- 12 Ekim 2022
- 180
- 110
- 42
Benimkilerin geneli 20 olduktan 2gün sonra yumurta tplama işlemi olduKizlar ben yeni basladim ilacta 6. Gunum gonal f kullaniyorum ne zaman alinir yumurta bilmiyorum sali gittigimde 11 9 8 cm boyutlarinda 9 a yakin yumurta saydi yarin yine kontrol ve kan vericem surece dair hic bi sey bilmiyorum
Ben şuanda gunde 3kez 200 kullanıyorumBende daha önceki denemede 200 sabah 200 gece kullaniyordum da teşekkür ederim
Kuzum oldu muCanım şu görseldeki yere giriyorsun Eki Görüntüle 3144645 sonra böyle birşey çıkıyor. Eki Görüntüle 3144648 Burdanda kaç sütun açıcaksak ona göre. Mesela 5 sutunsa sağdaki 5. Kutucuğa tıkla o kendi çıkıyor direk. Satırlarda da alta satır eklenir yazdıkca
Kaçıncı gün embriyosu bir de transfer tarihi alabilir miyimBeni de ekleyin listeye
Birde yaş ekle istersen canımKuzum oldu mu
Sonucunu almayanlari bis bırak canım sonuçları belli olunca yazarsın pozitif dolu bi liste olur insallahKızçeeler pozitif olanlar transfer tarihi kalitesiyle beraber yazabilir miii listeyi dolduralım
Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
Embriyom 5.gun iyi kalite canımMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif L Lavinia58 Pozitif Sulgen 28 2.deneme 17 ekim Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim
Ben yapıyorum canımNasıl ekleme yapicaz siz mi yapacaksınız
Benimde yaş 31 5. Gun embriyosu kalite 1. Deneme 5 Ekim transferBen yapıyorum canım
5.gün iyi kalite 7.ekim tranfer ve ilk denemeEmbriyom 5.gun iyi kalite canım
Yas 335.gün iyi kalite 7.ekim tranfer ve ilk deneme
Canım ellerine sağlıkMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif L Lavinia58 Pozitif Sulgen 28 2.deneme 17 ekim Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim
Canım ekledim senin sonuç belli miBenimde yaş 31 5. Gun embriyosu kalite 1. Deneme 5 Ekim transfer
Teşekkür ederim canımm aynı gün transferimiz nasıl gidiyor :)Canım ellerine sağlık
Yaş 35 - 3. Deneme 6.gun embriyosu transfer 11 ekim