- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için niye uzattı canım? Bide transferden sonrada estrofem kullaniliyo mu acaba?Evet dondurulmuş 21 . Gün olacak inşallah ama benim işin üç gün uzattı doktor normalde 17. Gün olabilirmiş
Ben de söyledim, bana yönelmese de gerginliğin stresimi artırıyor yapma etme olumsuz etkilencek tedavimiz vb de anlayan nerdee. Sonunda patladım valla. Ay maşallah darısı başımaBelki bu konuda en şikayetçi insan bendim. Şöyle ki eşimle çok severek evlendik ama çok zıt 2 karakteriz. Ve normalde eşim çok sinirli bir insandır. İlk tedaviye başladığımızda aldım karşıma konuştum güzelce. Neler olabileceğini anlattım. O kadar çok hormon ilacı içiyoruz ki… yemin ederim halay çekiyolar. Hop çok mutluyum hop çok mutsuzum o da anlayınca güzelce kendine çeki düzen verdi . Yumurta toplamada beni çok yalnız bırakmıştı ve çok üzülmüştüm. Şimdi gerçekten üstüme titriyor nasıl oldu bende anlamadım
Transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum çünkü ilk defa yaptırıyorum uzama sebebi benden kaynaklandı şehir dışına göreve gitmem gerektiği için üç günlük uzattı doktor benim merak ettiğim bir konu var bu cuma son kez kan alıp ona göre cumartesi günü transfer yapılacak eğer cuma gününkü değere bakacak olumsuz gelirse iptal edecekmiş ama ben adetimden beri ilaç kullanıyorumSenin için niye uzattı canım? Bide transferden sonrada estrofem kullaniliyo mu acaba?
Anladım canım bende daha once taze transfer olmustumsa dondurulmus hic olmadim o yüzden merak ettim.. canım heralde cuma gunu rahim kalinligina bakar uygunsa transferi yapar uygun degilse adetten sonra tekrar başlar tedaviye heralde insallah uygun kalınlığa gelir rahminde kullandığın ilaçlar boşa gitmezŞ
Transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum çünkü ilk defa yaptırıyorum uzama sebebi benden kaynaklandı şehir dışına göreve gitmem gerektiği için üç günlük uzattı doktor benim merak ettiğim bir konu var bu cuma son kez kan alıp ona göre cumartesi günü transfer yapılacak eğer cuma gününkü değere bakacak olumsuz gelirse iptal edecekmiş ama ben adetimden beri ilaç kullanıyorum
Canim bunlari adetin kacinci günü basladin? Bende salı günü insallah transfer olucam persembe progesterona bakicaklar ona göre progesterona baslicaz deditransfer öncesi ben 7 Tane ilaç kullanıyorum sizin de öyle mi
estmofem günde üç tane
Coraspin günde bir tane
Deltacotrin günde yarım
Progestan iğne
Progestan fitil günde üç tane
Folibol
Antibiyotik günde bir tane
İnşallahAnladım canım bende daha once taze transfer olmustumsa dondurulmus hic olmadim o yüzden merak ettim.. canım heralde cuma gunu rahim kalinligina bakar uygunsa transferi yapar uygun degilse adetten sonra tekrar başlar tedaviye heralde insallah uygun kalınlığa gelir rahminde kullandığın ilaçlar boşa gitmez
Deltacotrin coraspin estmofem folibol onları adetin ikinci günü başladım diğerlerini transferden 5 gün önce başlatıyorlarmış pazartesi günü başladımCanim bunlari adetin kacinci günü basladin? Bende salı günü insallah transfer olucam persembe progesterona bakicaklar ona göre progesterona baslicaz dedi
İnşallah bir de bu süreçte en güzel tepki tepkisizlik bence. 1 hafta konuşmadığımız oldu aynı ev içerisinde. Normalde bağırır çağırır ağlar duramazdım ya da 2. 3. Günü özür dilerdim. Şimdi asla yapmıyorum gelirse özür dilerse barışırım dilemezse kendi bilir. Biraz da kaybetme korkusunu vermen lazım diye düşünüyorum bacımBen de söyledim, bana yönelmese de gerginliğin stresimi artırıyor yapma etme olumsuz etkilencek tedavimiz vb de anlayan nerdee. Sonunda patladım valla. Ay maşallah darısı başıma
Evet bazen oluyor yeterli kalınlığa gelmezse iptal ediyorlar inşallah hepimiz transfer gününe kadar gelip sağ Salim atlatırız bu süreci haberdar et bizi de ben de cuma 2. Kontrole gidicemŞ
Transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum çünkü ilk defa yaptırıyorum uzama sebebi benden kaynaklandı şehir dışına göreve gitmem gerektiği için üç günlük uzattı doktor benim merak ettiğim bir konu var bu cuma son kez kan alıp ona göre cumartesi günü transfer yapılacak eğer cuma gününkü değere bakacak olumsuz gelirse iptal edecekmiş ama ben adetimden beri ilaç kullanıyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırız rabbim hayırlı zamanda nasip etsinİnşallah bir de bu süreçte en güzel tepki tepkisizlik bence. 1 hafta konuşmadığımız oldu aynı ev içerisinde. Normalde bağırır çağırır ağlar duramazdım ya da 2. 3. Günü özür dilerdim. Şimdi asla yapmıyorum gelirse özür dilerse barışırım dilemezse kendi bilir. Biraz da kaybetme korkusunu vermen lazım diye düşünüyorum bacım
Evet bazen oluyor yeterli kalınlığa gelmezse iptal ediyorlar inşallah hepimiz transfer gününe kadar gelip sağ Salim atlatırız bu süreci haberdar et bizi de ben de cuma 2. Kontrole gidicem
Aminn Bu estrofem bence bizi mahvediyor. Onu içtikten sonra öyle bi oluyorum ki algılama yetim kayboluyor beynim çalışmıyor bi yarım saat. Mağaza müdürü sen gittin yine diyo dalgınlık,algıda yavaşlık yaptı bende vallaYa hanımlar ben iyice dalgın oldum arabamı yıkamaya verdim arabayı unutmuşum şimdi eşimi aradılar bir saattir dükkanı kapatamadık dediler çok sinirlerim bozuldu bu süreç gerçekten yıpratıyormuş allah yardımcımız olsuna
Deltacotrin coraspin estmofem folibol onları adetin ikinci günü başladım diğerlerini transferden 5 gün önce başlatıyorlarmış pazartesi günü başladım
Valla bence kesinlikle ilaçlardanIlaclardan mi nedir bende gecen hafta kpss ye girdim ama sinav merkezine giderken kimligimi yanima almamisim allahtan erken gitmistim de esimi arayip getirdi hemen
Kizlar adet oldum ben şimdi adetimin 3.guju gitsem hastaneye bişey olur doktoru
Doktorunuza sorun benceKizlar adet oldum ben şimdi adetimin 3.guju gitsem hastaneye bişey olur mu?
Aynen canim arayimda sorayımDoktorunuza sorun bence