Yok canım belli değil dahaCanım ekledim senin sonuç belli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım belli değil dahaCanım ekledim senin sonuç belli mi
İyi gidiyor canım, pek bi fark yok daha:)Teşekkür ederim canımm aynı gün transferimiz nasıl gidiyor :)
Senin nasıl gidiyor hersey yolunda inşallahTeşekkür ederim canımm aynı gün transferimiz nasıl gidiyor :)
Karın için ağrıyor mu ya bende ağrı var birazİyi gidiyor canım, pek bi fark yok daha:)
Valla iyi çok şükür kalkıyorum yatıyorum yürüyorum yatıyorum vs öyle sadece biraz ağrım varSenin nasıl gidiyor hersey yolunda inşallah
Canim benide eklermisinMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim C curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim
Canım benimde yaş 33 5. Gün iyi kalite 8 Ekim transfer sonuç belli değilKızçeeler pozitif olanlar transfer tarihi kalitesiyle beraber yazabilir miii listeyi dolduralım
yaş 41 5aa pozitif 2 ekim transfer 2. DenemeMerhaba, bugün itibariyle dondurulmuş transfer sürecim başladı :) ekim ayında inşallah transferim gerçekleşecek. Toplanın Bu süreci beraber geçirelim
İsim yaş embriyo kalitesi deneme transfer tarihi sonuç kalp atışı @aydodo 5.gün iyi kalite Pozitif @Lavinia58 33 5. Gün iyi kalite ilk deneme 7 ekim Pozitif @Sulgen 28 5.gün iyi kalite 2.deneme 17 ekim @Umudumsun- 34 İlk deneme 10ekim C curcus 31 5.gün 4aa İlk deneme 5 ekim F fadih 35 6.gün 3 11ekim
Evet canım akşam üstü başladı ama sürekli değil ara ara gelip gidiyor kaşık ağrısı gibiKarın için ağrıyor mu ya bende ağrı var biraz
Canım benim 4 ekim transfer tarihi 5.gün AA kalite denildi 25 yasindayim ilk denemem 7.gün idrarda pozitif cikti ama daha kan vermedim cuma günü kan vericem sonuc insallah pozitiftir yarismaci arkadaslara basarilar dilerimKızçeeler pozitif olanlar transfer tarihi kalitesiyle beraber yazabilir miii listeyi dolduralım
Canım bugün test yaptiricakmissin merak ettim seni sonucunuda merak ediyorum insallah pozitiftir saglikli bi evladin daha olur tüm kalbim seninleSanmıyorum Perşembe kan günüm zaten. İnsan hissediyor olmadığını regl ağrım da çok zaten sanki yarın regl olacak gibiyim
İlk işm kayısı alıp deniyecm amin inşallh cnm bnm Rabbim isteyen herkese nasip etsn Rabbim bize ne hayırlıysa onu versn kurban olduğum Allah ın tanın çok herşey vaktiyle gelir inşllh Tşk ederm sagol cnmGüzel sonuçlar almak nasip olsun
Ben kayısı hoşafı yapıp sabah akşam içtim çok faydasını gördüm canım.en kötü elinin altında olsun aklına geldikçe ye canım
Amin inşallh Rabbim isteyen herkese bizde nasp etsn evlat duygusunu bol bol zikir çekmek gerk inşllh deneyim sabh tşk edermc
hayırlı olsun ınsallaahh pozıtıf olsun.
kayısıyı suya koy canım bır kac saat beklesın sonra suyunu ıc sonrada kayısıları ye kabızlıga ıyı gelır
Bnide ekle canim ilk deneme yaş 23 3.gun embriyosu taze transfer 4ekim transfer tarihi 16ekim sonuçTamam ekliyorum hemen
Kız Sendemi 23yasindasin senle yaniymsiizCanim benide eklermisin
ve tesekkur ederim listeyi yaptigin icin basini sisirdim ama
23/ 5. gun embriyosu/ 2. Deneme/ 8ekim
Akşam yaptırıcam ama şimdi erken gebelik testi yaptım yine yok sıfır değer çıkacağını bile bile yaptırıcam, sizlere pozitif çıkar inşallah yavrularınıza kavuşursunuz, allahtan işlerim yoğun kafam dağılıyor, yoksa bu sefer herşeyi yaptık nasıl olmaz diye delircektimCanım bugün test yaptiricakmissin merak ettim seni sonucunuda merak ediyorum insallah pozitiftir saglikli bi evladin daha olur tüm kalbim seninle
Allh yardimcimiz olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bnde yarın kan vericem bnmde negatif gibi bakalım ins bende kolay atlatabilriirm negatifligiAkşam yaptırıcam ama şimdi erken gebelik testi yaptım yine yok sıfır değer çıkacağını bile bile yaptırıcam, sizlere pozitif çıkar inşallah yavrularınıza kavuşursunuz, allahtan işlerim yoğun kafam dağılıyor, yoksa bu sefer herşeyi yaptık nasıl olmaz diye delircektim
Canım inşallah pozitif haberini alırız dualarım seninle haberini 4 gözle bekliyorumAllh yardimcimiz olur inşallah hakkımızda hayırlısı olsun bnde yarın kan vericem bnmde negatif gibi bakalım ins bende kolay atlatabilriirm negatifligi
Canimmm napiyon senin akıntın varmı cokk bnm hiç uokk senin büyük ihtimalle pozitiftir diye sormak istedimCanım benim 4 ekim transfer tarihi 5.gün AA kalite denildi 25 yasindayim ilk denemem 7.gün idrarda pozitif cikti ama daha kan vermedim cuma günü kan vericem sonuc insallah pozitiftir yarismaci arkadaslara basarilar dilerim