- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmus transfer olacaksin demi canım? Adetten kac gun sonraya gelmis oldu transfer ?Hanımlar merhaba benim de transferim 1 ekim de olacak inşallah uzun zamandır bekliyorum bende ilk defa transfer olacağım
Çizik hakkında bilgim yok maalesef ama sorun her evde var. Ağlayıp kendini yıpratma bu süreç çok güzel çok umut dolu. Estrofem içmekten şişmiş karnımı bile bebek var gibi sevesim geliyor :) her şey düzelir geçer gideeer :)Selam kızlar, benim de geçen ay rahme çizik atılmıştı prp yapılmıştı bu ay transfer olacaktım, ama evdeki bazı sıkıntılardan dolayı hiç keyfim yok. Sürekli ağlıyorum 3 gündür, bu stres üzerine yapılacak transferden hiç umudum yok. Zaten ameliyattı yumurta toplamaydı 1 yıldır 2. transfere geçemedik. Nasip değil demekki anlamıyorum. Doğum kontrol hapının bitmesine bikaç gün var ama baya da pıhtılı bi adet başladı stresten mi işlemden mi anlamadım.
Sorum şu ki histereskopiye bi ton para verdik, bu ay transfer olamazsam çizik işlemi boşa mı gider? Bilginiz var mı.
Amin kuzum teşekkür ederimAyy canım benim cok gecmis olsun rabbim kimseye yaşatmasin![]()
Çizikle ilgili hiçbir bilgim yok maalesef ama doktora danış bi istersen ne ser bilemedimGeçmiş olsun canım sıkıntınız her neyse çabucak geçer düzelir herşey inşallah benim çizikle ilgili bi fikrim yok ama belki transferini bu ay olursan onun heyecani sarar içini insan hastaneye gidip tedaviye basladigi an içi kıpır kıpır oluyo derdinide unutursun belki stresin azalır ne biliyim ayri bi heyecan sonuçta belki iyi gelebilit diye düşündüm![]()
İnşallah süreç senin için güzel geçer dualarım sizinleHanımlar merhaba benim de transferim 1 ekim de olacak inşallah uzun zamandır bekliyorum bende ilk defa transfer olacağım
Ayy bende 5 gun sonra adet olmustum hatta erken oldu die sasirmistim simdi 2. Adeti bekliyorum transfer icinDüşünsün artn bian önceben yumurta toplamadan beş gün sonra adet oldum ve 13. Günü gel dediler inşallah bu cumartesi ilk kontrol olucak bakalım ne diyecek bende bilmiyorum heyecanlıyım
Amiin canım inşallah hepimiz için uğurlu gelir EkimAynen canım Rabbim yardımcın olur merak etme hem böylelikle diger stres etkenlerindende uzaklasmis olursun daha iyi olur bence erteleme canimhelede sonu güzel biterse ohhh stres mitres kalmaz
![]()
Ah canım ya gerçekten daha bebeklerimiz gelmeden içimize annelik duygusu merhameti sevgisi geliyor. Benim artık göz kapaklarım şişti ama bir yandan da aklımda hep minik embryolarım, ben böyle yaptığım için belki de kaybedeceğim diye.Çizik hakkında bilgim yok maalesef ama sorun her evde var. Ağlayıp kendini yıpratma bu süreç çok güzel çok umut dolu. Estrofem içmekten şişmiş karnımı bile bebek var gibi sevesim geliyor :) her şey düzelir geçer gideeer :)
Belki bu konuda en şikayetçi insan bendim. Şöyle ki eşimle çok severek evlendik ama çok zıt 2 karakteriz. Ve normalde eşim çok sinirli bir insandır. İlk tedaviye başladığımızda aldım karşıma konuştum güzelce. Neler olabileceğini anlattım. O kadar çok hormon ilacı içiyoruz ki… yemin ederim halay çekiyolar. Hop çok mutluyum hop çok mutsuzumAmiin canım inşallah hepimiz için uğurlu gelir Ekim
Ah canım ya gerçekten daha bebeklerimiz gelmeden içimize annelik duygusu merhameti sevgisi geliyor. Benim artık göz kapaklarım şişti ama bir yandan da aklımda hep minik embryolarım, ben böyle yaptığım için belki de kaybedeceğim diye.
Ama keşke karşı taraf da anlasa bu tedavide tek olmadığımı, stresin baş düşman olduğunu, büyüme hormonlarını baskıladığını.. bu dönemde özellikle dikkat edilmemesini kabullenemiyorum..![]()
Ama bana iki adet sonrası demedi acaba herkeste fsrklımıdırAyy bende 5 gun sonra adet olmustum hatta erken oldu die sasirmistim simdi 2. Adeti bekliyorum transfer icin
Her doktorun işleyişi farklı olabilir canım bi sor yine aklına takıldıysaAma bana iki adet sonrası demedi acaba herkeste fsrklımıdır![]()
Hayırlı uğurlu olsun şifa olsun inşallahMerhaba bende bugün estrofem başladım kizlar nasipse dondurulmuş emriyo trasferi olcak
Bende estrofem kullanıyorum şuan hakkımzda hayırlısı olsn Rabbim kucağımızı boş bırakmasın neslimizden bir yavru versin bizeMerhaba bende bugün estrofem başladım kizlar nasipse dondurulmuş emriyo trasferi olcak
Evet cumartesi bir sorayım en iyisi yaHer doktorun işleyişi farklı olabilir canım bi sor yine aklına takıldıysa
Hayırlı uğurlu olsun şifa olsun inşallahnerde tedavi görüyorsunuz embriyo kaliteniz nedir
![]()
Benim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyimHer doktorun işleyişi farklı olabilir canım bi sor yine aklına takıldıysa
Hayırlı uğurlu olsun şifa olsun inşallahnerde tedavi görüyorsunuz embriyo kaliteniz nedir
![]()
İnşallah sağlıkla tutar sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım :)Benim embriyo kalitem ne bilmiyorum ama hem NGS hem pgtden sağlıklı geldi çok şükür Ocak ayından beri tedavi görüyrum ilk trasferim olcak rahme çizik atıldı adana acıbademdeyim
Belki herkeste farklidir canim sen sor bakalim doktoruna..bende pkos oldugu icin dinlendircez demistiAma bana iki adet sonrası demedi acaba herkeste fsrklımıdır![]()
Banada rahim dindirme dendi de ama ilk adetin başlayınca estrofeme başla ve bizi arayıp 13.gün için randevu al dediler, bilemedim cumartesi gitcem en iyisi o zaman yüzyüze sorayımBelki herkeste farklidir canim sen sor bakalim doktoruna..bende pkos oldugu icin dinlendircez demisti
Ben bir buçuk falan içiyorum canımKizlar rahim kalinligi için doktorum nar suyu iç dedi sizce günde kaç bardak içeyim
Evet dondurulmuş 21 . Gün olacak inşallah ama benim işin üç gün uzattı doktor normalde 17. Gün olabilirmişDondurulmus transfer olacaksin demi canım? Adetten kac gun sonraya gelmis oldu transfer ?