- 25 Eylül 2022
- 451
- 198
- 28
Ah canım kader arkadaşm sizin transfer ne zamanAha bu aynı ben benzin 5. Gün orta kalite embriyo. Ya diyorum çözüldüğünde transfer edilecek durumda olmazsa diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım kader arkadaşm sizin transfer ne zamanAha bu aynı ben benzin 5. Gün orta kalite embriyo. Ya diyorum çözüldüğünde transfer edilecek durumda olmazsa diye
Valla canım pek dikkat ettiğim söylenemez suanda en dikkat ettiğim şey hasta olmamak çünkü tam hastalik havasi ve böyle bi sey de tedaviyi iptal edebiliyo doktorlarHayırlı uğurlu olsun şimdiden. Beslenmenize dikkat ettiğiniz bir şey var mı? Ben çok edemiyorum laalesef
7 si gibi düşünüyorum dedi ama sanırım şuan düşünüyor sadece senin ne zamandıAh canım kader arkadaşm sizin transfer ne zaman
Eveeet benim ilk yumurta toplamam covid yüzünden iptal oldu hem de 1 hafta önce test verdim negatifti 1 hafta sonraki pozitif çıktı son gün iptal oldu çok zordu benim için o kadar yumurta büyüdü içimdeValla canım pek dikkat ettiğim söylenemez suanda en dikkat ettiğim şey hasta olmamak çünkü tam hastalik havasi ve böyle bi sey de tedaviyi iptal edebiliyo doktorlar
Düşünsün artn bian önceben yumurta toplamadan beş gün sonra adet oldum ve 13. Günü gel dediler inşallah bu cumartesi ilk kontrol olucak bakalım ne diyecek bende bilmiyorum heyecanlıyım7 si gibi düşünüyorum dedi ama sanırım şuan düşünüyor sadece senin ne zamandı
Benim doktor 2 adet sonrası yapıyor hep seninki iyi demiş o zamanDüşünsün artn bian önceben yumurta toplamadan beş gün sonra adet oldum ve 13. Günü gel dediler inşallah bu cumartesi ilk kontrol olucak bakalım ne diyecek bende bilmiyorum heyecanlıyım
Ya benimde aklıma o takılıyo hep iki adet sonrası oluyomş ama bana öyle birşey denmedi, bide zaten bende polikistik over var zaten iki adet sonrası dese üç ayı anca bulur olmamkiBenim doktor 2 adet sonrası yapıyor hep seninki iyi demiş o zaman
Nerde tedavi görüyorsunn bi de kaç yumuş toplandı senden Pcos varsa çokturYa benimde aklıma o takılıyo hep iki adet sonrası oluyomş ama bana öyle birşey denmedi, bide zaten bende polikistik over var zaten iki adet sonrası dese üç ayı anca bulur olmamki
Diyarbakır bahçeci de tedavi görüyorum benden 22 yumurta toplandı 16 tanesimi olgun çıkmşti tam hatırlamıyorum 10 tanesini döllediler üçüncü gün aradıkların da Birtane dondurdklarını ve diğerlerinide takip ettiklerini söylediler beşinci gün aradılar hiçbiri gelişimini tmmlayamamiş tabi ben bir üzüldüm bir yıkıldım derken kendime geldim Birtane embriyom için umutluyumNerde tedavi görüyorsunn bi de kaç yumuş toplandı senden Pcos varsa çoktur
Ah keşke Pcos sorunumuz olsaydı doktorum dediki sende hiçbir sıkıntı yok biz pcoslu hastaları tüp bebekte avantaj olarak görüyoruzNerde tedavi görüyorsunn bi de kaç yumuş toplandı senden Pcos varsa çoktur
Rahim kalinligin kaç canım bende bu hafta baslarim buyuk ihtimal estrofeme adeti bekliyorumMerhaba kizlar benimde allahin izniyle 4 ekim transfer günüm heyecanla bekliyoruum
Eveeet ilk yumurta toplamam covid yüzünden iptal oldu hem de 1 hafta önce test verdim negatifti 1 hafta sonraki pozitif çıktı son gün iptal oldu çok zordu benim için o kadar yumurta büyüdü içimde
Rahim kalinligin kaç canım bende bu hafta baslarim buyuk ihtimal estrofeme adeti bekliyorum
