Ekim ayı transfer olacaklar burayaaa

transfer öncesi ben 7 Tane ilaç kullanıyorum sizin de öyle mi
estmofem günde üç tane
Coraspin günde bir tane
Deltacotrin günde yarım
Progestan iğne
Progestan fitil günde üç tane
Folibol
Antibiyotik günde bir tane

Ben de söyledim, bana yönelmese de gerginliğin stresimi artırıyor yapma etme olumsuz etkilencek tedavimiz vb de anlayan nerdee. Sonunda patladım valla. Ay maşallah darısı başıma

Ş
Senin için niye uzattı canım? Bide transferden sonrada estrofem kullaniliyo mu acaba?
Transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor bilmiyorum çünkü ilk defa yaptırıyorum uzama sebebi benden kaynaklandı şehir dışına göreve gitmem gerektiği için üç günlük uzattı doktor benim merak ettiğim bir konu var bu cuma son kez kan alıp ona göre cumartesi günü transfer yapılacak eğer cuma gününkü değere bakacak olumsuz gelirse iptal edecekmiş ama ben adetimden beri ilaç kullanıyorum

Anladım canım bende daha once taze transfer olmustumsa dondurulmus hic olmadim o yüzden merak ettim.. canım heralde cuma gunu rahim kalinligina bakar uygunsa transferi yapar uygun degilse adetten sonra tekrar başlar tedaviye heralde insallah uygun kalınlığa gelir rahminde kullandığın ilaçlar boşa gitmez

Canim bunlari adetin kacinci günü basladin? Bende salı günü insallah transfer olucam persembe progesterona bakicaklar ona göre progesterona baslicaz dedi

İnşallah

Canim bunlari adetin kacinci günü basladin? Bende salı günü insallah transfer olucam persembe progesterona bakicaklar ona göre progesterona baslicaz dedi
Deltacotrin coraspin estmofem folibol onları adetin ikinci günü başladım diğerlerini transferden 5 gün önce başlatıyorlarmış pazartesi günü başladım

Ben de söyledim, bana yönelmese de gerginliğin stresimi artırıyor yapma etme olumsuz etkilencek tedavimiz vb de anlayan nerdee. Sonunda patladım valla. Ay maşallah darısı başıma
İnşallah bir de bu süreçte en güzel tepki tepkisizlik bence. 1 hafta konuşmadığımız oldu aynı ev içerisinde. Normalde bağırır çağırır ağlar duramazdım ya da 2. 3. Günü özür dilerdim. Şimdi asla yapmıyorum gelirse özür dilerse barışırım dilemezse kendi bilir. Biraz da kaybetme korkusunu vermen lazım diye düşünüyorum bacım
Evet bazen oluyor yeterli kalınlığa gelmezse iptal ediyorlar inşallah hepimiz transfer gününe kadar gelip sağ Salim atlatırız bu süreci haberdar et bizi de ben de cuma 2. Kontrole gidicem

Bu arada kızlar ben sadece folik asit 4 te 1 i d vitamini bi de günde üç kez ağızdan estrofem kullanıyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırız rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

Ya hanımlar ben iyice dalgın oldum arabamı yıkamaya verdim arabayı unutmuşum şimdi eşimi aradılar bir saattir dükkanı kapatamadık dediler çok sinirlerim bozuldu bu süreç gerçekten yıpratıyormuş allah yardımcımız olsuna

Aminn Bu estrofem bence bizi mahvediyor. Onu içtikten sonra öyle bi oluyorum ki algılama yetim kayboluyor beynim çalışmıyor bi yarım saat. Mağaza müdürü sen gittin yine diyo dalgınlık,algıda yavaşlık yaptı bende valla

Ilaclardan mi nedir bende gecen hafta kpss ye girdim ama sinav merkezine giderken kimligimi yanima almamisim allahtan erken gitmistim de esimi arayip getirdi hemen

Anladim canim sen hangi şehirde hangi hastanedesinn demekki doktordan doktora degisebiliyor valla kafam karisti doktorlar ne derlerse mecbur ona inaniyoruz
Deltacotrin coraspin estmofem folibol onları adetin ikinci günü başladım diğerlerini transferden 5 gün önce başlatıyorlarmış pazartesi günü başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…