Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

Benim ilk transferimde ağrılarım vardı adet olucam sanıyodum hatta
8 ay önce olmustum transfer o günün mesajlarına baktım eşimede hep yazmısım adet olucam ağrılarım var diye
ama şimdi sadece bel ağrım var oda yatmaktan galiba
İnslalh yaa bnm belimde kopuyo valla insallh valla hamileyimdir dünyanın en mutlu insanı olurum vallaa😂😂😂

İşte canım kimimiz ağrımız var diye seviniyoruz kimimiZ ağrımız yok diye üzülüyoruz
😂Aynn valllaaa allh yardimicimiz olsun canım yaa nezaman adet olucam acaba kafam çok karışık şimdi tedavi olduğum ijcn ne zman olucagimi bilmiyorum normalde takvime göre 22ekim gözüküyor amaa şimdi farklı olur ne zman adet günü oluyo

Haha dün 4. gündü sabah yaptim negativ demistim gecenyaptim yattim sabah da bunu gördüm kuruma cizgisidir degil mi ? Alttaki sabahli üstteki geceki
4306FBCA-0980-4870-81EE-206EC67B5E82.jpeg

Haha dün 4. gündü sabah yaptim negativ demistim gecenyaptim yattim sabah da bunu gördüm kuruma cizgisidir degil mi ? Alttaki sabahli üstteki gecekiEki Görüntüle 3144136
Benimki cansıkıntısına yapılmış test hahaha yani sonucu artık cumartesi test ederek ögreniriz aslımda dvde iki tane vardı dün aksam yaparken yapayım evde kalmasın derdindeydim

İnsallh canım... Kız doktora yazdım şimdi ağrılarımi felan işte dedim 9.gun kan versem doğru cikarmi sakın test gününden önce verip kendinizi üzmeyin dedi ama bilmiyorlar ki herkes öncesinde yapiyo 😂😂pff tamm cuma günü kesin karar verdim kan vericem ama doktora yazmam şimdi kizarki neden dinlemeyip yaptın diye haha
3.gun embriyolarinda geç tutunma çok oluyo canım o yüzden doktorun gününde ver demistir ama sabredemem dersende en erken 10.gun ver .. hadi insallah guzel haberler alırsın canım 😂

Günaydınlar 7 yıllık emeğimin meyvesini alırım inşallah, bugün kan vercem lütfen dua edin kızlar bu son şansım embriyom yok ve maddi olarak da bttik inşallah dileyen herkes pozitif alır bende (Amin Ecmain) 🤰🤲
Canimmm naptinn merak ettim kan verdinmi

Ayyy hadi inşallah 🧿🥰
Allahım güzel , hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin amiinn 🤲🏻❤️
Amin amin canım 🤲🏻🤲🏻 dondurulmus cok rahatmis valla yaa keske ilk tedavide cok cok embriyolarimiz olabilsede hep dondurulmus yapsak 😂 taze transfer kadar berbat bişey yok yeminle

Günaydınlar 7 yıllık emeğimin meyvesini alırım inşallah, bugün kan vercem lütfen dua edin kızlar bu son şansım embriyom yok ve maddi olarak da bttik inşallah dileyen herkes pozitif alır bende (Amin Ecmain) 🤰🤲
Merhabalar ne zaman transfer oldunuz acaba kaçıncı gün embriyosuydu, inşallah pozitif haberler alırsınız

Kızlar merhaba. Hepimizin sonuçları hayırla,sağlıkla pozitif olsun İnşaAllah. Benim de 3. Gün embriyosu. Taze transfer oldu. 7. Günümdeyim. Zaman geçmiyor. Test yaptım. Çok silik çizgi var ama ovitrelle etkisi galiba.

X