- Konu Sahibi Saricicek97
-
Selam canım bugün tekrar çağırmıştı büyümüş çok şükür perşembe aşılama yapılacak. Eşiniz kaç günlük cinsel perhiz yaptı? Doktorunuz ne önermişti merak ettimMerhaba naptınız dün doktora gidecektiniz merak ettm
Yaa çok sevindim canımSelam canım bugün tekrar çağırmıştı büyümüş çok şükür perşembe aşılama yapılacak. Eşiniz kaç günlük cinsel perhiz yaptı? Doktorunuz ne önermişti merak ettim
Geçen çarşamba mı yaptırdın canım? Öyleyse aynı günde yaptırmışızCanım merhaba bende carsamba günü ilk aşılamamı oldum çok şükür heyecanla bekleyişteyim.
Evet canım aynı gün o zamanGeçen çarşamba mı yaptırdın canım? Öyleyse aynı günde yaptırmışız ☺ Benim ikinci aşılamam bu.
Progestan fitil kullanıyor musun kaç kere günde?
Bizde en son cumartesi yaptık perşembeye kadar 5 gün olacak. Bugün yapsak mı bilemedikYaa çok sevindim canımBizim pazar günü akşam olmuştu doktorda en fazla 5 gün en az 3 gün demişti cumada aşılamaya kadar 5 gün olmuştu bizim 5 den fazlada olmasın demisti
Bana günde 3 Progestan verdi sadece canım. Çok zor oluyor ya günde üç kez kullanmakEvet canım aynı gün o zamanevet verdi doktorum günde 1 tane ve estrofem verdi günde 3 tane senin peki ?☺
Bencede uzun olması daha iyi tam benimle aynı süre eşimin değerleri baya iyiydi doktorr mükemmel dediBizde en son cumartesi yaptık perşembeye kadar 5 gün olacak. Bugün yapsak mı bilemedikama 5 gün iyidir yapmasak daha iyi olur diye son kararı veriyorum o halde
Belirtileriniz varmı sizinde yarın 7. Gün galibaBana günde 3 Progestan verdi sadece canım. Çok zor oluyor ya günde üç kez kullanmakher zaman aynı şekilde yapamıyorum ittiremiyorum gitmiyor bazen çok kuru oluyor afedersin. Buna bir çözüm yok mu
Aşılamanin oldgu gün doktor bide sabah karşı olsun demişti asilama sonrası iyi demisti 5 buçukta falan olmuştu ama her doktor farklı diyor galibaBizde en son cumartesi yaptık perşembeye kadar 5 gün olacak. Bugün yapsak mı bilemedikama 5 gün iyidir yapmasak daha iyi olur diye son kararı veriyorum o halde
Onu bilmiyorum ama ben iğne kullandım 7. Günümde 17 mm olmuştu 8. Günde vur demişti yani 17mm den sonra 1 iğne daha vurmustum 19 20 olmustur zaten 16 18 20 yeterli diyorlar ama 25 duymadımMerhaba kızlar bu ay klomen kullanmıştım, geçen hafta perşembe günü yumurta takibi vardı geldiğimde doktor hiç yumurtan yok demişti. Bugün yine kontrole geldim doktor 25mm olmuş yumurtan dedi akşam 22:30 da çatlatma iğnesi vurulup çarşamba günü aşılama yapılacakmış. 25mm yumurta aşılama için iyimidir ?
Benimde ilk cuma oldu asılamam yani doktorlar normal yaşantınıza devam edin ama dikkat edin yormayın ağır kaldırmayın diyor ama ben bol bol dinleniyorum evi bile eşim akşam gelip süpürüyor hiç müsade etmiyor protein besleniyorum süt balık yumurta et tavuk ceviz falan bide kabak çekirdeği kese oluşumu için çok iyi die okudumMerhabalar benimde bugün kontrolüm vardı yumurtam büyümüş çarşamba günü aşılama yapılacakmış. Aşılamadan sonra özellikle dikkat edin dediğiniz bişey varmı acaba ? İlk defa aşılama yaptıracağım bende :)
Bilmiyorum aynen günü gün tutmuyor maalesef canımBana günde 3 Progestan verdi sadece canım. Çok zor oluyor ya günde üç kez kullanmakher zaman aynı şekilde yapamıyorum ittiremiyorum gitmiyor bazen çok kuru oluyor afedersin. Buna bir çözüm yok mu
Belirti mi bilmem bu kadar erken olacağını sanmam ama sol tarafta ara ara batma oluyor kasıyor bazen. Özelikle ayakta uzun süre kalmışsam yorulmuşssam oluyor. Sizde ne var ne yok kaçıncı gününüz?Belirtileriniz varmı sizinde yarın 7. Gün galiba
Ben buldum çözümünüBilmiyorum aynen günü gün tutmuyor maalesef canım
Benim bgn 5. Günüm ama kasik ağrım çok oluyor hergun sol tarafım özellikle bu gece kaç kere kasık ağrıma uyandım inşallah sonuç güzel olur yaBelirti mi bilmem bu kadar erken olacağını sanmam ama sol tarafta ara ara batma oluyor kasıyor bazen. Özelikle ayakta uzun süre kalmışsam yorulmuşssam oluyor. Sizde ne var ne yok kaçıncı gününüz?
Bence var canım silik ama baya belli resimde bile inşallah öyledir canım ilk asilamami doktor 15 gün sonra gel dedimiBunlar daha net sanırım yukarıdaki foto. Elim titriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?