Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Hanımlar merhaba benim de transferim 1 ekim de olacak inşallah uzun zamandır bekliyorum bende ilk defa transfer olacağım

Selam kızlar, benim de geçen ay rahme çizik atılmıştı prp yapılmıştı bu ay transfer olacaktım, ama evdeki bazı sıkıntılardan dolayı hiç keyfim yok. Sürekli ağlıyorum 3 gündür, bu stres üzerine yapılacak transferden hiç umudum yok. Zaten ameliyattı yumurta toplamaydı 1 yıldır 2. transfere geçemedik. Nasip değil demekki anlamıyorum. Doğum kontrol hapının bitmesine bikaç gün var ama baya da pıhtılı bi adet başladı stresten mi işlemden mi anlamadım.

Sorum şu ki histereskopiye bi ton para verdik, bu ay transfer olamazsam çizik işlemi boşa mı gider? Bilginiz var mı.
Çizik hakkında bilgim yok maalesef ama sorun her evde var. Ağlayıp kendini yıpratma bu süreç çok güzel çok umut dolu. Estrofem içmekten şişmiş karnımı bile bebek var gibi sevesim geliyor :) her şey düzelir geçer gideeer :)
Ayy canım benim cok gecmis olsun rabbim kimseye yaşatmasin 🤲🏻
Amin kuzum teşekkür ederim 🙏
Geçmiş olsun canım sıkıntınız her neyse çabucak geçer düzelir herşey inşallah benim çizikle ilgili bi fikrim yok ama belki transferini bu ay olursan onun heyecani sarar içini insan hastaneye gidip tedaviye basladigi an içi kıpır kıpır oluyo derdinide unutursun belki stresin azalır ne biliyim ayri bi heyecan sonuçta belki iyi gelebilit diye düşündüm 🥰
Çizikle ilgili hiçbir bilgim yok maalesef ama doktora danış bi istersen ne ser bilemedim 🤷🏼‍♀️
Hanımlar merhaba benim de transferim 1 ekim de olacak inşallah uzun zamandır bekliyorum bende ilk defa transfer olacağım
İnşallah süreç senin için güzel geçer dualarım sizinle 🙏

Düşünsün artn bian önce😄ben yumurta toplamadan beş gün sonra adet oldum ve 13. Günü gel dediler inşallah bu cumartesi ilk kontrol olucak bakalım ne diyecek bende bilmiyorum heyecanlıyım
Ayy bende 5 gun sonra adet olmustum hatta erken oldu die sasirmistim simdi 2. Adeti bekliyorum transfer icin

Aynen canım Rabbim yardımcın olur merak etme hem böylelikle diger stres etkenlerindende uzaklasmis olursun daha iyi olur bence erteleme canim 😂 helede sonu güzel biterse ohhh stres mitres kalmaz😂🥰
Amiin canım inşallah hepimiz için uğurlu gelir Ekim 🙏🙏

Çizik hakkında bilgim yok maalesef ama sorun her evde var. Ağlayıp kendini yıpratma bu süreç çok güzel çok umut dolu. Estrofem içmekten şişmiş karnımı bile bebek var gibi sevesim geliyor :) her şey düzelir geçer gideeer :)
Ah canım ya gerçekten daha bebeklerimiz gelmeden içimize annelik duygusu merhameti sevgisi geliyor. Benim artık göz kapaklarım şişti ama bir yandan da aklımda hep minik embryolarım, ben böyle yaptığım için belki de kaybedeceğim diye.

Ama keşke karşı taraf da anlasa bu tedavide tek olmadığımı, stresin baş düşman olduğunu, büyüme hormonlarını baskıladığını.. bu dönemde özellikle dikkat edilmemesini kabullenemiyorum..😞

Kızlar bu arada var mı beslenme öneriniz. Bi mani çıkmazsa ilk kontrolüm Cuma olur gibi. Galiba ben bu sefer avokado yiyemiycem içim almıyor resmen. İlk transferimde nar suyu içmiştim 14 mm ulaşmıştık ama o konuda da doktorların görüşü farklılaşıyor.

Amiin canım inşallah hepimiz için uğurlu gelir Ekim 🙏🙏

Ah canım ya gerçekten daha bebeklerimiz gelmeden içimize annelik duygusu merhameti sevgisi geliyor. Benim artık göz kapaklarım şişti ama bir yandan da aklımda hep minik embryolarım, ben böyle yaptığım için belki de kaybedeceğim diye.

Ama keşke karşı taraf da anlasa bu tedavide tek olmadığımı, stresin baş düşman olduğunu, büyüme hormonlarını baskıladığını.. bu dönemde özellikle dikkat edilmemesini kabullenemiyorum..😞
Belki bu konuda en şikayetçi insan bendim. Şöyle ki eşimle çok severek evlendik ama çok zıt 2 karakteriz. Ve normalde eşim çok sinirli bir insandır. İlk tedaviye başladığımızda aldım karşıma konuştum güzelce. Neler olabileceğini anlattım. O kadar çok hormon ilacı içiyoruz ki… yemin ederim halay çekiyolar. Hop çok mutluyum hop çok mutsuzum 😅 o da anlayınca güzelce kendine çeki düzen verdi . Yumurta toplamada beni çok yalnız bırakmıştı ve çok üzülmüştüm. Şimdi gerçekten üstüme titriyor nasıl oldu bende anlamadım 🤷🏼‍♀️ 😅

Merhaba bende bugün estrofem başladım kizlar nasipse dondurulmuş emriyo trasferi olcak

Her doktorun işleyişi farklı olabilir canım bi sor yine aklına takıldıysa🤷🏼‍♀️

Hayırlı uğurlu olsun şifa olsun inşallah 🙏 nerde tedavi görüyorsunuz embriyo kaliteniz nedir 🙃
Benim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyim

Benim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyim
İnşallah sağlıkla tutar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım :)

Belki herkeste farklidir canim sen sor bakalim doktoruna..bende pkos oldugu icin dinlendircez demisti
Banada rahim dindirme dendi de ama ilk adetin başlayınca estrofeme başla ve bizi arayıp 13.gün için randevu al dediler, bilemedim cumartesi gitcem en iyisi o zaman yüzyüze sorayım 😄

Kizlar rahim kalinligi için doktorum nar suyu iç dedi sizce günde kaç bardak içeyim

Back
X