Anladım canım ne vitamini kullaniyosum peki canım benimde demir eksikligim var acaba alip kullansam demir hapı sıkıntı olur muCanim ben adetin 3. Günü estrofeme basladim bugün 11.günüm bide yanina ek olarak vitamin kullaniyorum rahim kalinligini ölcüyor doktorum yaziliyor ama bana söylemiyo her sey yolunda stres yapmana gerek yok rakamlara takilma diyor canim
Geçmiş olsun canım sıkıntınız her neyse çabucak geçer düzelir herşey inşallah benim çizikle ilgili bi fikrim yok ama belki transferini bu ay olursan onun heyecani sarar içini insan hastaneye gidip tedaviye basladigi an içi kıpır kıpır oluyo derdinide unutursun belki stresin azalır ne biliyim ayri bi heyecan sonuçta belki iyi gelebilit diye düşündümSelam kızlar, benim de geçen ay rahme çizik atılmıştı prp yapılmıştı bu ay transfer olacaktım, ama evdeki bazı sıkıntılardan dolayı hiç keyfim yok. Sürekli ağlıyorum 3 gündür, bu stres üzerine yapılacak transferden hiç umudum yok. Zaten ameliyattı yumurta toplamaydı 1 yıldır 2. transfere geçemedik. Nasip değil demekki anlamıyorum. Doğum kontrol hapının bitmesine bikaç gün var ama baya da pıhtılı bi adet başladı stresten mi işlemden mi anlamadım.
Sorum şu ki histereskopiye bi ton para verdik, bu ay transfer olamazsam çizik işlemi boşa mı gider? Bilginiz var mı.
Canım Folik asit kullaniyorum, redostim diye bi vitamin var, probiyotik var bide L-arginine diye vitamin var doktorum yazdi kuzum demir eksikligi doktora söyle bence önlemini al sadece bebis degil senin icinde önemli demir ihmal etme sekerimAnladım canım ne vitamini kullaniyosum peki canım benimde demir eksikligim var acaba alip kullansam demir hapı sıkıntı olur mu
Ben fmf hastasiyim canım duzenli kullandigim ilacım var oda kansizlik ve demir eksikliği yapiyo 6 ayda bi ramotolojiye kontrole gidiyorum vitamin vermisler hem kan için hemde demir için ictim biraz düzeldi kanım ama demir eksikligim hala var soruyum bi zararı olmaz kullan derlerse kullanayım bende icerisinde demir iceren folik asitte var ilk transferimde onu kullanmistimCanım Folik asit kullaniyorum, redostim diye bi vitamin var, probiyotik var bide L-arginine diye vitamin var doktorum yazdi kuzum demir eksikligi doktora söyle bence önlemini al sadece bebis degil senin icinde önemli demir ihmal etme sekerim
Amin inşallah O kadar haklısınız ki aylardır heyecanla bekliyorum resmen gün sayıyorum, bu ay da ya stresten tutmazsa diye düşününce iyice modum düştü. Rabbim ne derse o olur, sabretmeye çalışıcam.Geçmiş olsun canım sıkıntınız her neyse çabucak geçer düzelir herşey inşallah benim çizikle ilgili bi fikrim yok ama belki transferini bu ay olursan onun heyecani sarar içini insan hastaneye gidip tedaviye basladigi an içi kıpır kıpır oluyo derdinide unutursun belki stresin azalır ne biliyim ayri bi heyecan sonuçta belki iyi gelebilit diye düşündüm
Aynen canım Rabbim yardımcın olur merak etme hem böylelikle diger stres etkenlerindende uzaklasmis olursun daha iyi olur bence erteleme canim helede sonu güzel biterse ohhh stres mitres kalmazAmin inşallah O kadar haklısınız ki aylardır heyecanla bekliyorum resmen gün sayıyorum, bu ay da ya stresten tutmazsa diye düşününce iyice modum düştü. Rabbim ne derse o olur, sabretmeye çalışıcam.