- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
Çünkü umutlarla bekliyoruz adeti o yüzden doktorun ne derse ona göre hareketAynen canim arayimda sorayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü umutlarla bekliyoruz adeti o yüzden doktorun ne derse ona göre hareketAynen canim arayimda sorayım
Haklısın canım aslinda daha tamda sökülmedim aksama tam kirmizi gelir cuma gunu gel dediler hayırlısı bakalımÇünkü umutlarla bekliyoruz adeti o yüzden doktorun ne derse ona göre hareket
Estrofeme başlamak için ise zaten 2 ya da 3 gün gitmeniz gerekiyorKizlar adet oldum ben şimdi adetimin 3.guju gitsem hastaneye bişey olur mu?
Yok kuzum 2. Veya 3. Günü başlanıyor zaten gidebilirsinKizlar adet oldum ben şimdi adetimin 3.guju gitsem hastaneye bişey olur mu?
Anladim canim cuma gunu gidecegim nasop olursa hayirlisiyla sorun çıkmazda başlarım insallah senin nasıl gidiyorEstrofeme başlamak için ise zaten 2 ya da 3 gün gitmeniz gerekiyor
Tam sökülmeden başlatmaz zaten benim de iyi gidiyor estrofem nar suyu folic acid devam ediyorum 5 ekim kontrol var transfer günü belli olacak inşallah yarın da kan testlerimi yaptiricam ona göre d vitamini kan sulandırıcı tiroid ilacı gerek var mı ona bakılacak.insallah hepimizin süreci olumlu sonuçlanır 10 aydır sıkıldım artık hayırlısı olsunAnladim canim cuma gunu gidecegim nasop olursa hayirlisiyla sorun çıkmazda başlarım insallah senin nasıl gidiyor
ALLAH yardımcınız olsn bende cumartesi kontrole gidicem ama heyecan yapmaya başladım artk olumsuz düşünmek istemiyorum ama içimde kötü hisler varTam sökülmeden başlatmaz zaten benim de iyi gidiyor estrofem nar suyu folic acid devam ediyorum 5 ekim kontrol var transfer günü belli olacak inşallah yarın da kan testlerimi yaptiricam ona göre d vitamini kan sulandırıcı tiroid ilacı gerek var mı ona bakılacak.insallah hepimizin süreci olumlu sonuçlanır 10 aydır sıkıldım artık hayırlısı olsun
Heyecandandır büyük ihtimalle bana da arada gidip geliyorlar hormonlardan diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırsınız allah hepimize sabır versinALLAH yardımcınız olsn bende cumartesi kontrole gidicem ama heyecan yapmaya başladım artk olumsuz düşünmek istemiyorum ama içimde kötü hisler var
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alalımHeyecandandır büyük ihtimalle bana da arada gidip geliyorlar hormonlardan diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırsınız allah hepimize sabır versin
Hayırlı olsun tedaviniz bende de çok bulantı yaptı bol bol su ile için bir süre sonra alışıyor vücut kalmıyor bulantıEstrofem kullanmaya başladım ben mide bulantısı yaptı bende psikolojik mi acaba sizde de var mı böyle birşey ?
Ben bugün günde dört taneye başladım çok sıcak basıyo ondandır diye umuyorum mide bulantısı uoktaEstrofem kullanmaya başladım ben mide bulantısı yaptı bende psikolojik mi acaba sizde de var mı böyle birşey ?
Aksama doğru tam oldum canim cuma gidecem bakalim ne dicekler hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallah mutlu guzel haberlerle sonlanır bu çabalarımızTam sökülmeden başlatmaz zaten benim de iyi gidiyor estrofem nar suyu folic acid devam ediyorum 5 ekim kontrol var transfer günü belli olacak inşallah yarın da kan testlerimi yaptiricam ona göre d vitamini kan sulandırıcı tiroid ilacı gerek var mı ona bakılacak.insallah hepimizin süreci olumlu sonuçlanır 10 aydır sıkıldım artık hayırlısı olsun
Ya bugün tekraren söyledim stresin zararını ama inşallah yeterince ciddiye alıyordur çocuk gibi ya. Bizim de küslükler psikolojik savaş resmen Ama şuna katılıyorum umursamaz olunca tırsıyorlar, ben şu sıralar çok duygusalım herhalde yapamadımİnşallah bir de bu süreçte en güzel tepki tepkisizlik bence. 1 hafta konuşmadığımız oldu aynı ev içerisinde. Normalde bağırır çağırır ağlar duramazdım ya da 2. 3. Günü özür dilerdim. Şimdi asla yapmıyorum gelirse özür dilerse barışırım dilemezse kendi bilir. Biraz da kaybetme korkusunu vermen lazım diye düşünüyorum bacım
Ben de neler neler unutuyorum ya. Eve giriyorum anahtarı kapının üstünde bırakıp Allah yardım etsin cidden. İnşallah hamile kalırız değer hepsine.Ya hanımlar ben iyice dalgın oldum arabamı yıkamaya verdim arabayı unutmuşum şimdi eşimi aradılar bir saattir dükkanı kapatamadık dediler çok sinirlerim bozuldu bu süreç gerçekten yıpratıyormuş allah yardımcımız olsuna
Bende ayni canım hakkımızda hayırlısı olsunKızlar anladığım bir çoğumuz için Cuma ya ilk ya 2. kontrol var gibi. Hayırlı haberler verelim birbirimize inşallah. Ben de Cuma sabahı ilk kontrole gidiyorum çok heyecanlıyım.