Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Anladim canim cuma gunu gidecegim nasop olursa hayirlisiyla sorun çıkmazda başlarım insallah 🤲🏻 senin nasıl gidiyor
Tam sökülmeden başlatmaz zaten 🤗benim de iyi gidiyor estrofem nar suyu folic acid devam ediyorum 5 ekim kontrol var transfer günü belli olacak inşallah yarın da kan testlerimi yaptiricam ona göre d vitamini kan sulandırıcı tiroid ilacı gerek var mı ona bakılacak.insallah hepimizin süreci olumlu sonuçlanır 10 aydır sıkıldım artık hayırlısı olsun 💕🧿😘

Tam sökülmeden başlatmaz zaten 🤗benim de iyi gidiyor estrofem nar suyu folic acid devam ediyorum 5 ekim kontrol var transfer günü belli olacak inşallah yarın da kan testlerimi yaptiricam ona göre d vitamini kan sulandırıcı tiroid ilacı gerek var mı ona bakılacak.insallah hepimizin süreci olumlu sonuçlanır 10 aydır sıkıldım artık hayırlısı olsun 💕🧿😘
ALLAH yardımcınız olsn bende cumartesi kontrole gidicem ama heyecan yapmaya başladım artk olumsuz düşünmek istemiyorum ama içimde kötü hisler var 😪

Eğer olmazsa maddi açıdan ikinciyi denememiz iki yıl sonra falan olur çünkü bunu bile borçla yaptık, birde eşim tese falan oldu ekstra pahalı oldu süreç

ALLAH yardımcınız olsn bende cumartesi kontrole gidicem ama heyecan yapmaya başladım artk olumsuz düşünmek istemiyorum ama içimde kötü hisler var 😪
Heyecandandır büyük ihtimalle 🥰 bana da arada gidip geliyorlar hormonlardan diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırsınız 💕 allah hepimize sabır versin 🧿

Merhabalar kızlar. Bende dondurulmuş embriyo transferi için dün başladım ilaçlarımı kullanmaya. Bir yıl aradan sonra tekrar deniyoruz iki embriyo transfer edilecek. Temmuzdan beri kilo veriyorum hedefe ulaştım sonunda başladım. Allah yardımcımız olsun hepimizin 😇

Estrofem kullanmaya başladım ben mide bulantısı yaptı bende psikolojik mi acaba sizde de var mı böyle birşey ?

Aksama doğru tam oldum canim cuma gidecem bakalim ne dicekler hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallah mutlu guzel haberlerle sonlanır bu çabalarımız 🤲🏻🥰

Bende yarin estrofem baslicam kizlar doktorum bisuru kan testi istedi , ilaca baslamadan testini yaptir dedi bugun kanlari verdim bismillah dedim. bide omegrav diye bi multivitamin verdi balik yagi falanda varmis maalesef buralarda bulamadigim icin trendyoldan siparis ettim . 14 ekimdede 9da cagirdi kan alincakmis kan sonucum uygun cikarsa ölçüm yapilcakmis ve transfer gunu belirlenecekmis... insaAllah guzel sonuclar aliriz . Rabbim cok zor yollardan geciyoruz sen merhamet bize.

İnşallah 🙏 bir de bu süreçte en güzel tepki tepkisizlik bence. 1 hafta konuşmadığımız oldu aynı ev içerisinde. Normalde bağırır çağırır ağlar duramazdım ya da 2. 3. Günü özür dilerdim. Şimdi asla yapmıyorum gelirse özür dilerse barışırım dilemezse kendi bilir. Biraz da kaybetme korkusunu vermen lazım diye düşünüyorum bacım 😅
Ya bugün tekraren söyledim stresin zararını ama inşallah yeterince ciddiye alıyordur çocuk gibi ya. Bizim de küslükler psikolojik savaş resmen 😂 Ama şuna katılıyorum umursamaz olunca tırsıyorlar, ben şu sıralar çok duygusalım herhalde yapamadım 😭

Ya hanımlar ben iyice dalgın oldum arabamı yıkamaya verdim arabayı unutmuşum şimdi eşimi aradılar bir saattir dükkanı kapatamadık dediler çok sinirlerim bozuldu bu süreç gerçekten yıpratıyormuş allah yardımcımız olsuna😢
Ben de neler neler unutuyorum ya. Eve giriyorum anahtarı kapının üstünde bırakıp 🫣 Allah yardım etsin cidden. İnşallah hamile kalırız değer hepsine.

Kızlar anladığım bir çoğumuz için Cuma ya ilk ya 2. kontrol var gibi. Hayırlı haberler verelim birbirimize inşallah. Ben de Cuma sabahı ilk kontrole gidiyorum çok heyecanlıyım.

X