Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Kızlar cevap vermedim değil daha önce yazmıştım gözükmemiş olabilir. Ben denedim ama olmadı yapamadım nasıl yapacağımı tarif eden olursa yapayım tüm çabalarıma rağmen yapamadım 😅😅

Kızlar ben bu akşam regli oldum yarın 1. Gün sayıyoruz cuma sanırım kontrole gidicem transfere hazırlancaz kaç günü buluyor hemen hemen transfer olması

Kızlar cevap vermedim değil daha önce yazmıştım gözükmemiş olabilir. Ben denedim ama olmadı yapamadım nasıl yapacağımı tarif eden olursa yapayım tüm çabalarıma rağmen yapamadım 😅😅
Canım şu görseldeki yere giriyorsun
6B1B26C9-EAE9-4D69-9E56-6EEDA2040EE9.jpeg
sonra böyle birşey çıkıyor.
B3A109EB-056F-4914-AA7B-0629A889CE12.jpeg
Burdanda kaç sütun açıcaksak ona göre. Mesela 5 sutunsa sağdaki 5. Kutucuğa tıkla o kendi çıkıyor direk. Satırlarda da alta satır eklenir yazdıkca

Merhaba benim transfer gününü saymazsak 7. Günüm 5. Gün embriyosu. Karnım ağrıyor da adetten midir acaba? 2 aşılama sonrası 3. Transferim olduğu için bir çok kez hayal kırıklığı yaşadım hiç pozitifi göremeyecekmişim gibi benim için uzak bir şeymiş gibi hissediyorum normal mi. Gerçekten zor bir durum ve yaşamayan hiç kimse anlamıyor hepinizin Allah yardımcısı olsun

Kizlar ben yeni basladim ilacta 6. Gunum gonal f kullaniyorum ne zaman alinir yumurta bilmiyorum sali gittigimde 11 9 8 cm boyutlarinda 9 a yakin yumurta saydi yarin yine kontrol ve kan vericem surece dair hic bi sey bilmiyorum

Kizlar ben yeni basladim ilacta 6. Gunum gonal f kullaniyorum ne zaman alinir yumurta bilmiyorum sali gittigimde 11 9 8 cm boyutlarinda 9 a yakin yumurta saydi yarin yine kontrol ve kan vericem surece dair hic bi sey bilmiyorum
18 20 cm olana kadar devam edeceksin sürekli kontrol ve kan sonra toplayacaklar yumurtaları benim adetin 2.gününden bŞladım 12.GÜN TOPLANDI herkesin farklı oluyor dediğim gbi yumurtanın boyutu ve estrodial hormona bKıp karar veriliyo toplmya

Kızlar ben nar ve ananasla ilgili yazdım.Nar suyu sperm için çok iyiymiş ama transfer sonrası ilk 1ayda önermıyor uyarmak için yazdım sizlere.Amacım uyarmaktı kullanmış olanlar kullanmasın diyeydi.Üzmek için söylemedim ksr bakmasın tüketmiş olan arkadaşlar,3-5 bardak nar suyu ve ananasla negatif asla olmaz.Burdaki ortak amaç önlem almak birbirimizi uyarmak destek olmak.Rabbim isteyince oluyor zaten hersey🤲🏻🤲🏻Hepimizin kucakları en sağlıklı hayırlu tatlış bebişlerimizle dolsun inşallah🙏🏻🙏🏻

Kızlar acil bir şey soracağım transfer öncesinden bu yana lutinus kullaniyordum ancak Protestan aldım ve 100 mg kullnmm gerekirken Bn 200 attım fitili. Makata vuran bir agri oldu sebebi ne olabilir ? Progestandanmi

Çok sagol canım💞💞
Önce po
Oda doğru canım sanırım bu nar suyu meselesi herkesi ikiye ayrımış bi taraf sağlıklı diyor bi taraf saglıksız diyor
Benim doktorum yerleşene kadar özel besinler verdi ve asla tüketmemem gerekenleri söyledi.Nar suyu ilk 1-2 aydan sonra kontrollü tüketeceksin dedi.Bir sürü iğne ilaç kullandık emek verıyoruz.Havuç suyu içiyorum ben mesela.Benimkide hayır dıyor.Tüp bebekte bu işin piri gibi bir isim.Bende şaştım kaldım bu doktorlar bizden beter😂😂
Kızlar doktoruma nar suyunu sordum
Çok içmediğim sürece bi sıkıntı olmaz dedi

X