Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo5.gün iyi kalitePozitif 👶
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
C curcus 315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
Canim benide eklermisin
ve tesekkur ederim listeyi yaptigin icin basini sisirdim ama 😂
23/ 5. gun embriyosu/ 2. Deneme/ 8ekim

Merhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim 😍
İsimyaşembriyo kalitesidenemetransfer tarihisonuçkalp atışı
@aydodo5.gün iyi kalitePozitif 👶
@Lavinia58335. Gün iyi kaliteilk deneme7 ekimPozitif👶🏻
@Sulgen285.gün iyi kalite2.deneme17 ekim
@Umudumsun-34İlk deneme10ekim
C curcus 315.gün 4aaİlk deneme5 ekim
F fadih 356.gün311ekim
yaş 41 5aa pozitif 2 ekim transfer 2. Deneme

Kızçeeler pozitif olanlar transfer tarihi kalitesiyle beraber yazabilir miii listeyi dolduralım
Canım benim 4 ekim transfer tarihi 5.gün AA kalite denildi 25 yasindayim ilk denemem 7.gün idrarda pozitif cikti ama daha kan vermedim cuma günü kan vericem sonuc insallah pozitiftir yarismaci arkadaslara basarilar dilerim 😂😂

Güzel sonuçlar almak nasip olsun 🤲🏻❤️
Ben kayısı hoşafı yapıp sabah akşam içtim çok faydasını gördüm canım.en kötü elinin altında olsun aklına geldikçe ye canım
İlk işm kayısı alıp deniyecm amin inşallh cnm bnm Rabbim isteyen herkese nasip etsn Rabbim bize ne hayırlıysa onu versn kurban olduğum Allah ın tanın çok herşey vaktiyle gelir inşllh ❤️🤲🏻Tşk ederm sagol cnm

Canım bugün test yaptiricakmissin merak ettim seni sonucunuda merak ediyorum insallah pozitiftir saglikli bi evladin daha olur tüm kalbim seninle 💛
Akşam yaptırıcam ama şimdi erken gebelik testi yaptım yine yok sıfır değer çıkacağını bile bile yaptırıcam, sizlere pozitif çıkar inşallah yavrularınıza kavuşursunuz, allahtan işlerim yoğun kafam dağılıyor, yoksa bu sefer herşeyi yaptık nasıl olmaz diye delircektim🤷🏻‍♀️

Akşam yaptırıcam ama şimdi erken gebelik testi yaptım yine yok sıfır değer çıkacağını bile bile yaptırıcam, sizlere pozitif çıkar inşallah yavrularınıza kavuşursunuz, allahtan işlerim yoğun kafam dağılıyor, yoksa bu sefer herşeyi yaptık nasıl olmaz diye delircektim🤷🏻‍♀️
Allh yardimcimiz olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bnde yarın kan vericem bnmde negatif gibi bakalım ins bende kolay atlatabilriirm negatifligi

Günaydın kızlar ben 5 ekimde ilk transferimi oldum gece dayanamayıp kalkıp test yaptım. Teste diğer çizgi hafif silik belli oldu sabah kalktığımda ise biraz daha belirgindi sizce hamilemiyim şuan 8. Günümdeyim

Eklentiler

• 20221013_075329.jpg
    20221013_075329.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 33
  • 20221013_075323.jpg
    20221013_075323.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 31
Canım benim 4 ekim transfer tarihi 5.gün AA kalite denildi 25 yasindayim ilk denemem 7.gün idrarda pozitif cikti ama daha kan vermedim cuma günü kan vericem sonuc insallah pozitiftir yarismaci arkadaslara basarilar dilerim 😂😂
Canimmm napiyon senin akıntın varmı cokk bnm hiç uokk senin büyük ihtimalle pozitiftir diye sormak istedim

X