• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence var canım silik ama baya belli resimde bile inşallah öyledir canım ilk asilamami doktor 15 gün sonra gel dedimi
Evet ilk aşılama sabah kan testi verdim. Sonuç 62 çıktı doktor çok yüksek bir oranla gebesin dedi. Ama yinede 2 gün sonra testi yineleyelim dedi. İsteyen herkese nasip olur inşallah

Evet ilk aşılama sabah kan testi verdim. Sonuç 62 çıktı doktor çok yüksek bir oranla gebesin dedi. Ama yinede 2 gün sonra testi yineleyelim dedi. İsteyen herkese nasip olur inşallah
[/
Yaaa çok sevindim rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip.etsin inşallah 🤲 kaç yıllık evlisiniz bide sorun varmiydi

8 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir oğlum var. Elle tutulur bir sebep yoktu. Ama 3 yıldan fazla süredir deniyorduk olmuyordu kısmeti bugün müş sana da nasip olsun inşallah

Aminn 🤲 yaa çok sevindim rabbim sağlıklı.sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 kaç yıllık evlisiniz sorun varmiydi

8 yıllık evliyim canım 7 yaşında bir oğlum var. Elle tutulur bir sebep yoktu. Ama 3 yıldan fazla süredir deniyorduk olmuyordu kısmeti bugün müş sana da nasip olsun inşallah
Aminn inşallah vallah zaman geçmiyor ya yatıyorum kalkıyorum hep aklımda acaba oldumu olcakmi bol bol dua ediyorum bende inşallah raabbim banada isteyen herkese nasip eder

Aşılamanin oldgu gün doktor bide sabah karşı olsun demişti asilama sonrası iyi demisti 5 buçukta falan olmuştu ama her doktor farklı diyor galiba
Asılamadan sonraki gün sabah karşı mı? Mesela benim aşılama perşembe sabah yapılacak ya cuma sabah birlikte olun gibi mi. Tam anlamadım😅

Benim bgn 5. Günüm ama kasik ağrım çok oluyor hergun sol tarafım özellikle bu gece kaç kere kasık ağrıma uyandım inşallah sonuç güzel olur ya 🤲
İlk günler öyle oluyor canım aşılamadan kaynaklı galiba sonra geçiyor

Kızlar 26 Eylül Cumartesi günü aşılama oldum.Hala adet olmadım.Hamile değilsem diye korkuma testte yapmadım henüz.4 yıllık evliyim.2 kez düşük yaptım.Cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.Sanki pek belirti de yok gibi.Size yazmak biraz da olsun rahatlatır diye düşündüm.

B1989540-F5D7-4883-99EB-7279F2F26C8E.webp
B1989540-F5D7-4883-99EB-7279F2F26C8E.webp
Bu canım

Snaa canım ben adet belirtilerinin hepsini yaşadım daha önceki hamileliğimde adet belirtileri yaşamamıştım. Ama her hamilelik farklı oluyormuş. Aşılamadan sonra 2 3 gün kasık ağrısı son 1 hafta sivilce patlaması yaşadım. 2 gün gögüs sızlaması. Hafif beyaz akıntı yaşadım. Duygusallık hat safhada herşey ağlıyorum 😊

Kızlar 26 Eylül Cumartesi günü aşılama oldum.Hala adet olmadım.Hamile değilsem diye korkuma testte yapmadım henüz.4 yıllık evliyim.2 kez düşük yaptım.Cumartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.Sanki pek belirti de yok gibi.Size yazmak biraz da olsun rahatlatır diye düşündüm.
İnşallah olmuştur canım. Bol bol dua et illa belirti olacak diye birşey yok. Bazen adet tarıhı geçtikten sonra belirtiler başlayabilirmiş ümidini yitirme.

Back
X