adet belirtileri yaşamamıştım. Ama her hamilelik farklı oluyormuş. Aşılamadan sonra 2 3 gün kasık ağrısı son 1 hafta sivilce patlaması yaşadım. 2 gün gögüs sızlaması. Hafif beyaz akıntı yaşadım. Duygusallık hat safhada herşey ağlıyorum
Canım senden cesaret alarak iş çıkışı test aldım.HAMİLEYİMMİnşallah olmuştur canım. Bol bol dua et illa belirti olacak diye birşey yok. Bazen adet tarıhı geçtikten sonra belirtiler başlayabilirmiş ümidini yitirme.
Bendeki bu değil kuzu, Progestan yazıyor. Hem ağız hem fitil olarak kullanılıyor
Bu tek fitil tatlm aman olsn fayda etsindeBendeki bu değil kuzu, Progestan yazıyor. Hem ağız hem fitil olarak kullanılıyor
Ya aaaa cok mutlu oldum süpersin. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim. Hayırlı olsunCanım senden cesaret alarak iş çıkışı test aldım.HAMİLEYİMM
Ne güzel birgün bu yaa hiç bitmesin güzel haberler ard arda geldi Rabbim isteyen herkese ama herkese versinnnnCanım senden cesaret alarak iş çıkışı test aldım.HAMİLEYİMM
Amin inşallah canım benim çok sağol.Bugün doktora gittim.Karından ultrasonla baktı henüz kese görünmüyor.Kanda gebeliğe bakıldı sonucum 611,44 çıktı.Nasıl kızlar sizce?Ya aaaa cok mutlu oldum süpersin. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim. Hayırlı olsun
Amin inşallah canımNe güzel birgün bu yaa hiç bitmesin güzel haberler ard arda geldi Rabbim isteyen herkese ama herkese versinnnn
Allah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip etsin canımBu topic uğurlu olsun hepimiz güzel haberler alalım inşallahBugün iki güzel haber geldi harika
Canım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin8 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir oğlum var. Elle tutulur bir sebep yoktu. Ama 3 yıldan fazla süredir deniyorduk olmuyordu kısmeti bugün müş sana da nasip olsun inşallah
Aşılamanı oldun mu canım ,bol bol dinlen stresten uzak durmaya çalış ,sağlıklı beslen benim tavsiyelerim bunlar :)Merhabalar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş çarşamba günü aşılama yapılacakmış. Aşılamadan sonra özellikle dikkat edin dediğiniz bişey varmı acaba ? İlk defa aşılama yaptıracağım bende :)
Canım çok tebrik ederim ,Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşCanım senden cesaret alarak iş çıkışı test aldım.HAMİLEYİMM
Amin inşallah canım benimCanım çok tebrik ederim ,Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş
Evet bugün aşılamamı oldum. Şu 2 hafta nasıl geçerkiAşılamanı oldun mu canım ,bol bol dinlen stresten uzak durmaya çalış ,sağlıklı beslen benim tavsiyelerim bunlar :)
Sağol canım darısı sana inşallahCanım çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Cok iyi inşallah. 10 gün sonra görünür merak etme Allah ın izniyle. Bol bol dua etmeyi unutmaAmin inşallah canım benim çok sağol.Bugün doktora gittim.Karından ultrasonla baktı henüz kese görünmüyor.Kanda gebeliğe bakıldı sonucum 611,44 çıktı.Nasıl kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?